|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
καλοταξιδες αντωνη
|
|
|||
|
|||
Ότι και να πω είναι λίγο!!!
Μπράβο σας!!!!! Πανέμορφες σίγουρα και φαίνονται πολύ ανθεκτικές. Φοβερή η κατασκευή!!!! Αν τις είχατε πέρσι, θα ήταν η επιλογή μου. Θα τις συστήνω ανεπιφύλακτα όμως Με το θέμα διαφήμισης - προβολής, έχετε ασχοληθεί καθόλου; Αν ποστάριζα στο facebook και σε άλλα forum κάποιες φώτο, θα σας πείραζε; Θα ήθελα πολύ, να δει πολύς κόσμος τη δουλειά σας. Last edited by forester; 19-07-2012 at 00:03. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΗ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΣ 28/7 ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και από μας έχεις το ελεύθερο να βάλεις τις φωτογραφίες σου όπου θέλεις |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για τους ξενύχτες, σε λίγο ανεβαίνει και το δικό μου υλικό |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό που νιώθεις, όταν κάτι που έχεις δημιουργήσει με πολύ αγάπη και μεράκι, να παίρνει μορφή και σχήμα. Όταν δε αυτό το αντικείμενο έρχεται η στιγμή να περάσει στα χέρια του ιδιοκτήτη του και βλέπεις πως ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό του τότε η στιγμή ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Κάτι αντίστοιχο ένιωσα την Τρίτη το απόγευμα όταν είχε κανονιστεί το ραντεβού στο Δροσερό Τρικάλων για να παραδοθούν οι πρώτες μας βαλίτσες στους νέους τους ιδιοκτήτες. Μέλη όλοι μας του GS Forum, το οποίο έχει δικαίως φήμη για τις όμορφες συγκεντρώσεις του, αρχίσαμε να συγκεντρωνόμαστε από το πρωί στο εργαστήριο του Κύρου-Φώτη Γρανάζη και φυσικά δεν θα μπορούσε και αυτή η συνάντηση να αποτελέσει εξαίρεση. Η παρέα αποτελούμενη από τον Γιάννη, τον Αλέκο, τον Αντώνη, τον Αργύρη, τον Γιάννη με τον γιο του Νικήτα, τον Φώτη και την αφεντιά μου είχε άγριες διαθέσεις και το έδειξε από τις πρώτες στιγμές όταν στον χώρο όπου τοποθετούνταν οι βαλίτσες ο πατέρας του Φώτη, ο Κος Βασίλης, έστρωσε το στρόγγυλο τραπέζι το οποίο σε λίγο είχε γεμίσει με μισοάδεια ποτήρια τσίπουρου και μεζεκλίκια. Το project προχώραγε με αργούς ρυθμούς μιας και κανένας μάλλον δεν ήθελε να τοποθετηθούν οι βαλίτσες στην πρώτη ώρα και στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπήρχε η ταβέρνα του Παππού απέναντι από την εκκλησία του χωριού. Λόγω δουλειάς έφτασα στον χώρο λίγο μετά τις 15:00 και δυστυχώς δεν πρόλαβα να αποθανατίσω τις στιγμές δόξας του βαπτίσματος από τον Αργύρη των βαλιτσών του Γιάννη με τσίπουρο. |
|
|||
|
|||
Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των βαλιτσών στο θηριώδες BMW 1200 GS ADV του Γιάννη είχε έρθει η ώρα για να γιορτάσουμε το γεγονός και να περιμένουμε και την άφιξη του Αντώνη για να φορέσει και αυτός στο δικό του "τέρας" BMW 650 GS Fanduro τις δικές του βαλίτσες.
Αλέκος, ένας υπέροχος άνθρωπος.... Γιάννης, φίλε ειλικρινά χαίρομαι ιδιαίτερα που σε έχω γνωρίσει. Να περάσεις όμορφα στην Κρήτη !!! Αργύρης, οι συμπάθειες δεν κρύβονται Αντώνης, απίστευτο παλικάρι με κέφι και ατελείωτη διάθεση. Φώτης, φίλος και συνεργάτης. Με πολλές γνώσεις σε ότι αφορά τη δουλειά του (αφεντικό θα μου δώσεις τελικά την αδειούλα που λέγαμε για να πάω Βελιγράδι?) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |