|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτογραφια της Ημέρας...
.,μόνος ξεκίνησα το πρωί., είδα το ήλιο να βγαίνει πίσω απο το βουνό.,, δεν θυμάμαι πόσες κορφές ανέβηκα .,και κατέβηκα., πόσα χωριά και πόσους κάμπους πέρασα.,., και άφησα πίσω μου., τους φίλους στο δρόμο βρήκα.,. συζητήσεις που δεν τελειώνουνε ποτέ.,., χαρά .,παιχνίδια .,χωρατά., σχέδια για καινούριες χαράξεις στο χάρτη,.,., για νέες πορείες., και δρόμους μακρινούς., ο ήλιος έπεφτε η μέρα φεύγει., μόνος στο δρόμο πάλι.,ένα με την μηχανή .,. χωρίς να νοιώθω μοναξιά.,, Γεμάτος .,και το μυαλό μου άδειο.,., ο κόσμος όλος δικός μου., ..,7 του Μάη 2013 ., καλά ταξίδια σε όλους..,., |
|
||||
|
||||
Πάνο μου, το σπίτι μας είναι όλες τις ώρες ανοιχτό
κ μια μπυρίτσα θα υπάρχει παγωμένη ΠΑΝΤΑ ...
|
||||
|
||||
Καλημέρα κ βοήθειά μας ...
Sent from my iPhone using Tapatalk !!!
|
|||
|
|||
Μεγαλη Παρασκευη του 2013 στο καφεουζομεζεδοπαντοπωλειο
του Χορευτη στα Θολαρια της Αμοργου. Οχι, τα αρνια κρεμασμενα στο κεντρο δεν ειναι φοτοσοπ! αφιερωμενη στο φιλο μου το zzzttt απο την Κοζανη που εζησε ωραια πραγματα σε αυτην την ανεμοδαρμενη γωνια της Ελλαδας!! Last edited by paschalis; 09-05-2013 at 01:54. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Κάπου στα στενά της Πτολεμαιδας σε ταβερνακι της γειτονιάς Sent from my Στρουγκα fon Last edited by jtnakos; 09-05-2013 at 18:27. |
|
|||
|
|||
Ωραιο θεμα παιδια μπραβο
|
|
||||
|
||||
Μέρα μουντή κ μελαγχολική ...
Πολύ ησυχία ... το μόνο που ακούγεται, είναι ο παφλασμός του κύματος ... Ότι πρέπει, για ένα ήρεμο καφεδάκι (διάβαζε παγωτάκι) και ´´διαλογισμό´´... Sent from my iPhone using Tapatalk !!!
|
|||
|
|||
Μερικές Πρωτομαγιάτικες!!!
Σκέψεις!!!! Ultra North Rider's.... Και το σπιτικό μας.... |
|
|||
|
|||