|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ναι ρε παιδια θελω καγκελα για τη γρια μου!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
μεσα και εγω μονος
|
|
|||
|
|||
Όσο και αν θέλω να παρεβρεθώ και 'γω μαζί σας στην κοπή της πίτας του forum μας , δεν θα μπορέσω διότι έχω μια υποχρέωση που είναι αδύνατον να την αποφύγω.
Σας εύχομαι να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα και καλή επιτυχία σε όλους σας ! |
|
|||
|
|||
...Αν και το προηγούμενο βράδυ, παντρεύεται ένας πρώτος ξάδερφος και αναμένεται κρεπάλη μέχρι πρωϊας...
...θα το παλέψουμε!!!...Όχι για μένα...Για την φουκαριάρα...την μπέμπα μου...να την δεί λίγο ο ήλιος!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα και δεν συμπληρώνω τίποτα άλλο!!
|
|
|||
|
|||
Για να κάνω την αρχή προσφέρω αφιλοκερδώς 2 σετ κουζίνας με δυνατότητα αλλαγής!Άντε και του χρόνου ολόκληρο το νοικοκυριό!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν έχω να προσθέσω απολύτως τίποτα. Και όσο για το αυτάκι που κάνει λόγο ο wet&dirty δεν του το τραβήξαμε... αλλά θεωρώ ότι τα τραβάει μόνος του καιρό πια και από ότι έχω ακούσει του έχουν κρεμάσει ... από το πολύ αυτοτράβηγμα!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!! |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κάτω απ' την πινέζα του χάρτη της Ευρώπης | gemara | Καλώς ήλθατε | 29 | 15-04-2009 21:37 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |
Το βλέμμα του ροφού | KostasGS | Αστεία Video | 4 | 27-12-2008 23:56 |
Audi A4 Allroad Quattro: Στην Ευρώπη την άνοιξη του 2009 | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 20-12-2008 19:08 |
Το νέο Honda Jazz ψηφίστηκε Αυτοκίνητο του 2009 | teo40 | Αυτοκίνητο | 1 | 14-12-2008 18:21 |