|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αποχαιρετώντας τον Βροχίδη, για ....
Παροντες και εμεις (Gentleman + Lady) 2 ατομα απο σαββατο ! Τωρα απομενει τις επομενες μερες να ενημερωσω για σκηνη η ξενοδοχειο με πιθανη την δευτερη επιλογη Παντως πολυ κατατοπιστικα τα παραπανω post και πληρη επεξηγητικα! Προς το παων καμια απορια μενουμε συνδεδεμενοι και παρακολουθουμε την εξελίξη του επιχρηματος!!
|
|
|||
|
|||
ειμαι μεσα διπλος για κυριακη!!!!!
|
|
|||
|
|||
βαλε κ μενα μπαρμπα!!!!!!!!!!!!ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
Last edited by apapadopoulos; 21-04-2013 at 01:30. |
|
|||
|
|||
Κάποιος δεν ξέρει να στήνει σκηνή
(μην αγχώνεσαι όμως παλικάρι μου, με τις σκηνές μας θα είμαστε και εμείς εκεί οπότε θα τη μοιραστείς με τον Φώτη ) |
|
|||
|
|||
Welocome on board !
|
|
|||
|
|||
Αργυρη το παλευα μεχρι
σημερα να γραψω θετικα για τη συμμετοχη μου κι εφετος, αλλα ειναι αδυνατον να λειπω απο εδω την ημερα των γενεθλιων της Ειρηνης.. Ευχομαι να περασετε καλα, να ακουσετε πολλα και να απολαυσετε τους αξιοτερους εκπροσωπους της drean team των Ελληνων ταξιδευτων! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να σας ευχηθώ και εγώ πάλι να έχετε καλές χωμάτινες βόλτες σ' εσένα αλλά και σε όλο το Dream Team των χωμάτινων διαδρομών, στο όμορφο trOFFy σας ! * Φυσιολατρικό γενέθλιο πάρτι για την Ειρήνη σου, δεν παίζει?? **Το μόνο θέμα είναι, οτι θα χρειαστείς μια πολύ μεγάλη τούρτα ... |
|
|||
|
|||
Λοιπόν, ήρθε η ώρα για την γνωστή μας Λίτσα/Λίστα ! Ξεκινάμε .... 1. Βροχίδης (Διπλός, Σκηνή, Σάββατο) - Tιμώμενο πρόσωπο Ταξίδι στην Αφρική ! 2. 8anos (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) Επίσημο καλεσμένος - Το γύρω του Κόσμου με Βέσπα ! 3. Sid1967 (Διπλός, Σκηνή, Σάββατο) Επίσημος καλεσμένος - Πολλά ταξίδια στον κόσμο! και ακολουθούν.... 4. Sid2011 (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) 5. Vaggelis_Gar (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) 6. Argi (Μονός, Σκηνή, Σάββατο) 7. Ζandesiro (Moνός, Σκηνή, Σάββατο) 8. Billy_bo (Διπλός, Κυριακή) 9. Gogos (Mονός, Κυριακή) 10. Νikos_x (Διπλός, Κυριακή) 11. Sotiris_r (Mονός, Κυριακή) 12. s-ex-rx pig (Mονός, Κυριακή) 13. Genteman (Διπλός, Σάββατο, Ξενοδοχείο) 14. Γιώργος Δημακόπουλος (Διπλός, Κυριακή) 15.. 16... Για πάμε να κατακλύσουμε την περιοχή ! |
|
|||
|
|||
Σάκης μονός Κυριακή
|
|
|||
|
|||
Καπως θα τα καταφερω να ρθω κι εγω την Κυριακη
|
|
|