GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 28-10-2012, 20:34
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Αν είναι δυνατόν......

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
ΑΚΡΙΒΩΣ.

Και των πολιτικών, που την... έχασαν.

Μην ξεχάσετε λοιπόν να τους ξαναψηφίσετε.

Και μην ξεχάσετε να είσαστε και ευχαριστημένοι, όταν καταντήσετε να χάσετε τις δουλειές σας και να πλένετε σκάλες.

Και μετά βέβαια να τους ξαναψηφίσετε.
Αν έχεις παρατηρήσει έχω σταματήσει σχεδόν τελείως να γράφω. Και δεν έχω κι όρεξη να ξαναρχίσω. Το πρώτο μέρος του σχολίου σου είναι οκ, από κει και πέρα αυτό που γράφεις δεν το δέχομαι.....και δε θα το συνεχίσω κιόλας....
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2012, 21:24
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Καθόλου μαλθακοί κάποιοι από εμάς. Μέχρι παρεξηγήσεως… και συνεχίζουμε.

Γειά σου ρε Τεό. Δηλαδή και καλημέρα να πεί ο Πρόεδρος, λάθος είναι?

Επίσης πουθενά δεν έγραψα ότι λυπάμαι.

Από την άλλη σωστός που γράφεις την γνώμη σου, έστω και κατά μου.

Κάποιοι που με πήραν τηλέφωνο ή με μηνύματα, μου είπαν και αυτοί την γνώμη τους, υπέρ μου ή κατά.

Θα ήθελα αυτές οι επικοινωνίες να γίνονται από το forum, διότι από το forum γνωριστήκαμε όλοι και το forum θα έπρεπε να είναι κοινωνός των γνωμών του οποιουδήποτε.

Αν το ΄###΄ που έγραψα, σας εκπροσωπεί, γράψτε το. Το να μου το εκφράζετε τηλεφωνικά και μεταξύ μας, δεν προσφέρει πλουραλισμό στο forum.

Αν πάλι όχι, και πάλι γράψτε το. Με την αιτιολογία, ίσως. Αισθητικά, λογικά, συναισθηματικά, διότι όντως αισθάνεστε ότι μαζί τα φάγαμε... οτιδήποτε.

Θάρρος γνώμης ονομάζεται αυτό και ΝΑΙ έχει συνέπειες.

Στην Χούντα Σταύρο δεν έβγαζαν μόνο νύχια και δόντια κλπ.

Πρώτιστο καθήκον είχαν να φιμώνουν γνώμες, ιδέες και γνώσεις.

Και αυτό δεν αρέσει. Εμένα τουλάχιστον.

Εσένα?
Ούτε και μένα μου αρέσει, αλλά Χρήστο δεν βλέπω κάτι καλύτερο, η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ με τρομάζει πολύ περισσότερο, είναι η άποψη μου που βασίζεται στον δογματισμό των αριστερών και την βεβαιότητα ότι οι Ευρωπαίοι δεν πρόκειτε να υποκείψουν σε εκβιασμούς. Μη χείρον βέλτιστον λοιπόν για μένα, λογική που δεν με τρελλαίνει κιόλας αλλά είναι θέμα επιλογής και αν είσαι "σωστός" πρέπει να την σεβαστείς μια και ήταν και επιλογή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Τώρα αν για αυτό που πιστεύω πρέπει να χαρακτηριστώ "ζώο" λυπάμαι αλλά δεν βλέπω σε τι διαφέρουν όσοι μας αποκαλείτε έτσι από αυτούς που κυνηγούν τον Βαξεβάνη.

Κάποιοι ακόμα που διεκδικούν το αλάθητο

Πιστεύεις μήπως ότι αν ο Τσίπρας ήταν στην εξουσία και απειλούνταν τα δικά του συμφέροντα δεν θα έπρατε ανάλογα; Εγώ είμαι σίγουρος, έτσι είναι όταν είσαι εξουσία την χρησιμοποιείς προς όφελος σου.

Έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό το πιό πιθανό είναι να είναι αυτοί (εσείς ?) στην εξουσία οπότε θα μας λυθούν πολλές απορίες.

Αρκεί να μας επιτρέπετε να γράφουμε ακόμα την γνώμη μας γιατί με τόσο μίσος που βλέπω αρχίζω και φοβάμαι για τα χειρότερα.

Last edited by yns; 29-10-2012 at 02:07. Λόγος: επεξεργασία quote
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2012, 21:29
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Μια μικρή ένσταση.....για την πλειοψηφία
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2012, 21:58
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Μια μικρή ένσταση.....για την πλειοψηφία
Αν και δεν θέλω να μπλέκω σε πολιτικές συζητήσεις, θα είχε ενδιαφέρον να μου πεις ποιές είναι οι πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ για σχηματισμό κυβέρνησης και εφαρμογή των όσων διακυρήτει εκτός και αν έχει φτάσει σε επίπεδα αυτοδυναμίας και δεν το έχω πάρει χαμπάρι..
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2012, 22:18
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν έχεις παρατηρήσει έχω σταματήσει σχεδόν τελείως να γράφω. Και δεν έχω κι όρεξη να ξαναρχίσω. Το πρώτο μέρος του σχολίου σου είναι οκ, από κει και πέρα αυτό που γράφεις δεν το δέχομαι.....και δε θα το συνεχίσω κιόλας....

Βεβαίως και το έχω παρατηρήσει.

Πένες με επιχειρήματα, λείπουν.

Ελπίζω να αναθεωρήσεις.

Ειδικότερα εσύ, που ίσως είσαι και παθών.
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2012, 22:51
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και δεν θέλω να μπλέκω σε πολιτικές συζητήσεις, θα είχε ενδιαφέρον να μου πεις ποιές είναι οι πολιτικές δυνάμεις που θα μπορούσαν να συνεργαστούν με το ΣΥΡΙΖΑ για σχηματισμό κυβέρνησης και εφαρμογή των όσων διακυρήτει εκτός και αν έχει φτάσει σε επίπεδα αυτοδυναμίας και δεν το έχω πάρει χαμπάρι..
Σιγά μην μπλεξω σε πολιτική συζήτηση....
Μια ένσταση για την πλειοψηφία έκανα ....κύριε σταυρο
Δεν με ενδιαφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ...μιας και η χώρα μπαίνει σε τάξη και τα πράγματα πανε απο το καλο στο καλυτερο

Αααααα.....ζήτω το εθνος
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2012, 23:07
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Ούτε και μένα μου αρέσει, αλλά Χρήστο δεν βλέπω κάτι καλύτερο, η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ με τρομάζει πολύ περισσότερο, είναι η άποψη μου που βασίζεται στον δογματισμό των αριστερών και την βεβαιότητα ότι οι Ευρωπαίοι δεν πρόκειτε να υποκείψουν σε εκβιασμούς. Μη χείρον βέλτιστον λοιπόν για μένα, λογική που δεν με τρελλαίνει κιόλας αλλά είναι θέμα επιλογής και αν είσαι "σωστός" πρέπει να την σεβαστείς μια και ήταν και επιλογή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Σταύρο δεν γίνεται να μην υποκύψουν. Το ξέρουν και οι ίδιοι. Το αναφέρουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν.

Οι πολιτικοί μας, τί κάνουν για αυτό?

Όσο για το δημοκρατικό μου ήθος, έχω επανειλημμένως γράψει ότι η Χρυσή Αυγή καλά κάνει και είναι στην Βουλή, λόγω του ότι την ψήφισε το ανάλογο μέρος του Ελληνικού Λαού.

Τώρα αν πλάκωνε και στις μπουνιές και στα καδρόνια όποιους έβρισκε από κει μέσα, ακόμη καλύτερα.

Κύριος με τους κυρίους αλλά χειρότερος αλήτης με τους αλήτες. Διότι μπορώ κιόλας.

Τώρα αν για αυτό που πιστεύω πρέπει να χαρακτηριστώ "ζώο" λυπάμαι αλλά δεν βλέπω σε τι διαφέρουν όσοι μας αποκαλείτε έτσι από αυτούς που κυνηγούν τον Βαξεβάνη.

Δεν είναι έτσι και το ξέρεις και ΜΕ ξέρεις. Το ΖΩΑ ήταν ακριβώς για να εξάρει διάλογο. Όχι άλλη φορμόλη. Φτάνει πλέον ο καναπές. Για μένα τουλάχιστον. Καταστρεφόμαστε και μας ενοχλεί ο χαρακτηρισμός και όχι η δυνητική του αλήθεια. Και μην το πάρεις – πάρετε για δικαιολογία, ή ότι προσπαθώ να το πάρω πίσω. Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν σε αντίστοιχες περιπτώσεις:

Των οικιών υμών εμπιπραμένων, υμείς άδετε.

Κάποιοι ακόμα που διεκδικούν το αλάθητο.

Κανένα αλάθητο. Το εξηγώ παρακάτω.

Πιστεύεις μήπως ότι αν ο Τσίπρας ήταν στην εξουσία και απειλούνταν τα δικά του συμφέροντα δεν θα έπρατε ανάλογα; Εγώ είμαι σίγουρος, έτσι είναι όταν είσαι εξουσία την χρησιμοποιείς προς όφελος σου.

Εξαρτάται από τον χαρακτήρα σου. Θα ξαναχρησιμοποιήσω αρχαίο ρητό:

Αρχή άνδρα δείκνυσι. Και δεν ξέρουμε τον άνδρα Τσίπρα.

Ενώ ξέρουμε με βεβαιότητα τους άνδρες των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Εξ ου και η έκρηξις.

Έτσι και αλλιώς σε λίγο καιρό το πιό πιθανό είναι να είναι αυτοί (εσείς ?) στην εξουσία οπότε θα μας λυθούν πολλές απορίες.

Όχι εγώ. Πάππου προς πάππου δεξιός. Μέχρι και βασιλικός. Και όχι από αυτούς που ποτίζεται και η γλάστρα. Διότι τουλάχιστον δεν είμαι γλάστρα.

Τον Τσίπρα τον βλέπω σαν τον μοναδικό οδηγό, που δεν ξέρουμε τις οδηγικές του ικανότητες ακόμα.

Οι άλλοι δύο, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, μας έχουν ρίξει στον γκρεμό Επανειλημμένως και Σίγουρα. Και το κάνουν ακόμα. Και συνεχίζουν να μας υποτιμούν, λέγοντας τα ρεμάλια, ότι δεν θυμούνται πού την έβαλαν την εν λόγω λίστα.

Να μια άλλη εκδοχή του μη χείρονος, βελτίστου.

Αρκεί να μας επιτρέπετε να γράφουμε ακόμα την γνώμη μας γιατί με τόσο μίσος που βλέπω αρχίζω και φοβάμαι για τα χειρότερα.
Σφάλμα. Δεν υπάρχει μίσος. Όταν μισείς, δεν σκέφτεσαι τρόπους για να επικρατήσεις. Σκέφτεσαι σπασμωδικά πώς να τον ΄τελειώσεις΄. Εδώ υπάρχει λογική και συνειρμική σκέψη.

Που θα ήθελα να την αντιλαμβάνονται – ακολουθούν και άλλοι, για το κοινό καλό.

Δεν θέλω να πληρώνω άλλο τους αλήτες, και να κόβουν την σύνταξη της μάνας μου και των άλλων ηλικιωμένων, επειδή έπαιξαν τα λεφτά τους στο χρηματιστήριο.

Δεν θέλω να βλέπω κόσμο στα συσσίτια και να βλέπω τους Νεοδημοκράτες και τα Πασόκια να κυκλοφορούν στα κανάλια και να γελάνε με τα αστεία τους.

Δεν έχω ανάγκη να βλέπω περισσότερα μαγαζιά με Ενοικιάζεται, προκειμένου να επαληθεύομαι, ότι τα πράγματα θα πάνε χειρότερα.

Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύουν άλλο με θέματα σαν την λίστα.

Σιχαίνομαι να μειδιούν με το ακέραιο του χαρακτήρα των συνανθρώπων μας, που αυτοκτονούν και να αμφιβάλουν για την διανοητική τους υγεία.

Θέλω να τους τελειώσω και αυτός είναι ένας τρόπος.

Δεν θέλω να ακολουθήσετε τις σκέψεις μου για να ΄νικήσω΄. Δεν με ικανοποίησε που έπεισα έναν συνάνθρωπό μου να μην πληρώνει διόδια για ίδιον όφελος. Άλλος ένας όμως που δεν πληρώνει, βάζει τις εταιρείες σε περισσότερες σκέψεις, να μην κοροϊδεύουν τον Ελληνικό λαό, προκειμένου να επιβιώσουν.

Όσοι περισσότεροι άνθρωποι το καταλάβουν, έστω και μέσα από εξτρεμιστικές μεθόδους και δεν τους ξαναψηφίσουν, τόσο το καλύτερο για την κοινωνία μας.

Last edited by ckk; 28-10-2012 at 23:10.
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2012, 23:11
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Η λειτουργία της δικαιοσύνης δεν είχε κάτι επιλήψιμο. Υπάρχει ένα πλημμέλημα, θα δικαστεί … τίποτα ιδιαίτερο.
Όσον αφορά πολιτικούς, εκεί η δικαιοσύνη δεν επεμβαίνει γιατί βάση νόμου όταν κάποια υπόθεση αφορά πολιτικό, μεταβιβάζεται η υπόθεση στην βουλή…

Απόσπασμα:

....
Γειά σου ρε Τεό. Δηλαδή και καλημέρα να πεί ο Πρόεδρος, λάθος είναι?

Επίσης πουθενά δεν έγραψα ότι λυπάμαι.

Από την άλλη σωστός που γράφεις την γνώμη σου, έστω και κατά μου.

...

Όχι, τι <<κατά>> …καλά τα λες, όπως και ο Λεβέντης του οποίου είμαι φαν!

Τα <<κόκκινα>> όμως θα μπορούσαν να λείπουν ή να είναι γραμμένα ποιο διπλωματικά…
…έβαλα και λίγο <<ευθυμία>>!
Reply With Quote
Παλιό 28-10-2012, 23:17
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Η λειτουργία της δικαιοσύνης δεν είχε κάτι επιλήψιμο. Υπάρχει ένα πλημμέλημα, θα δικαστεί … τίποτα ιδιαίτερο.
Όσον αφορά πολιτικούς, εκεί η δικαιοσύνη δεν επεμβαίνει γιατί βάση νόμου όταν κάποια υπόθεση αφορά πολιτικό, μεταβιβάζεται η υπόθεση στην βουλή…

Όχι, τι <<κατά>> …καλά τα λες, όπως και ο Λεβέντης του οποίου είμαι φαν!

Τα <<κόκκινα>> όμως θα μπορούσαν να λείπουν ή να είναι γραμμένα ποιο διπλωματικά…
…έβαλα και λίγο <<ευθυμία>>!
Για διπλωμάτης δεν νομίζω να διακρίνομαι.

Ότι είμαι το λέω και έχω και τα ####### να το υποστηρίζω. Χωρίς να μετράω τα λόγια μου και χωρίς σαληγκαρικά κρυψίματα πίσω από... ευθυμογραφήματα.

Περισσότερο για την σταράτη μου πένα διακρίνομαι, ελπίζω πάντα με επιχειρήματα, και τουλάχιστον πάντα επώνυμα και με επώνυμα.

Για να το ευθυμήσω και εγώ λίγο.

Όσο για την δικαιοσύνη...

Last edited by yns; 29-10-2012 at 00:55. Λόγος: ...
Reply With Quote
Παλιό 29-10-2012, 00:56
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R

Τα προσβλητικά posts διαγράφηκαν.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης