|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου
Απόσπασμα:
PANOSV+ELENH |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
PANOSV+ELENH |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω.Ωστόσο θεωρώ οτι θα υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση αναβολής για όλους αυτούς που ήδη έχουν κανονίσει άδεια ρεπό,ταξίδι γενικότερα.Δεν ξέρω τι είναι καλύτερα.Προέχει η ασφάλεια όλων μας,εννοείται αυτό.Αλλά τι γίνεται αν αλλάξει και η ημερομηνία,πόσοι θα μπορέσουν να κανονίσουν να έρθουν ξανά και πόσοι όχι.Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι...
|
|
|||
|
|||
το κρυο αντιμετωπιζεται..αρκει οπως προαναφερθηκε να μην εχει παγο για λογους ασφαλειας.
...αλλα θα συμφωνησω με το φιλο.αν γινει αλλο σκ ισως να μην καταφερουν μερικοι.σε αυτους ειμαι εγω... καθε αποφαση της μεγαλης αυτης μοτοπαρεας απολυτα σεβαστη |
|
|||
|
|||
Όντως το event αυτό προυποθέτει καλοκαιρία και δεν αναφερομαι στο κρύο... Αναφέρομαι σε βροχή, χιόνι, πάγο, κλπ...
Ας το δουν οι Υπεύθυνοι... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
ο παγετός είναι το χειρότερο που μπορεί να τύχει. Μας έτυχε με τον teoo στην ορεινή ναυπακτία και με το ζόρι φτάσαμε στον προορισμό μας. Καλύτερα να μην καταφέρουν κάποιοι να το ξανακανονίσουν παρά να έχουμε άλλα. Είναι καθαρά θέμα ασφάλειας. Ουτε το κρύο ούτε η βροχή είναι πρόβλημα. Μόνο ο παγετός. Αυτό δεν αντιμετωπίζεται εύκολα. Είναι Νο 1 κίνδυνος για τις μοτοσυκλέτες.
|
|
|||
|
|||
Ατιμο πραγμα ο παγος και πολλες φορες δεν φαινεται.....
|
|
|||
|
|||
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Θεσσαλία μέχρι τα τέλη του μήνα δεν θα μπορέσω να είμαι στην παρέα σας........
Καλά να περάσετε!!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Κρίμα Θάνο ...
|
|||
|
|||
Πάντως παιδιά όπου και να είδα τον καιρό το Σαββατο δείχνει λιγο βροχή και την κυριακή λιακάδα . Και θερμοκρασιες 7-12
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες & Καληνύχτες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 ! | sapelas | Μια καλημέρα είναι αυτή | 214 | 02-02-2012 03:32 |
---- GS Forum - Κοπή πίττας 2012 - 3,4 & 5 Φεβρουαρίου 2012 ---- | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 0 | 15-01-2012 15:27 |