|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βρέθηκε η κλεμένη μοτό μου - Ktm 950 super enduro
αντε και κανα ευχαριστο!!
|
|
|||
|
|||
Πολύ ευχάριστα νέα μπράβο και στην ομάδα Δίας . |
|
|||
|
|||
Να τα πιάσεις τα κwλόπαιδα να τους σκίσεις τον #######
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο συναίσθημα, μπράβο!
(δεν ξεχνιέται όμως με τίποτα η στιγμή που δε βρίσκεις το μοτοσακό σου στη θέση του...) Το έχω ζήσει 3 (ολογράφως: τρεις!!!) φορές, με κάποιο (καταραμένο για κλέφτες ) KLR 250 που είχα πριν 16 χρόνια... Και τις 3 αυτές φορές η Ε.Α. συνέλαβε τα κλεφτρόνια! Μεγάλη ιστορία... |
|
|||
|
|||
Άξιος ο πενιχρός μισθός των παιδιών και συγχαρητήρια για το ενδιαφέρον και την αποτελεσματικότητά τους. Εξ άλλου μόνο γιαυτά τα "μπράβο" δουλεύουν και παίρνουν κουράγιο για να συνεχίζουν. Το 1 μπράβο μέσα στις χιλιάδες συμπεριφορές απαξίωσης. Και αυτοί και οι στρατιωτικοί και οι γιατροί και οι εκπαιδευτικοί και τόσοι και τόσοι αφανείς ευσυνείδητοι
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο στα παλικάρια της ομάδας ΔΙΑΣ !!:sm5: |
|
|||
|
|||
Τέλος καλό όλα καλά. Καλά χλμ και πάλι. Φαντάζομαι την χαρά που θα ένιωσες μόλις έμαθες τα καλά νέα και το χαμόγελο που θα έσκασε στο πρόσωπό σου. Ανεκτίμητο!!
|
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΑΣ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΙΛΕ...
|
|
|||
|
|||
Παντα να εχεις τοσο ευχαριστα νεα..καλη επιστροφη στους δρόμους!
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΚΤΜ 950 SUPER ENDURO VS BMW R1200GS HP2 | danaos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 23 | 20-08-2011 10:05 |
ΚΛΟΠΗ KTM 950 SUPER ENDURO | xristoforos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 13 | 14-07-2011 05:33 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ KTM Super Enduro 950 R | Thanos67 | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 04-05-2011 00:22 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΤΜ 950 SUPER ENDURO | wet & dirty | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 53 | 11-07-2010 22:36 |
Μόνο 75 μοτοσυκλέτες ΚΤΜ 950 Super Enduro ;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 17 | 24-03-2009 07:59 |