|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: GS Forum Road Training - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 - Πίστα Μεγάρων !!!
Λέω κι εγώ... Ο Rossi στα Μέγαρα..??? Κοιτάω καλύτερα και κατάλαβα. Ποιος Rossi ρε?? Εγώ είμαι!!! Μπράβο ρε John καλλιτέχνη!! |
|
|||
|
|||
Τώρα που τα έχουμε ακόμα στο μυαλό μας να γράψω κάτι χρήσιμο που αφορά την προετοιμασία της μηχανής. ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ
Πρώτα απ’ όλα, πρέπει να ρυθμίσουμε το στατικό και το δυναμικό sag της μοτοσικλέτας. Δηλαδή το βύθισμα της πίσω ανάρτησης μόνο με το βάρος της μοτοσικλέτας (στατικό sag), καθώς και με το βάρος μοτοσικλέτας και αναβάτη (δυναμικό sag). Το Στατικό SAG πρέπει να είναι το 1/10 της συνολικής διαδρομής του ελατηρίου (περιγράφεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της κάθε μηχανής) Το Δυναμικό SAG πρέπει να είναι το 1/3 της συνολικής διαδρομής του ελατηρίου Αυτά ρυθμίζονται από την προφόρτιση του ελατηρίου, εφόσον δεν μπορείς να επιτύχεις τις παραπάνω τιμές, όπως να έχεις καλό στατικο SAG αλλά το δυναμικό SAG υπερβαίνει το 1/3 της διαδρομής, τότε ή θέλεις αλλαγη ελατηρίων με λίγο πιο σκληρά, ή.... να κάνεις δίαιτα!! |
|
|||
|
|||
Ελα χτύπησε το κουδούνι ......
Ολοι μέσα για μάθημα ..... Ολα τα καλά παιδιά μαζεμένα .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για παρτη σου Vale...εεεε Λακη!
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Μοναδική εμπειρία,πολλά μπράβο σε αυτούς που έτρεξαν για να διοργανωθεί αυτό το μάθημα και μας έδωσαν την ευκαιρία να περάσουμε μια όμορφη μέρα πάνω στις μηχανές μας μαθαίνοντας πολλά πράγματα και φεύγοντας απο εκεί να είμαστε ικανοποιημένοι και καλύτεροι οδηγοί.Σύντομα και το level 2!!!!! |
|
|||
|
|||
παντως πισω ειναι ο kapirossi
|
|
|||
|
|||
Φανταστική εμπειρία!! Κατάλαβα πόσο λάθος οδηγούσα μέχρι τώρα...ένα μεγάλο μπράβο σε όσους τρέξανε για την διοργάνωση, στους εκπαιδευτές μας για την μεταδοτικότητά τους και στους υπόλοιπους συμφορουμίτες για τον ''επαγγελματισμό'' τους μέσα στην πίστα.
Υ.Γ Αυτό το χαζό χαμόγελο δε λέει να φύγει από τα χείλη μου απο την Κυριακή.... |
|
|||
|
|||
Την δική σου "ανάσα" ένιωθα ρε πουλί??
|
|
|||
|
|||
Συνεχίζουμε ...
Παρακολουθούμε τις σωστές γραμμές του εκπαιδευτή μπροστά μας !!! Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 04-06-2013 at 13:56. Λόγος: Link !!! |
|
|