|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βρέθηκαν χρηματοδότες για το Ελληνικό χρέος
Εγώ την Απογευματινή, γιατί το "τόοσο το 'κανε τόοοοοσοοοο"!!!!! Έψαχνα για Ριζοσπάστη, αλλά τον προλάβαινε ο παππούς του γερμενή... |
|
|||
|
|||
Ειχα εναν γειτονα στρατιωτικο,ο οποιος μς εστελνε στο περιπτερο να του παρω την ''ελευθερη ωρα''
Εγω ημουν 14 χρονων και το μονο που με ενδιεφερε ηταν τα ρεστα απ'την αγορα της εφημεριδας,τα οποια μου εμεναν κιολας για να βαλω βενζινη στο παπι. Οταν τις πεταγε λοιπον,τις επαιρνα και τις χρησιμοποιουσα κατα το τροπο που περιγραφετε γιατι το ειχα δει κι εγω απο αλλους. Μεχρι που μια μερα η εφημεριδα ηταν η αιτια να τις φαω απο κατι καλοπαιδα,χωρις να προλαβω να αρθρωσω λεξη. Ε,μετα απο αυτο,πηρα γιλεκακι.... |
|
|||
|
|||
Το γελεκάααακιιι που φοράαααας!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απλα πραγματα!!!! ευχαριστω Θοδωρη.. Απόσπασμα:
σε κανενα superfast στην Πατρα μετα τις μπυρες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν ημουν στα σουπερφαστ πλοηγος μετα απο μπυρες, θα το μαθαινατε βρε απο την τηλεοραση... Κ εννοειται οτι πλακα κανω κ ΔΕΝ ΠΙΝΟΥΜΕ Κ ΟΔΗΓΟΥΜΕ γενικοτερα... |
|
|||
|
|||
"ΕΣΤΙΑ" γιατι την ευρισκα απο τον αποπανω τζαμπα!
|
|
|||
|
|||
Δεν λες πως την διαβάζεις ακόμα για το πολυτονικό και τον Γιανναρά... παππούλη!!!!!!
|
|
|||
|
|||
σπαμ ον.,.,.
τελικα ουτε εφημεριδα δεν ειχαμε να παρουμε,.,.,.,.,., αλλα βενζινα βρισκαμε για να βολταρουμε .,.!!!!!!!! ωραια χρονια !!!!!!!!! σπαμ ουφ |
|
|||
|
|||
Δηλαδη για να καταλαβω, ΑΥΡΙΑΝΗ δεν "φοραγε" κανενας σας;
Mετα γινατε ΠΑΣΟΚ ολοι;;; Υ.Γ Εχω παρει ηδη ποπ-κορν και μπυρες, και περιμενω να αρχισει το κραξιμο |
|
|