|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Συνάντηση στην γιορτινή Αθήνα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου!
Απόσπασμα:
Οι λύσεις είναι δύο... ή κάνουμε δημοσκόπηση επί αυτού ή τοποθετείτε ο Αρκάς και διαφωτίζει τις σκοτεινές πτυχές του θέματος...!!!! Αααα, ξέχασα δεν έχω χοντρύνει, απλός ομόρφυνα κι΄ άλλο, και εσύ το αντιλαμβάνεσαι σαν τοπικό πάχος ..!!!! Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους..... ........ (Kαι σας αγαπώ πολύ, όπως έλεγε η γνωστή βεντέτα της T.V) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Την ιδέα την έριξε ο Arkas... την παραμονή των Χριστουγέννων...
Χριστούγεννα... μέρες Άγιες... οικογενειακές... Προφανώς θεωρεί το GSForum μέρος της Οικογενείας του και τον ευχαριστούμε γι' αυτό... Η ιδέα ήταν λοιπόν να πάμε αρχικά στο Ζάππειο... το οποίο βρισκόταν σε άκρως Χριστουγεννιάτικο κλίμα... |
|
|||
|
|||
...και ενώ βάσει δηλώσεων συμμετοχών στο thread... φαινόταν αρχικά ότι θα είμασταν 7-8 άτομα.... η κατάσταση ανατράπηκε... κι άρχισαν να εμφανίζονται συμφορουμίτες με τις οικογένειές τους πανταχόθεν... γεγονός που εμένα προσωπικά με χαροποίησε ιδιαίτερα !!!
Ο Αργύρης (ARGI) από την Καρδίτσα με την Οικογένειά του, ο Κώστας (BMW 1150 RT) με την οικογένειά του, o Σωτήρης (szygo), ο Γιώργος (GeorgeP) με την οικογένειά του, ο Σταύρος (Staga1200), o Γιώργος (γιαγιά αρκούδα) με τη σύζυγό του, o Δημητρης (Arkas) με την οικογένειά του, ο Χρήστος (ckk) με την οικογένειά του, ο Κωστής (ntinopoulos) με την οικογένειά του, ο Κωστής (costas_366) με τη σύζυγό του και η αφεντιά μου... Παρόλα αυτά... είμαι σίγουρος ότι κάποιους ξεχνάω αλλά αυτή τη στιγμή έχει κολλήσει το μυαλό μου.... ας με συγχωρέσουν... Ο καιρός απίστευτος.... πίναμε καφεδάκι και απολαμβάναμε λιακάδα... |
|
|||
|
|||
Κώστα ωραίες φωτό και όμορφη παρέα δεν μας βάζεις και κανένα ονοματάκι να μαθαίνουμε κανένα μέλος έστω και εξ αποστάσεως?
|
|
|||
|
|||
Η θέα μας απίστευτη....
Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν καμιά 50αριά Λυκόπουλα... από τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα...... όπου με ένα μαγικό τρόπο, μας "τσίμπησαν" ένα από 6-7 τραπέζια που είχαμε... Μαζί με τις καρέκλες... |
|
|||
|
|||
Τέλεια μέρα όμορφη παρέα αλλά βάλε και ονόματα να μαθαίνουμε σιγά σιγά τον κόσμο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άσε που ως ένας από τους πιο "νέους" στο forum... μη νομίζεις ότι κι εγώ τους γνωρίζω όλους... Φαντάζομαι ότι εδώ μπορεί να βοηθήσει κάποιος από τους παλαιούς... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο Δημήτρη, μπράβο Κώστα που το ανέδειξες και μπράβο και στις οικογένειες που ήρθαν με τα παιδιά τους, στην συνάντηση του FORUM…!!! Δημήρη σε ευχαριστούμε.... Forum, σε ευχαριστούμε για το ομαδικό και φιλικό πνεύμα, που μας προσφέρεις... Ένα πνεύμα που μας είναι απαραίτητο στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε... Καλές Γιορτές ..... Αργύρης |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκπαιδευτική μοτο-εκδρομή στην Αρχαία Ολυμπία - Κυριακή 19 Δεκεμβρίου !!! Πάμεεεεεεεε | CPretenteriS | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 347 | 28-12-2010 15:44 |
Συνάντηση στην Αθήνα της 5/5/2010 !!! | Arkas | Ανακοινώσεις | 0 | 05-05-2010 20:39 |
Εξόρμηση στην Πάρνηθα την Κυριακή 7/2/09! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 03-02-2010 16:56 |
Καφεδάκι την Κυριακή 21-6 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 6 | 22-06-2009 14:26 |
Καφές στην Βουλιαγμένη την Κυριακή 18/1 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 21-01-2009 01:20 |