|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Μας πηρανε χαμπαρι!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πρην απο τρεια χρονια ειχα κε 6 απο Σριλανκα κε 4 απο συρια κε τους εστηλα στη χωρα τους αν ηθελα εκανα αλλα που δεν μου αρεσου αλλα αρεσου στη τσεπη μου κε δεν το εκαμα ξερης τη συμενη να βγενης την παρασκευη να μαζεψης 20,000 ευρο κε να πηγενης σπιτι με 5,000 ευρο εδω σε θελω ! αυτα τα ξερου κε οι συντεχνιες κε ολοι εκτος απο της τραπεζες κε τους εμπορους φυσικα με το δικεο τους αυτο που θα με συφερε σημερα ειναι να το κλησο το μαγαζη για δυο χρονια κε μετα βλεπω κε το μονο που θα εχανα ειτα τα προς το ζη 24,000 ευρο το χρονο ενο τωρα απο τη πρωτη του χρονου ερηξα απο τα πρωσοπηκα μου λευτα 30+30 = 60,000 ευρο (του συνετερου μου) κε παη λεγοντας κε οτα το κλησο θα το ανοιξο με πολυ πιο χαμηλα κοστα αντη να δυνω σε ενα τεχνητη 500 cros να το ποσλαυω με 360 ευρο |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
καλα βρε Ηλια εγω να ειμου σε τετια κατασταση θα κυταγα κρανος 400 ευρο ? καπος τα παραλες ? εγω εχω να αγορασω κρανος απο τον Ιουνιο του 2010 ενα uvex enduro 170 euro Last edited by giclas; 09-12-2011 at 18:21. |
|
|||
|
|||
Κανονίστε να κλείσετε όλα τα μαγαζάκια στην Ελλάδα και να ψωνίζετε μόνο από το e-bay.
|
|
|||
|
|||
Tα μαγαζιά δεν τα κλείνει κανένας πελάτης....
Ευημερούν ή κλείνουν από τις αποφάσεις και τις ενέργειες των ιδιοκτητών τους. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα είναι το μόνο καλό που θα μείνει απο την κρίση... αυτός που σέβεται και εκτιμάει τον πελάτη που του ακουμπάει τα ζεστά του λεφτάκια δεν θα τον χάσει ποτέ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να κλείσουν και να μείνουν οι σωστοί επαγγελματίες που είπε και ο φίλος παραπάνω, που μπορούν να ανταγωνιστούν την Ευρωπαϊκή αγορά. Αλλιώς, να τα κλείσουν και να πάνε σπίτι τους. Ο πελάτης πλέον ξέρει τί θέλει, ξέρει πόσο κάνει το πράγμα που ενδιαφέρεται να αγοράσει και απαιτεί καλές υπηρεσίες. Αν δεν μπορεί να το βρει στην Ελλάδα θα το βρει απ' έξω. Και πολύ καλά θα πράξει. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λίγο δύσκολο να ανταγωνιστεί το e-bay δεν νομίζεις?? άλλο να πουλάς 50000 κομμάτια σε όλον τον κόσμο και άλλο 50 βαριά 100. παίρνεις και καλύτερη τιμή,είναι φυσικό. Εχω την εντύπωση ότι σε λίγο καιρό θα κλείσουν και τα τελευταία μαγαζιά με κράνη και τότε θα τα δοκιμάζετε με...μεζούρα μοδίστρας όπως τον παλιό καλό καιρό |
|
|||
|
|||
Σε γενικές γραμμές δεν θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου ως large τύπο και σε καμία περίπτωση δεν μου περισεύουν τα χρήματα για να δίνω 50άρικα έτσι, από εδώ και από εκεί. Παρ' όλα αυτά αν μπορώ θα κοιτάξω πρώτα να αγοράσω κάτι από Ελλάδα ακόμα και αν υπάρχει μια μικρή διαφορά στην τιμή (τώρα το πόσο "μικρή" είναι μια διαφορά είναι άλλη κουβέντα). Αλλά για παράδειγμα σε μπουφάν που ψάχνω τώρα για αγορά βρίσκω στο e-bay αυτό: eBay - The UK's Online Marketplace
Τιμή 260 ευρώ + ταχυδομικά (να είναι 20-30 ευρώ? δεν έχω ρωτήσει) = 280-290 ευρώ σύνολο. Τιμή σε μεγάλο διαδυκτιακό μαγαζί στην Ελλάδα (δεν το γράφω για να μην θεωρηθεί δυσφήμιση) 466,20 ευρώ! Ε αυτή η διαφορά δεν είναι καθόλου μικρή και λυπάμαι, αλλά αν το αποφασίσω θα ψωνίσω από e-bay... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αν διαβασες καπου σ αυτο που εγραψα στο ανοιγμα του θεματος καπου εβαλα την προταση "ετσι, απο περιεργεια". Δεν εχω σκοπο να το παρω γιατι δεν τα εχω τα χρηματα. Αν θα το επαιρνα θα εκανα οικονομιες για κανενα 8μηνο, ωστε να μαζευα τα χρηματα. Αλλα αυτο που θα κανω σιγουρα ειναι να παρω και γω αυτο το ωραιο κρανος, το uvex, που το εχει βαλει με 105ευρω το louis.de. Αν αφησετε και κανενα κομματι δηλαδη, γιατι απ οτι μαθαινω τ αγοραζετε με το κιλο (ονοματα δε λενε, sliv λεγεται!!!!) |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μάθανε πως γ@μι@@@@@@ ήρθανε κι απ'τη Σάμο!!!!!! | yannis | Ανέκδοτα | 7 | 02-05-2011 22:29 |
Αλήθειες από αυτούς που τολμάνε να τις λένε... | gemara | Κόσμος | 15 | 14-12-2010 00:01 |
Μάθανε πως γ....στε πλακώσανε κι οι γύφτοι! | Arkas | Ελλάδα | 13 | 08-05-2010 19:53 |
Ένα καγκουρό καθότανε, στον ήλιο και ... βαριότανε ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 6 | 20-02-2009 12:22 |