|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο Ζητούνται μοτοσυκλετιστές Για το RunGreece στις 16 Ιουνίου 2013
ΕΥΤΥΧΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ηράκλειο Ζητούνται μοτοσυκλετιστές Για το RunGreece στις 16 Ιουνίου 2013
Οκ κοπέλια
Προσοχή το Ηράκλειο θα αποκλειστεί κυκλοφοριακά στις 07:30 αν η αστυνόμοι δεν σας αφήνουν να περνάτε θα λέτε οτι είστε εθελοντές που πρέπει να ειναι στην πλατεία Ελευθερίας |
|
|||
|
|||
Θα τους δείχνουμε το σήμα GSforum
|
|
|||
|
|||
Προσοχή παιδιά εκτάκτως δύο μηχανές αυριο Σάββατο στις 15:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο στην θήρα 1 να βρούνε τον Μανόλη τον Τζανάκη η τον Δήμήτρη Τσιράκος θα τους τοποθετήσουν χρονόμετρα και θα κάνουν δοκιμαστική χρονομέτριση των διαδρομών
Επειδή εγω δεν θα μπορέσω εκείνη την ώρα δείτε ποιοί θα πάτε Τελικά οι αγώνες θα μεταδοθούν απο την ΚΡΗΤΗ TV και θα μεταφέρουμε πάλι τους καμεραμαν Για όποια πληροφορία τηλεφωνίστε μου στο 6944565349 |
|
|||
|
|||
ΕΥΤΥΧΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Ο emlazo.ΟΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
|
|
|||
|
|||
Οκ Γιάννη σας ευχαριστώ τα λέμε καλά να είμαστε
|
|
|||
|
|||
Άντε να ετοιμαζόμαστε έφυγα
|
|
|||
|
|||
Όλλα φανταστικά ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν την διοργάνωση
Το GsForum έδωσε παρών δυναμικό Ακολουθεί Φώτο ρεπορτάζ Απο την δοκιμαστική βόλτα για την χρονομέτριση Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
||||
|
||||
Ένα μεγάλο μπράβο στον Ευτύχη για την οργάνωση,
αλλά και σε όλα τα παιδιά που "έχασαν" την Κυριακή τους, για να βοηθήσουν μια τόσο όμορφη διοργάνωση !!!
|
|||
|
|||
Συνεχίζω
Κοπέλια και του χρόνου να είμαστε καλά Sent from my iPhone using Tapatalk Eftixis |
|
|