|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τραγικό δυστύχημα της Ellie στην Αλβανία.
Χθες....στα 1.230 και κάτι υψόμετρο, άναψε ένα κεράκι για την φίλη μας την ΕΛΛΗ !!
Νομίζω θα της άρεσε πολύ η διαδρομή.. |
|
|||
|
|||
μπραβο ελενη, και εμεις το ιδιο θα κανουμε απο την παναγια ξενια
|
|
|||
|
|||
Μετά την απώλεια τριών δικών μου ανθρώπων (μητέρα, αδελφό και πατέρα) και ύστερα από πολύ σκέψη πιστεύω ότι αυτοί που φεύγουν από εκεί πάνε μας βλέπουν και μας νοιάζονται.
Η Έλλη αυτό που θα θέλει από εκεί που βρίσκεται είναι να μας βλέπει όλους χαμογελαστούς και χαρούμενους, όπως ήταν και η ίδια και όπως λέει και στο μήνυμά της. Πιο πολύ χαρούμενο από όλους όμως Θοδωρή θα θέλει να βλέπει εσένα, εσένα που της πρόσφερες απλόχερα όλη αυτήν την ευτυχία και το χαμόγελο. Χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος, νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας στην μνήμη της. Επίσης, θα ήθελα να πω ότι παρακάλεσα γνωστό μου ιερέα κάθε φορά που διαβάζει για ανάπαυση των ψυχών να διαβάζει και για την Έλλη μας, πράγμα που μου υποσχέθηκε ότι κάθε φορά θα το κάνει και μάλιστα χθες μου τηλεφώνησε πρωϊ πρωϊ να μου ότι ήδη είχε διαβάσει τρισάγιο. Έλλη εκεί πάνω που βρίσκεσαι χάραξε διαδρομές ώστε να μας τις δείξεις κάποια μέρα όταν θα ξαναβρεθούμε και αν κάπου συναντήσεις την μάνα μου, τον πατέρα μου και την περίπτωση τον αδελφό μου να τους πεις σε παρακαλώ τους χαιρετισμούς μου Last edited by fotislarissa; 22-04-2012 at 13:33. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
συγκινήθηκα..... να εισαι γερος να τους θυμασαι.........
συγνωμη για το εκτος θεματος σεντονακι...! |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι στους νέους σου προορισμούς
|
|
|||
|
|||
αυτο το κοριτσι
ηταν αιτια να βρουμε μεσα μας ευαισθησιες που τις ειχαμε ξεχασει, συγκινουμαστε καθε φορα που διαβαζουμε τα μηνυματα του Θοδωρη και των αλλων φιλων που την ηξεραν η δεν την ηξεραν προσωπικα, με παιρνουν τηλ φιλοι βεσποβιοι απο Λαρισσα και απο αλλα μερη της Ελλαδας και μου μιλουν για την Ελλη, εγω δεν ειχα την τυχη να την γνωρισω, Θοδωρη φιλε μου κανε κουραγιο, το κοριτσι ,θελει να βλεπουν και παλι οι φιλοι σου το χαμογελο σου, που αντικατοπτριζει την καλη σου την ψυχη |
|
|||
|
|||
Η μνήμη,
κύριο όνομα των θλίψεων, ενικού αριθμού, μόνον ενικού αριθμού και άκλιτη. η μνήμη, η μνήμη, η μνήμη. |
|
|||
|
|||
Μπράβο Αργυράκο!!!
κουράγιο Θοδωρή... |
|
|||
|
|||
Εμαθα τα δυσαρεστα χθες το απογευμα και σοκαριστηκα...
Δεν εχω λογια να πω... Δεν μπορω να το πιστεψω... Εγω ειχα μεινει στα οσα μου ειχε πει ο Πανος οτι θα ανεβαινε για τις ημερες του Πασχα στα Βαλκανια και θεωρουσα οτι ολα ηταν καλα.... Ποσο λαθος εκανα...Ποσο κριμα γμτ, αδικο να φευγουν ετσι τοσο νεοι ανθρωποι! Δυστυχως δεν ηξερα την κοπελα αλλα απο τα οσα διαβασα αγγιξε τις καρδιες πολλων ανθρωπων, οπως μονο ξεχωριστοι ανθρωποι μπορουν να κανουν... Καποια μερα θα ανταμωσουμε και παλι με ολα τα αδερφια που χασαμε τοσο νωρις... Ελλη να εχεις καλους δρομους εκει πανω και να μας προσεχεις εμας που μειναμε στα χαμηλα να ποναμε και να θυμομαστε... Ευχομαι δυναμη και κουραγιο στην οικογενεια και δικους της ανθρωπους... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στην Έλλη (Ellie) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 69 | 16-03-2012 14:55 |
´´ Μαγικό ´´ | MARK | Κόσμος | 17 | 22-03-2011 23:37 |
Συζυγικό σέξ ! | Carduelis | Χιούμορ | 18 | 06-06-2010 01:07 |
Τραγικό , σας παρακαλώ κάντε μία ευχή | gandreas | Διάφορα | 47 | 26-04-2010 20:10 |
Συζυγικό SEX | pepax66 | Ανέκδοτα | 6 | 10-03-2009 21:34 |