|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Σωστός, το 2-κλινο το 'κλεισε ο Βαγγέλης (evan400f). Οπότε, μαζί του θα μιλήσει ο pirate, ώστε αν θέλει να μπει στην ομάδα σας, να γίνει 3-κλινο το δωμάτιο.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πριν δυο βδομάδες, την Κυριακή το μεσημέρι, είχαμε πάει μια βόλτα στην Αγία Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εδώ στη Σκόπελο. Ένα γραφικό και πανέμορφο Μοναστήρι. Και πίστεψέ με, στο βάθος απέναντι, βλέπαμε τον Άθω, με χιόνια στη κορυφή! Για τόσο καθαρή ατμόσφαιρα μιλάμε. Και εκ των υστέρων, μας είπαν Σκοπελίτες, πως όταν βλέπεις τον Άθω, περιμένεις να χαλάσει ο καιρός ... και πράγματι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Kαλημερα και απο εμενα ειχα καποια θεματα και για αυτο δεν εχω κανει ακομα τιποτα....Ζηταω συγνωμη αλλα τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω
|
|
|||
|
|||
Ηλία κρίμα που σου προέκυψαν θέματα.
Αν πάντως νομίζεις ότι λόγω αρκετού χρονικού διαστήματος ως την επίσκεψη, υπάρχει ελπίδα να το διευθετήσεις και να τα καταφέρεις (έστω και με την παρέα της 20/04), ας κλείσουμε φιλοξενίες. Και αν τελικά κάτσει εμπόδιο, τις ακυρώνουμε. Αν δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς, πες μου να βοηθήσω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ότι αφορά την Μονή Θεόφιλου δεν έχω καμία απάντηση ακόμα. Να ψάξουμε και αλλού? |
|
|||
|
|||
Βαγγέλη, τους πήρες τηλέφωνο ο ίδιος στη Φιλοθέου;
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα . . . Υπολογίστε κ μένα για 18 Απριλίου,έχω κανονίσει ήδη το θέμα της διαμονής!Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μπώ στην ομάδα με τον kostakyrgiako λόγω του ότι είμαστε κολλητοί κ θα ταξιδεύσουμε μαζί από Πάτρα!Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θανάση καλωσόρισες στην παρέα! Διευκρίνησέ μου σε παρακαλώ, όταν λες ότι κανόνισες το θέμα της διαμονής, εννοείς πως εξασφάλισες από το γραφείο προσκυνητών την γενική σου είσοδο μόνο, εξασφάλισες φιλοξενία στις 4 Μονές που θα επισκευθεί η ομάδα με τον kostakyriakos, ή και τα δυο; Αν εξασφάλισες και τα δυο προηγούμενα, είσαι ΟΚ. Μένει μόνο να κλείσεις δωμάτιο στο ξενοδοχείο της Ουρανούπολης (μόνος ή με κάποιους άλλους της ομάδας). Αν εξασφάλισες μόνο την είσοδο (διαμονητήριο) μέσω του γραφείου προσκυνητών, πρέπει να έρθεις σε τηλεφωνική επικοινωνία και με τις Μονές που έκλεισε η ομάδα (στα τηλέφωνα που έχουν αναρτηθεί σε προηγούμενες δημοσιεύσεις), ώστε ατομικά πλέον, να ζητήσεις φιλοξενία στις αντίστοιχες ημερομηνίες. Ότι θες να ρωτήσεις, το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ μου, πάρε με το απόγευμα να τα πούμε. Με το καλό λοιπόν! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |