|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εκδρομή μονοήμερη-διήμερη στα Καλάβρυτα * 17-18/10/09 *
Απόσπασμα:
o gp ηταν με το rt!!!(οχ.....παλι ρομπα γιναμε.......παλι τελευταιοι και καταιδρωμενοι!!!!!!!!!) |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε παιδιά ελπίζω την επομένη να μπορώ να ερθω και εγώ
Πάντα τέτοια να έχουμε |
|
|||
|
|||
:sm6:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παρά τους πόνους του Νικόλα από το πρόσφατο ατύχημα που είχε όταν στούκαρε στο Yugo με τον σπασμένο άξονα στην Κατεχάκη, ήρθατε μαζί μας 150 χλμ. για την παρέα και μετά επιστρέψατε! Το ΜΠΡΑΒΟ και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ είναι λίγα μπροστά στο μεγαλείο της καρδιάς σας! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κανόνισε να μείνεις μεταξεταστέος!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γι'αυτό ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ αυτό το forum απο όλα τα υπόλοιπα ! στο Danny & στο Νικόλα ! σε όλο το GSFORUM και τους ανθρώπους του ! |
|
|||
|
|||
Νερό νερό με το τουλούμι!!!
Τα πειράγματα βροχή !! Η παρέα αφάνταστη !! Αν και μόνο μία μέρα άξιζε τον κόπο !!! Μπράβο στους συμμετέχοντες αλλά και ένα μεγάλο μπράβο στους φωτογράφους μας!!! Ντάννυ!!! Νίκο !!!Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας !!!:sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
Λοιπόν φίλοι μου, η εκδρομή στα Καλάβρυτα πέρα από το μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον, την πολύ καλή παρέα, την όμορφη και καθαρή φύση, την άνετη διαμονή, την πολύ καλή οργάνωση, άντε και... το καλό φαγητό , είχε και μεγάλο φωτογραφικό ενδιαφέρον!
(Ξέχασα και το πολύ νερό!) Σας δείχνω μερικές από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε. Ξεκινάμε από τη συνάντηση στα διόδια της Ελευσίνας το Σάββατο το πρωί, Οι μηχανούλες μαζεύονται σιγά σιγά. Μερικοί προνοητικοί, βλέποντας τα σύννεφα, φοράνε αδιάβροχα... Τα χαμόγελα ξεκινάνε και αυτά! Δυστυχώς σε άλλους συγκράτησα τα ονόματα, σε άλλους τα nicknames, δεν τους θυμάμαι όλους όμως! Όποιος θέλει στη συνέχεια μπορεί να παραθέτει τη φωτογραφία με τον εαυτό του. Σε αυτήν εδώ, εγώ πχ, είμαι πίσω απ' το φακό και φωτογραφίζω κάποιους αγνώστους που παρεισφρήσανε στην παρέα μας! Εδώ, οι γνωστοί άγνωστοι... Μπορείτε να σπαμάρετε, να σχολιάζετε, να κάνετε πλάκα και ότι άλλο θέλετε, θα συνεχίζω να ανεβάζω φώτο και αν... κάποια στιγμή με πάρει ο ύπνος, θα συνεχίσω αύριο! Και ενώ τα σύννεφα πυκνώνουν, ο Flight Leader - Syan, προπορεύεται ακάθεκτος! και ακολουθούν στο φτερό όλοι οι άλλοι, Τα σύννεφα πυκνώσανε τελικά, μέχρι που άρχισε να βρέχει! Η μικρή αδιάβροχη καμερούλα που είχα στερεωμένη στο τιμόνι μου έκανε φιλότιμες προσπάθειες να αποθανατίζει το ταξίδι μας, σε σκοτεινό και βροχερό καιρό και με πολλούς κραδασμούς! (Δεν είναι και τρένο ο boxer όταν φτάνει τις 3-4.000 rpm!) Στην συνέχεια θα βλέπετε πολλές σταγόνες βροχής πάνω στις φωτογραφίες, ακόμη και μέσα στο τούνελ που μπαίνουμε! Υπήρχε φως στην άκρη του τούνελ, αλλά και πολύ νερό ξανά! Ο "Αλυτάρχης" του αγώνα (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) προπορεύεται για να ελέγξει την κατάσταση του δρόμου! Η βροχή δεν καταλαβαίνει από ελέγχους όμως και συνεχίζει να δυναμώνει καθώς πλησιάζουμε την Κόρινθο! |
|
|||
|
|||
Φιλαράκια ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους ….από την αρχή πίστεψα σ αυτήν την παρέα και την μετέφερα στους φίλους μου εδώ στο νησί ….χάρηκα που περάσαμε όλοι καλά που ξαναείδα φίλους και γνώρισα κι άλλους ……..δεν είχα καμιά αμφιβολία για την οργάνωση στο ήθος και το μεράκι του Νίκου (λεοντόκαρδος) στον Δημήτρη (αρκα) στον Βασίλη (skippybi) και στον Στράτο ήταν όλα τέλεια .
Ξεκίνησα από το νησί Σάββατο πρωι και πήγα Πάτρα για δουλειές ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στον Θανάση jefe για την πολύτιμη βοήθεια του που όταν έφτασα στο Μακρο και έβρεχε παρά πολύ με ένα τηλεφωνο ήταν δίπλα μου με πείρε πήγαμε στο σπίτι έβαλα την μηχανή στο γκαράζ και συνεχίσαμε τις δικές μου δουλειές με το αυτοκίνητο του………………… Θανάση σε ευχαριστώ αδελφέ και θα τα ξαναπούμε σύντομα …………….φίλοι μου καποιες στιγμές(δηλαδή πάντα ) θα ήθελα να βρεθώ και εγώ σε κάποιον καφέ να ανταλλάξω ιδέες και να ευχαριστηθώ την παρέα σας αλλά δυστυχώς η απόσταση και οι υποχρεώσεις είναι παρά πολλές και εινα πολύ δύσκολο για αυτό ας με συγχωρήσουν κάποιοι εάν γίνομαι λιγο <γραφικός> .Πολλές ευχές σε όλους …..ευχές έτσι ώστε αυτό το φόρουμ να συνεχίσει την προσπάθεια να μας φέρνει κοντά .:sm5::sm5::sm5::sm5::sm5: |
|
|||
|
|||
Παρ' όλο το μποτιλιάρισμα που φάγαμε επί μακρόθεν εξ' αιτίας αυτών των ποδηλατών , παρηγορηθήκαμε με την ιδέα ότι υπάρχουν τελικά και πιό μουρλοί από μας, που έκαναν μέσα στη βροχή την ίδια διαδρομή με κοντοπαντέλονα και ποδήλατα! Ζήτω!!!
(Φαντάζομαι να χαίρεται ο φίλος podhlaths που διαβάζει ανελλιπώς το παρόν thread από ιδρύσεώς του!!!) Περνώντας τον Ισθμό, ώ του θαύματος... η βροχή δυναμώνει και η καμερούλα μου δεν λέει να τα παίξει!!! Η ορατότητα μειώνεται και οι αποστάσεις μεταξύ μας μεγαλώνουν. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω και να εξαίρω την οδηγική συμπεριφορά και εμπειρία όλων των αναβατών! Σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής, δεν παρατηρήθει το παραμικρό που έκανε κάποιον μας να ανησυχήσει στο ελάχιστο, αυτό αντιλήφθηκα προσωπικά τουλάχιστον. Στα επόμενα διόδια μετά την Κόρινθο (μεγάλη κοροϊδία τα διόδια σε αυτόν τον ####δρομο, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!) κάναμε μία στάση για να στραγγίξουμε λιγάκι... Το μουσκεμένο φόρουμ διατηρεί ακμαιότατον το ηθικόν... Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι πάει να γίνει τσαμπουκάς, είναι όμως άλλη μία συνάντηση 2τροχων και 4τροχων συμφορουμιτών! (Οι υπόλοιποι κοιτάμε απορημένοι την ομπρέλλα και κάνουμε διάφορες σκέψεις... ^&%^^%&#%$^&^@##) Ο "τσαμπουκάς" λύθηκε και μεις, τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα (Για τον Γιάννη τον Παναγιωτίδη στη Γερμανία μιλάω και για τις βροχές που τρώγαμε εκεί!). Η βροχή, μας έχει κάνει τους boxer υδρόψυκτους πλέον και δεν ζηλεύουμε τίποτε από το F800 και το Varadero που μας συνοδεύουν! Στο βάθος φαίνεται να καθαρίζει λίγο ο ουρανός και μεις αισιοδοξούμε... ...για να ξεχάσουμε τα καρεκλοπόδαρα που ρίχνει! Η ηρωική συμμετοχή του Νικόλα! Με το που βγαίνουμε από την Εθνική (τρομάρα της) και πάμε για Διακοφτό, ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ! Οπότε έχουμε γυαλίσει όλοι μας απ' το νερό που φάγαμε! Για λίγο όμως, καθότι τα πρώτα χιλιόμετρα ανάβασης, ξαναγίνονται γλυστερά και ο φακός της καμερούλας μου, τρώει νερό με το κουτάλι πάλι! Πάνε σαν τα πρόβατα που λένε! (αυτά, όχι εμείς!) Ανασύνταξη για την είσοδο στα Καλάβρυτα! Πολύ χαλαρά και ξεκούραστα τελικά, κατά τις 12 φτάσαμε στα Καλάβρυτα, όπου και ο Σταθμός κατελήφθη από τις μηχανές μας! Last edited by gemara; 20-10-2009 at 01:42. Λόγος: Περασμένα μεσάνυχτα είναι, κάνω και κανα λάθος... |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsforum, gsmoto, αγία λαύρα, πλατανιώτισα, καλαβρυτα, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή στα Ιωάννινα - 18,19,20/9. | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 107 | 12-02-2010 15:42 |
Εκδρομή στον Βόλο ...(μονοήμερη, διήμερη, τριήμερη ..) | bmwgogagis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 31 | 16-05-2009 15:15 |
Εκδρομή Βόλου22-24/5 , Ραλλυ Κένταυρος | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 1 | 06-05-2009 13:27 |
Χωμάτινη μονοήμερη απόδραση στα Άγραφα Κυριακή 22 ή 29-3-2009 | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 05-03-2009 03:39 |