GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> ΑΝΑΒΑΤΗΣ > Γενικά - Αναβάτης

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-12-2011, 17:43
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Μας πηρανε χαμπαρι!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Σου ευχομαι να μην βρεθεις ποτε σε δεινη οικονομικη κατασταση και να μην θεωρεις ποτε τα 50ευρω "γυφτοπουλα". Οταν ομως βρεθεις και συ καλο θα ηταν να μην ξαναποσταρεις κατι τετοιο.
Εγω αν απο μια αγορα κερδισω 50ευρω σκεφτομαι οτι μ αυτα θα μπορω να παω μια βολτα την κυριακη. Εσυ φαινεται να εισαι πολυ "large" ομως. Εφοσον μπορεις βεβαια να εισαι ετσι πολυ καλα κανεις, αλλα η πλειοψηφια δεν ειναι.

Πέστα αγόρι μου γιατί το παραχ#σαμε το θέμα.
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2011, 18:02
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα ρε φιλε μονο 8 εχεις.Τι να πουμε και μεις ..........ξερεις ποσους 13 θα δωσουμε?????τι μας περασες.....ψιλικοκο?
Σε περιοδο κρισης απωλεισεις και μεγαλες μειωσεις μονο κακο αποτελεσμα εχουν μακροπροθεσμα στην εταιρεια

πρην απο τρεια χρονια ειχα κε 6 απο Σριλανκα κε 4 απο συρια κε τους εστηλα στη χωρα τους αν ηθελα εκανα αλλα που δεν μου αρεσου αλλα αρεσου στη τσεπη μου κε δεν το εκαμα

ξερης τη συμενη να βγενης την παρασκευη να μαζεψης 20,000 ευρο κε να πηγενης σπιτι με 5,000 ευρο εδω σε θελω !

αυτα τα ξερου κε οι συντεχνιες κε ολοι εκτος απο της τραπεζες κε τους εμπορους φυσικα με το δικεο τους

αυτο που θα με συφερε σημερα ειναι να το κλησο το μαγαζη για δυο χρονια κε μετα βλεπω κε το μονο που θα εχανα ειτα τα προς το ζη 24,000 ευρο το χρονο ενο τωρα απο τη πρωτη του χρονου ερηξα απο τα πρωσοπηκα μου λευτα 30+30 = 60,000 ευρο (του συνετερου μου) κε παη λεγοντας

κε οτα το κλησο θα το ανοιξο με πολυ πιο χαμηλα κοστα αντη να δυνω σε ενα τεχνητη 500 cros να το ποσλαυω με 360 ευρο
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2011, 18:07
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Οποτε μη μας λες λοιπον οτι τα 50ευρω ειναι γυφτοπουλα. Για μας ειδικα που ειμαστε απλοι υπαλληλοι ειναι σημαντικα λεφτα. Μπορει για σενα που εισαι αφεντικο να μην ειναι, αλλα για μας ειναι,.

καλα βρε Ηλια εγω να ειμου σε τετια κατασταση θα κυταγα κρανος 400 ευρο ?

καπος τα παραλες ?

εγω εχω να αγορασω κρανος απο τον Ιουνιο του 2010 ενα uvex enduro 170 euro

Last edited by giclas; 09-12-2011 at 18:21.
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2011, 18:11
reed Ο/Η reed βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: αθ.
Μoto: gs1200

Κανονίστε να κλείσετε όλα τα μαγαζάκια στην Ελλάδα και να ψωνίζετε μόνο από το e-bay.
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2011, 18:20
forester Ο/Η forester βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ

Tα μαγαζιά δεν τα κλείνει κανένας πελάτης....
Ευημερούν ή κλείνουν από τις αποφάσεις και τις ενέργειες των ιδιοκτητών τους.
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2011, 18:24
bogart Ο/Η bogart βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: F800 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από reed Εμφάνιση μηνυμάτων
Κανονίστε να κλείσετε όλα τα μαγαζάκια στην Ελλάδα και να ψωνίζετε μόνο από το e-bay.
να κλείσουνε φίλε μου και να μείνουνε οι σωστοί επαγγελματίες...
θα είναι το μόνο καλό που θα μείνει απο την κρίση...

αυτός που σέβεται και εκτιμάει τον πελάτη που του ακουμπάει τα ζεστά του λεφτάκια δεν θα τον χάσει ποτέ...
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2011, 19:00
Δήμος Ο/Η Δήμος βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2011
Περιοχή: Αθήνα - Εκάλη
Μoto: Τέως R1150GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από reed Εμφάνιση μηνυμάτων
Να μάθουν να είναι ανταγωνιστικοί. Δεν κατάλαβα. Γιατί ο Βρετανός είναι κατά 20% πιο φθηνός; Και μην ακούσω για το ΦΠΑ στην Ελλάδα (που η διαφορά είναι 2%) γιατί άντε... (Υ.Γ. την έχω ακούσει και αυτήν την πα@@@ρια).

Να κλείσουν και να μείνουν οι σωστοί επαγγελματίες που είπε και ο φίλος παραπάνω, που μπορούν να ανταγωνιστούν την Ευρωπαϊκή αγορά. Αλλιώς, να τα κλείσουν και να πάνε σπίτι τους. Ο πελάτης πλέον ξέρει τί θέλει, ξέρει πόσο κάνει το πράγμα που ενδιαφέρεται να αγοράσει και απαιτεί καλές υπηρεσίες. Αν δεν μπορεί να το βρει στην Ελλάδα θα το βρει απ' έξω. Και πολύ καλά θα πράξει.
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2011, 19:37
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Δήμος Εμφάνιση μηνυμάτων
Να μάθουν να είναι ανταγωνιστικοί. Δεν κατάλαβα. Γιατί ο Βρετανός είναι κατά 20% πιο φθηνός; Και μην ακούσω για το ΦΠΑ στην Ελλάδα (που η διαφορά είναι 2%) γιατί άντε... (Υ.Γ. την έχω ακούσει και αυτήν την πα@@@ρια).ι.

Λίγο δύσκολο να ανταγωνιστεί το e-bay δεν νομίζεις??
άλλο να πουλάς 50000 κομμάτια σε όλον τον κόσμο και άλλο 50 βαριά 100.
παίρνεις και καλύτερη τιμή,είναι φυσικό.

Εχω την εντύπωση ότι σε λίγο καιρό θα κλείσουν και τα τελευταία μαγαζιά με κράνη και τότε θα τα δοκιμάζετε με...μεζούρα μοδίστρας όπως τον παλιό καλό καιρό
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2011, 19:55
Andreas_F800GS Ο/Η Andreas_F800GS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Αθήνα, Ηλιούπολη
Μoto: F800GS

Σε γενικές γραμμές δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως large τύπο και σε καμία περίπτωση δεν μου περισεύουν τα χρήματα για να δίνω 50άρικα έτσι, από εδώ και από εκεί. Παρ' όλα αυτά αν μπορώ θα κοιτάξω πρώτα να αγοράσω κάτι από Ελλάδα ακόμα και αν υπάρχει μια μικρή διαφορά στην τιμή (τώρα το πόσο "μικρή" είναι μια διαφορά είναι άλλη κουβέντα). Αλλά για παράδειγμα σε μπουφάν που ψάχνω τώρα για αγορά βρίσκω στο e-bay αυτό: eBay - The UK's Online Marketplace
Τιμή 260 ευρώ + ταχυδομικά (να είναι 20-30 ευρώ? δεν έχω ρωτήσει) = 280-290 ευρώ σύνολο. Τιμή σε μεγάλο διαδυκτιακό μαγαζί στην Ελλάδα (δεν το γράφω για να μην θεωρηθεί δυσφήμιση) 466,20 ευρώ! Ε αυτή η διαφορά δεν είναι καθόλου μικρή και λυπάμαι, αλλά αν το αποφασίσω θα ψωνίσω από e-bay...
Reply With Quote
Παλιό 09-12-2011, 20:00
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas Εμφάνιση μηνυμάτων
καλα βρε Ηλια εγω να ειμου σε τετια κατασταση θα κυταγα κρανος 400 ευρο ?

καπος τα παραλες ?

εγω εχω να αγορασω κρανος απο τον Ιουνιο του 2010 ενα uvex enduro 170 euro

Αν διαβασες καπου σ αυτο που εγραψα στο ανοιγμα του θεματος καπου εβαλα την προταση "ετσι, απο περιεργεια".

Δεν εχω σκοπο να το παρω γιατι δεν τα εχω τα χρηματα. Αν θα το επαιρνα θα εκανα οικονομιες για κανενα 8μηνο, ωστε να μαζευα τα χρηματα.

Αλλα αυτο που θα κανω σιγουρα ειναι να παρω και γω αυτο το ωραιο κρανος, το uvex, που το εχει βαλει με 105ευρω το louis.de.

Αν αφησετε και κανενα κομματι δηλαδη, γιατι απ οτι μαθαινω τ αγοραζετε με το κιλο (ονοματα δε λενε, sliv λεγεται!!!!)

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης