|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ελαστικά για gs 1200
Απόσπασμα:
Σ΄αυτό έχεις δίκιο!!! Τα έχουν στο site, αρα παράγονται κανονικά! Τα Conti είναι γνωστό ότι είναι super λαστιχάκι, αλλά χλμ του ΕΧΡ μην τα περιμένεις. Και στο χώμα είναι καλά (όχι λάσπη, όχι πέτρα, χωματάκι στρωτό). |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ειναι όπως τα λες, Ελλας το μεγαλείο σου |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εγώ τα έψαξα εδώ και μου δίνει μόνο τα ΝΕΧΤ & τα KAROO-3 http://www.metzeler.com/site/com/products/tyres-catalogue.html σε στοκ μπορεί να υπάρχουν ακόμα σε χώρες του εξωτερικού, αλλά σε πολλά φόρα αναφέρονται ως "discountinued" δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Συγνώμη παίδες, μπερδεύτηκα Στην επιλογή για σύγκριση βγάζει και τα ΕΧΡ. Στα υπάρχοντα λάστιχα για το μηχανάκι δεν τα βγάζει. |
|
|||
|
|||
Εγω τα exp τα έβαλα πριν ένα μήνα σε προσφορά στον περιστέρα είχε ακόμα μερικά ζευγάρια αλλα νομίζω ειναι θέμα promotion της εταιρείας να προωθήσει τα νεα απο εξωτερικό σιγουρα τα φερθείς
Στο διεθνή site της metzeler τα δείχνει κανονικά παραδοτέα Last edited by AKIS_21; 21-10-2013 at 01:09. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ξανα-επανέρχομαι Τώρα που κοιμούνται κι έχω χρόνο.... Εδώ, στον κατάλογο με ΟΛΑ τα λάστιχα υπάρχουν τα ΕΧΡ, αλλά και τα πρώτα tourance!!! Άρα τα λάστιχα υπάρχουν, παράγονται - διατίθενται κανονικά. Discover the legend of Road Racing - Product Catalogue Στο λινκ που έβαλες Σταύρο όντως δεν τα δίνει για R1200GS κι αυτό είναι το παράξενο και οδήγησε στο μπέρδεμα, παρόλο που η διάστασή μας υπάρχει κανονικά στο link που έβαλα. Τώρα γιατί δεν τα φέρνει η αντιπροσωπεία, είναι άλλο θέμα στο οποίο δεν μπορώ να απαντήσω. |
|
|||
|
|||
Αν θυμάμαι καλά εκτός από τη διάσταση υπήρχε και ένας ακόμα διαχωρισμός των ελαστικών
μέσω ειδικού κωδικού που έδειχνε την αντιστοιχία (καταλληλότητα) για συγκεκριμένο μοντέλο. Για παράδειγμα: Μπορεί δυό μοτό να φοράνε ίδια διάσταση μπροστά, η Μέτζελερ όμως έδινε τον κωδικό "Κ" για το ένα μηχανάκι και τον κωδικό "Μ" για το άλλο. Επομένως, μπορεί να παράγεται η διάσταση που φοράνε τα 1200GS ίσως όμως δεν παράγεται πλέον ο κωδικός που έδειχνε την "ειδίκευση" του ελαστικού για το 1200GS. |
|
|||
|
|||
Λιγα σχολια για τα ΝΕΧΤ σε σχεση με τα ΕΧΡ...
Χρειαζονται περισσοτερο ζεσταμα τον χειμωνα. Εχουν πιο γρηγορη κορωνα και μια ιδιατερη αισθηση που ερχετε αποτομα υπο κλιση. Δεν βγαζουν τρεμουλο στο τιμονι στα 100 χλμ την ωρα. Δεν τα εχω λειωσει ακομη αλλα νομιζω οτι θα ζησουν περισσοτερο απο τα ΕΧΡ. Υποτειθεται οτι εχουν καλυτερη συμπεριφορα στη βροχη, αλλα με τους δρομους μας ποιος τολμα να πλαγιασει στο βρεγμενο... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ισχυει αυτο που λες, αλλα στο λινκ που εβαλα, αν το μελετησεις, θα δεις οτι οι κωδικοι ειναι ταυτοσημοι. |
|
|||
|
|||
Πτιν λιγο εβαλα τα ΝΕΧΤ. Ασφαλως δε υπαρχουν συμπερασματα ακομα, αλλα η ποιοτητα κυλισης ειναι αυξημενη και η κορωνα πιο γρηγορη.
Τα υπολοιπα εν καιρω |
|
|