|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διάσχιση απο Κόρινθο στην Πάτρα αλλιώς
Πολύ ωραίες φωτό!!!!
|
|
|||
|
|||
Βρε σαν πολλοί δεν μαζευτήκαμε από τούτα τα μέρη?!?!?!!?!?! Από Πλανητέρου κι εγώ!!!! |
|
|||
|
|||
Πειρατης απο το Πλανητέρου?
|
|
|||
|
|||
Κοίτα, το χωριό δεν φημιζόταν ποτέ για την... "νομιμοφροσύνη" του!!!!!!!!! Όσοι είναι από κείνα τα μέρη ξέρουν!!! Και όσο για "νερά"... άλλο τίποτα!!! Last edited by yannis; 06-02-2012 at 09:01. |
|
|||
|
|||
Για να σταματησει να μου κραταει μουτρα ο αδερφος μου που δε κατεβαινω Πατρα να τους δω (...μονο γι'αυτο το λογο,Χαρη,μη παρεξηγηθω!!!) αρχες Ιουνιου που ψιλοχαλαρωνω, εχετε με στους υποψηφιους των περιχωρων "σκασμενους για βολτα"
(με αλλα λογια, σωστε με!!!) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ευχομαι να καταφέρεις να κατέβεις να συνταξιδεύσουμε... Είσαι νέα, όμορφη. γελαστούλα, οδηγάρα..... μια συμβουλή από έναν 50αρη(συμβουλή που την λέω κ στις κόρες μου): Να επιδιώκεις την παραξήγηση αν καταλαβα τι εννοείς και...... να κατεβαίνεις συχνότερα προς τα Νότια... Όλοι στο φορουμ σε περιμένουμε με ανοιχτες αγκαλιές να συμμετασχεις στις εκδρομες-εκδηλώσεις Η σωτηρία σου είναι δεδομένη... Αρχες Ιούνη ανεβαζω την διαδρομη-εκδρομή... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η Κυρά της Ρω (Δέσποινα Αχλαδιώτη) | Vagelis Gar | Ελλάδα | 7 | 17-09-2011 11:28 |
Μεγάλη αύξηση διοδίων στο Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα | gsmaniac | Επικαιρότητα | 3 | 13-09-2010 23:04 |
Η κυρά-Γιώργαινα. | georgekostas | Ανέκδοτα | 12 | 04-12-2009 12:08 |
Επαναδρομολογείται από 1η Αυγούστου το τρένο στη γραμμή Κόρινθος-Τρίπολη | wolferin | Ελλάδα | 7 | 11-08-2009 11:58 |
Καφεδάκι στον Κόρφο Κορινθίας την Κυριακή 14/6/09 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 33 | 17-06-2009 23:37 |