|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
Μήπως εδώ υπάρχει …παρασκήνιο ???
Δηλαδή ΜΑΖΙ πήγαν και ζήτησαν την κατασκευή των ελαστικών ?...ξεχωριστά, αλλά με τις ίδιες προδιαγραφές απλά και συμπτωματικά ?...έμαθε η αριστερά τι ποιεί η δεξιά και έσπευσε να ωφεληθεί ? Πρωτοτυπία υπάρχει βέβαια (αφού είναι κάτι νέο), απλά οι πρωτοπόροι χρήστες είναι δυο (2) … ξαδερφάκια !!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλλά το gs κάνει κλικ Στάλθηκε από το τούμπανο Galaxy i9300 μου |
|
|||
|
|||
Μέσα στο μυαλό μου ήσουν. Με πρόλαβες.
Απόσπασμα:
Καλά δεν ήταν και καμιά βιομηχανική κατασκοπία. Έφτιαχνε ο ένας μηχανή, έφτιαχνε και ο άλλος. Πήγε ο ένας σε μια από τις μεγάλες εταιρίες ελαστικών (που ήδη συνεργάζονται) και είπε "παιδιά τι λέτε να βάλουμε στο νέο που έχει και περισσότερα άλογα;" (ψάχνοντας αν θα προλάβει κάνα νέο revision από υπαρκτή σειρά για να το βάλει πρώτος), του είπαν αυτοί "βρε δεν βάζεις τα τάδε που θα τα φτιάχνουμε τώρα σιγά σιγά για τους τάδε και θα το έχουν λίγοι;", "σωστόοοος". Η λογική λέει ότι αυτός που οδήγησε τις εταιρίες να φτιάξουν τέτοια διάσταση ήταν αυτός με τις εμφανώς περισσότερες πωλήσεις. Όχι υποχρεωτικά, αλλά τι λέει η λογική. Φυσικά θα δούμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ μοντέλα με τέτοια (στα επόμενα refresh των άλλων που θέλουν 19άρι μπροστά και έχουν πάνω από 100 άλογα). Last edited by NLS; 06-10-2012 at 19:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όταν οι leaders & image makers της κατηγορίας ζητούν - απαιτούν, οι λαστιχάδες (και οι υπόλοιποι ....) ακολουθούν Αν δείτε τις λειτουργίες των συστημάτων ασφάλειας του ΚΤΜ, θα νομίσετε ότι πρόκειται για ....GS Θέλω να πω ότι φαίνονται οι "βίοι παράλληλοι" των 2 τμημάτων R&D , καθώς , διατηρώντας την μοναδικότητά τους εκατέρωθεν, παρουσίασαν την ίδια χρονική περίοδο τις μοτοσυκλέτες - κωρονίδες τους, με πολλούς κοινούς παρονομαστές! Πλέον βλέπω την ΚΤΜ να πλησιάζει στο χαρακτήρα τη νέα GS (άνεση, δικάβαλο ταξίδι, φόρτωμα, οικονομία-λένε οι αυστριακοί...), ενώ ταυτόχρονα παράγουν και το κλασσικό τους "R", πιο ψηλό, με μεγαλύτερες διαδρομές ανάρτησης, με στενά πιο ΟΝ/ΟFF και χωματερά λάστιχα σε 21'' και 18'' ζάντες. Πάντα με πάνω από 100 ίππους στον τροχό αμφότερες και όλα τα καλούδια της ασφάλειας παρόντα. Άκρως ενδιαφέρον, εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης..... Πρωτοτυπία ναι, δεν το έθεσα καλά, υπάρχει! Αποκλειστικότητα δεν υπάρχει |
|
|||
|
|||
Και το ΚΤΜ είναι πολύ καλό, πιο εμπορικό , πιο εύχρηστο, και με τις τιμές όπως λένε αρκετά χαμηλά, θα πάει μια χαρά !
Απο κει και πέρα,ας βγάλουμε αυτοί που έχουμε 1200 GS, το ψυγείο λαδιού να δούμε τι γράφει...ναι, γράφει KTM |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ναι το δίαβασα ότι είναι πιο ψηλό. Μαλλομ εμένα μου φάνηκε χαμηλό, ίσως έχω σηνηθίσει απ το adve........ Υ.Γ. το θαλασσί το χρωματάκι δεν αρέσει και τόσο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μια και είπες ψυγείο λαδιού. Κάποτε, πριν φτιάξεις μαγαζί (το ετοίμαζες) ήρθα και έβαλα το προστατευτικό ψυγείου λαδιού (αυτό που είναι σαν λεπτή σίτα)... εδώ και μερικά χρόνια είναι μόνο η βάση... το μέσα αποφάσισε να φύγει (και το κατάλαβα και μετά από καιρό)... τι να κάνουμε... Last edited by NLS; 07-10-2012 at 21:03. |
|
|||
|
|||
Ούτε εμένα. Αλλά γούστα είναι αυτά.
|
|
|||
|
|||
Προς τη σωστη κατευθυνση το νεο GS.
Υδροψυξη, ζαντα χωρις ακτινες, καμποσα αλογακια, ελαφρυ, ελκυστικη και συμμετρικοτερη σχεδιαση.... λιγουλακι Transformer δειχνει αλλα ειναι πολυ ωραιοτερο απο το προηγουμενο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μένει να δούμε Γιώργο (εμείς τουλάχιστον που είμαστε ψαγμένοι αγοραστές) εάν έχει την απαιτούμενη ποιότητα κατασκευής και δεν είναι ένα ακόμη προβληματικό μοντέλο σαν αυτά που βλέπουμε καθημερινά............. |
|
|