GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Πολιτισμός

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 03-05-2011, 00:59
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Οσα θάθελε να φωνάξει ο GeorgeP

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Ουσιαστικά με αυτό που λες, συμβιβάζεσαι στο λάθος. Ετσι δε γίνεται προκοπή. Και τελικά νομίζω ότι αυτοαναιρείσαι. Λες φίλε Γιώργο ότι πρέπει να διορθωθούμε. Και φυσικά έχεις δίκιο! Αλλά δεν έχει νόημα να είσαι σωστός όταν το κράτος θα σε βγάλει κλέφτη. Αυτό φωνάζω. Το ίδιο το ρημαδικράτος σε υποχρεώνει να παρανομήσεις, να λαδώσεις..... Εσύ φταίς; Ναι φταις γιατί δε βοηθάς να ξεβρωμίσει ο τόπος; Γιατί; Διότι πιστεύεις ότι αν το κάνεις θα ζημιωθείς....

Να φροντίσεις να μη βρεθεί ένα πακέτο τσιγάρα μείον ή συν.....
Φιλε Γιαννη,

θα απαντησω Γιαννη μου με μια προταση ολη κι ολη πανω σε αυτο το θεμα, του τελωνειου.
Οταν δουλευεις στην Ναυτιλια (αυτην ξερω καλα) τους νομους τους βαζει το γραφειο για το οποιο δουλευεις και οχι ο ενας αυτονομος υπάλληλος!
Αν δεν εφαρμοσεις την πεπατημενη και πετυχεις αυτο για το οποιο πας να αλλαξεις γινεσαι ηρωας. Αν ομως αποτυχεις και το γραφειο ζημιωθει (που θα ζημιωθει) πηγες σπτι σου!!!

Ετσι ΟΛΟΙ μας ακολουθουμε την πεπατημενη του γραφειου για το οποιο δουλευουμε και η οποια φυσικα ειναι επιβαλομενη και οχι διαλεγομενη.

Μαγκιες του ειδους κανουμε σαν μεμονωμενα ατομα στην προσωπικη μας ζωη (και καλα κανουμε αν το κανουμε που ΔΕΝ το κανουμε) και οχι στο μηνιατικο!!!!
Μαγκιες του ειδους θα κανεις εσυ, εγω, ο ενας, η μοναδα..., στην πολεοδομια αφου εχεις ολα τα χαρτια στο χερι!
Μαγκιες θα κανεις στον γιατρο που σου ζηταει φακελλακι Γιαννη μου και λοιποι και οχι στην ζηση της οικογενειας σου/μου επειδη μου/μας καπνισε να γινουμε ηρωες!!!

Ειπε κανεις οτι το συστημα δεν βρωμαει? ειπε κανεις οτι ολα ειναι ροδινα??? Οχι βεβαια!!! Αλλα δεν μπορουμε να κανουμε αυτα που μας επιβαλλονται επαγγελματικα και στην προσωπικη μας ζωη!!

Στην προσωπικη μας συναλλαγη με το Δημοσιο ΝΑΙ πρέπει να ειμαστε αμειλικτοι! Να καταγγειλουμε γιατρους, δικηγορους, πολεοδομους κ.λ.π. ουτως ωστε να αναγκασουμε αυτο το δισκινητο κρατος να κινηθει εστω και δια της πλαγιου οδου!!
Ας ειμαστε ενταξει εμεις στις προσωπικες μας συναλλαγες με το κρατος και να μην συντηρουσαμε το καθε ειδους μπαξις και ας ηταν μονο τα επαγγελματικα μπαξισια να διερευνηθουν. Τοτε ολα θα ηταν πιο ευκολα και οι μπαξισομενοι ευκολα αναγνωρισιμοι!! Τωρα που ΟΛΗ η ελλαδα μπαξισωνεται αβερτα.... ΟΛΟΙ ειμαστε οι ιδιοι!!

Τελος παντων, παλι μακρυγορησα και δεν υπαρχει νοημα πια να το κανω!
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 06:50
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

.....

Last edited by gepol; 03-05-2011 at 07:19.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 07:46
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Τωρα που ΟΛΗ η ελλαδα μπαξισωνεται αβερτα.... ΟΛΟΙ ειμαστε οι ιδιοι!!
Καλοπροαίρετα πάντα

Εδώ ισχύει η παροιμία "μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά"
Προσέχετε λίγο τις γενικεύσεις σας διότι προσβάλλομαι όταν εγώ για παράδειγμα σαν δημόσιος υπάλληλος ποτέ δεν πήρα μπαξίση και ποτέ δεν έδωσα μπαξίση, ούτε σε νοσοκομείο για το παιδί μου !!!!!
και δεν είμαι ο μόνος, ξέρω αρκετούς στην δουλειά μου που κάνουν το ίδιο.
Μάλλον εμείς, δεν ανήκουμε σε αυτή την ΟΛΗ Ελλάδα. !!!!!
Αντί να κοιτάζουμε να γίνουμε περισσότεροι αυτοί που δεν δίνουν μπαξίσια και ακόμα καλύτεροι στις δοσοληψίες μας με το δημόσιο, αποδεχόμαστε το στραβό και πορευόμαστε !!!!
Γιαυτό ισχύει μιά άλλη παροιμία που λέει ότι τελικά "παίρνουμε ότι μας αξίζει"

Καλημέρα

Last edited by peterv; 03-05-2011 at 07:54.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 11:07
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από peterv Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλοπροαίρετα πάντα

Εδώ ισχύει η παροιμία "μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά"
Προσέχετε λίγο τις γενικεύσεις σας διότι προσβάλλομαι όταν εγώ για παράδειγμα σαν δημόσιος υπάλληλος ποτέ δεν πήρα μπαξίση και ποτέ δεν έδωσα μπαξίση, ούτε σε νοσοκομείο για το παιδί μου !!!!!
και δεν είμαι ο μόνος, ξέρω αρκετούς στην δουλειά μου που κάνουν το ίδιο.
Μάλλον εμείς, δεν ανήκουμε σε αυτή την ΟΛΗ Ελλάδα. !!!!!
Αντί να κοιτάζουμε να γίνουμε περισσότεροι αυτοί που δεν δίνουν μπαξίσια και ακόμα καλύτεροι στις δοσοληψίες μας με το δημόσιο, αποδεχόμαστε το στραβό και πορευόμαστε !!!!
Γιαυτό ισχύει μιά άλλη παροιμία που λέει ότι τελικά "παίρνουμε ότι μας αξίζει"

Καλημέρα
φυσικα και ειναι ετσι οπως τα λες!!!

Το ''ΟΛΟΙ'' που ανεφερα το ειπα σε αντιδιαστολη του ''ΟΛΟΙ'' οι πολιτικοι ειναι κλεφτες και ''ΟΛΟΙ'' οι πολιτικοι θελουν το κακο μας που ισχυριζονται καποιο εδω μεσα κι εξω απο εδω!!!

Δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν Δ.Υ. διοτι μαζι με το ''ΟΛΟΙ'' συμπεριελεμβανα και του Ι.Υ. αλλα και τον εαυτον μου αφου εγραψα ''.....ΟΛΟΙ ειμαστε το ιδιο''!!!
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 11:45
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά, μειώστε τα μεγέθη των πολύχρωμων και πλουμιστών γραμματοσειρών σας και αυξήστε την πειστικότητα των ασθενών μέχρι στιγμής επιχειρημάτων σας...
Αλλιώς χαλάτε και αυτό το ποστ όπως κάνετε με τόσα άλλα.
Όταν το είδα νόμιζα ότι ήταν πλάκα. Αλλά μου είπαν ότι μάλλον δεν είναι. Αν δεν είναι πλάκα, δεν υπήρχε πρόθεση βεβαίως να χαλάσω αυτά τα threads όπου έγραψα.

Για να μην ξαναγίνει όμως, θα ήθελες να μου δώσεις μερικά παραδείγματα? Τόσο των ασθενών επιχειρημάτων μου στο συγκεκριμένο thraed, όσο και χαλασμάτων διαφόρων Posts / threads.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 12:14
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν το είδα νόμιζα ότι ήταν πλάκα. Αλλά μου είπαν ότι μάλλον δεν είναι. Αν δεν είναι πλάκα, δεν υπήρχε πρόθεση βεβαίως να χαλάσω αυτά τα threads όπου έγραψα.

Για να μην ξαναγίνει όμως, θα ήθελες να μου δώσεις μερικά παραδείγματα? Τόσο των ασθενών επιχειρημάτων μου στο συγκεκριμένο thraed, όσο και χαλασμάτων διαφόρων Posts / threads.
που να τα βρουμε τωρα?
αφου τα χαλασες!
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 13:25
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Χρήστο, εξ' ορισμού ένα ποστ χαλάει όταν αρχίζουν να παίζουν τα χρώματα και τα γράμματα, να γίνονται αντιπαραθέσεις χωρίς να χρησιμοποιείται το τυποποιημένο φορμάτ αντιπαράθεσης του φόρουμ, να μεγαλώνει η γραμματοσειρά στη μια σειρά, να μικραίνει στην άλλη, να κοκκινίζει, να γίνεται κεφαλαία, να μπαίνουν 3.000 θαυμαστικά, 2.000 ερωτηματικά, αλλού να υπογραμμίζεται, αλλού να γίνεται bold, να φωνάάάάάάάάζουν οι λέξεις, να ξαπλώώώώώώνουν τα γράμματα, μετά να σηκώνονται, να γίνονται arial, book antiqua, comic sans, georgia, lucida και verdana κ.ο.κ.

Ειλικρινώς δεν έκατσα να διαβάσω όλα όσα γράψατε - αν και θά' θελα - επειδή κουράστηκα και κάποια στιγμή έχασα το μπούσουλα, ποιος γράφει τι και σε ποιον. Βέβαια δεν νουθετώ και δεν παρατηρώ κανένα για το πως του αρέσει να γράφει και για το τι θέλει να γράφει. Σε μια ωραία κουβέντα μου αρέσει να λαμβάνω μέρος και να λέω την άποψή μου. Σε αυτό το ποστ, μου ήταν αδύνατο όμως γιατί για τους παραπάνω λόγους που εγώ ανάφερα, χάλασε. Τόσο σε εμφάνιση όσο και σε περιεχόμενο λόγω της κουραστικής επανάληψης των ίδιων και ίδιων "επιχειρημάτων" ιδίως του GeorgeP που ουδέποτε ουδένα έχουν πείσει. Το ίδιο, για τους ίδιους λόγους γίνεται σε πολλά ποστ και ακυρώνουμε έτσι την προσπάθεια των ιδιοκτητών του φόρουμ που προσπαθούν διαρκώς και με τον τρόπο που αυτοί νομίζουν σωστό να το συμμαζεύουν. Είναι κρίμα, δεν υπάρχει λόγος να το εντάσσουμε κι αυτό στο γενικότερο μπάχαλο και αλληλοφαγωμάρα της Ελλάδας.

Δεν το κάνω "για να μην ξαναγίνει" - δεν είναι δικό μου θέμα αυτό - αλλά ευχαρίστως δίνω ένα παράδειγμα για το πως μπορεί να γίνει μια κουβέντα σε ένα thread. Όσο για τα δικά σου επιχειρήματα - που δεν θα τα κρίνω έτσι κι αλλιώς ένα προς ένα - αδυνατώ να τα εντοπίσω με σαφήνεια. Εν γένει δεν διαφωνώ με τα επιχειρήματά σου που έχω διαβάσει σε άλλα θέματα. Απλά εκτιμώ ότι χάνεις και συ τον χρόνο σου απαντώντας σε ορισμένα θέματα και ορισμένους, αν μου επιτρέπεις την κρίση αυτή.

Παράδειγμα συζήτησης και αντιπαράθεσης σε φόρουμ:

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από syan Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Πού ήσουν όταν ο γιατρός σού ζητούσε το φακελλάκι για να σε κάνει καλά και αντί να τον καταγγείλεις τον πούστη, τον πλήρωνες αποκαλώντας τον "γιατρέ μου"...
Έδωσα φακελλάκι για να ζήσει ο πατέρας μου

Απόσπασμα:
...Πού ήσουν όταν έβλεπες τους μεγαλοδικηγόρους να γίνονται μοντελάκια ζωής στην τηλεόραση
και να κόπτονται για το κοινό καλό και το δίκαιο, δηλώνοντας 10,000 ευρώ εισόδημα...
"Πόσο καλά τα λέει ο φούστης..." έλεγες...

Ποτέ δεν είπα ότι τα έλεγε καλά...

Απόσπασμα:
...όταν γεμίζεις τις παραλίες αποτσίγαρα...
Ποτέ δεν πέταξα αποτσίγαρα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
Έτσι ακριβώς.
Άσε που έχει ξαναπαίξει http://www.gsforum.gr/Επικαιρότητα-42/Ελληνάρα-ε-Ελληνάρα-11415/
Ωχ! Έχει ξαναπαίξει; Και ποιος το ανέβασε τότε ρε παιδιά;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
...Ποιός σοβαρός ασχολείται με την πολιτική?
Έλα ντε! Χάνουμε και μεις τη σοβαρότητά μας που ασχολιόμαστε με δαύτους!

Κ.ο.κ.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 15:06
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara Εμφάνιση μηνυμάτων
Χρήστο, εξ' ορισμού ένα ποστ χαλάει όταν αρχίζουν να παίζουν τα χρώματα και τα γράμματα, να γίνονται αντιπαραθέσεις χωρίς να χρησιμοποιείται το τυποποιημένο φορμάτ αντιπαράθεσης του φόρουμ, να μεγαλώνει η γραμματοσειρά στη μια σειρά, να μικραίνει στην άλλη, να κοκκινίζει, να γίνεται κεφαλαία, να μπαίνουν 3.000 θαυμαστικά, 2.000 ερωτηματικά, αλλού να υπογραμμίζεται, αλλού να γίνεται bold, να φωνάάάάάάάάζουν οι λέξεις, να ξαπλώώώώώώνουν τα γράμματα, μετά να σηκώνονται, να γίνονται arial, book antiqua, comic sans, georgia, lucida και verdana κ.ο.κ.

Ειλικρινώς δεν έκατσα να διαβάσω όλα όσα γράψατε - αν και θά' θελα - επειδή κουράστηκα και κάποια στιγμή έχασα το μπούσουλα, ποιος γράφει τι και σε ποιον. Βέβαια δεν νουθετώ και δεν παρατηρώ κανένα για το πως του αρέσει να γράφει και για το τι θέλει να γράφει. Σε μια ωραία κουβέντα μου αρέσει να λαμβάνω μέρος και να λέω την άποψή μου. Σε αυτό το ποστ, μου ήταν αδύνατο όμως γιατί για τους παραπάνω λόγους που εγώ ανάφερα, χάλασε. Τόσο σε εμφάνιση όσο και σε περιεχόμενο λόγω της κουραστικής επανάληψης των ίδιων και ίδιων "επιχειρημάτων" ιδίως του GeorgeP που ουδέποτε ουδένα έχουν πείσει. Το ίδιο, για τους ίδιους λόγους γίνεται σε πολλά ποστ και ακυρώνουμε έτσι την προσπάθεια των ιδιοκτητών του φόρουμ που προσπαθούν διαρκώς και με τον τρόπο που αυτοί νομίζουν σωστό να το συμμαζεύουν. Είναι κρίμα, δεν υπάρχει λόγος να το εντάσσουμε κι αυτό στο γενικότερο μπάχαλο και αλληλοφαγωμάρα της Ελλάδας.

Δεν το κάνω "για να μην ξαναγίνει" - δεν είναι δικό μου θέμα αυτό - αλλά ευχαρίστως δίνω ένα παράδειγμα για το πως μπορεί να γίνει μια κουβέντα σε ένα thread. Όσο για τα δικά σου επιχειρήματα - που δεν θα τα κρίνω έτσι κι αλλιώς ένα προς ένα - αδυνατώ να τα εντοπίσω με σαφήνεια. Εν γένει δεν διαφωνώ με τα επιχειρήματά σου που έχω διαβάσει σε άλλα θέματα. Απλά εκτιμώ ότι χάνεις και συ τον χρόνο σου απαντώντας σε ορισμένα θέματα και ορισμένους, αν μου επιτρέπεις την κρίση αυτή.

Παράδειγμα συζήτησης και αντιπαράθεσης σε φόρουμ:

Έδωσα φακελλάκι για να ζήσει ο πατέρας μου

Ποτέ δεν είπα ότι τα έλεγε καλά...

Ποτέ δεν πέταξα αποτσίγαρα...

Ωχ! Έχει ξαναπαίξει; Και ποιος το ανέβασε τότε ρε παιδιά;

Έλα ντε! Χάνουμε και μεις τη σοβαρότητά μας που ασχολιόμαστε με δαύτους!

Κ.ο.κ.

Χωρίς να διαφωνώ οπωσδήποτε, όλα αυτά με τις γραμματοσειρές και τα χρώματα υπάρχουν σαν επιλογές, άρα είναι χρησιμοποιήσιμα όταν κάποιος θέλει να το κάνει.

Οσον αφορά αυτό που λες για τον GeorgeP, διαφωνώ στα περισσότερα από αυτά που πιστεύει. Παρόλα αυτά ο τρόπος του είναι πάντα τέτοιος που προκαλείται όποιος θέλει να προκληθεί. Ανάμεσα σε αυτούς που ακολουθούν απαρέγκλιτα τη nettiquette είναι σίγουρα ο Γιώργος. Σε αυτά που λέει κι έχει κάθε δικαίωμα απαντάμε όσοι διαφωνούμε, ακόμη κι αν ο φίλος yannis λέει ότι ο Γιώργος πρεσβεύει τη σιωπηλή πλειοψηφία, άρα οι υπόλοιποι είμαστε λάθος. Γνώμη του κι απόλυτα σεβαστή αλλά μαχητή.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 15:17
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Ok, no problem.
Reply With Quote
Παλιό 03-05-2011, 15:58
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Χωρίς να διαφωνώ οπωσδήποτε, όλα αυτά με τις γραμματοσειρές και τα χρώματα υπάρχουν σαν επιλογές, άρα είναι χρησιμοποιήσιμα όταν κάποιος θέλει να το κάνει.

Οσον αφορά αυτό που λες για τον GeorgeP, διαφωνώ στα περισσότερα από αυτά που πιστεύει. Παρόλα αυτά ο τρόπος του είναι πάντα τέτοιος που προκαλείται όποιος θέλει να προκληθεί. Ανάμεσα σε αυτούς που ακολουθούν απαρέγκλιτα τη nettiquette είναι σίγουρα ο Γιώργος. Σε αυτά που λέει κι έχει κάθε δικαίωμα απαντάμε όσοι διαφωνούμε, ακόμη κι αν ο φίλος yannis λέει ότι ο Γιώργος πρεσβεύει τη σιωπηλή πλειοψηφία, άρα οι υπόλοιποι είμαστε λάθος. Γνώμη του κι απόλυτα σεβαστή αλλά μαχητή.
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... για σιγά, ποτέ δεν είπα πως ο Γιώργος (Georgep) εκφράζει την σιωπηρά πλειοψηφία!!!!!!!!
Μάλιστα έχω αρκετά διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα μαζί του. Αυτό φυσικά, δεν με εμποδίζει να επικροτώ αυτά στα οποία συμφωνώ.
Για παράδειγμα ο Γιώργος πιστεύει στο ΠΑΣΟΚ, εγώ όχι, όμως οι συγκυρίες της εποχής με οδηγούν στο να βοηθάω στις όποιες προσπάθειες του. Δεν βλέπω τίποτα καλύτερο για την ώρα και δεν είμαι τόσο βλάκας ώστε να σαμποτάρω τον τόπο που ζω.
Τον καιρό που είχα την "άνεση" να αντιδρώ το έκανα (εσείς που είσασταν;;οεο)όμως παράλληλα φρόντιζα να προετοιμάζομαι για την επερχόμενη κρίση. Το ποιος έχει δίκιο, όπως πάντα θα το δείξει το μέλλον!!!

ΥΓ. Πάντως είμαι στ' αλήθεια περίεργος, για το που βρίσκετε τόσο ελεύθερο χρόνο να ψάχνετε στο διαδίκτυο, να "ενημερωνώσαστε" και να γράφετε τόοοσα κατεβατά?!?!?!?! Μήπως... λέω μήπως... αλλά πάλι δεν μπορεί... μόνο εσείς είσαστε οι παραγωγικοί δουλευταράδες, εγώ είμαι απλά... αργός.

Last edited by yannis; 03-05-2011 at 16:00.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης