|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09
Να ρωτήσω...
Τα παιδιά από την Αθήνα, τι ώρα θα ξεκινήσουν?? |
|
|||
|
|||
Λοιπόν εγώ στα Καλάβρυτα θέλω να πάω,τώρα αν θα πάω από Ρίο ή Ξυλόκαστρο δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.Αποφασίστε και μέσα είμαι.
Πρέπει να ψηφίσω?Αν ναι ψηφίζω Αχαία!! Last edited by S.T; 04-06-2009 at 17:35. |
|
|||
|
|||
ναι ρε παιδιά ξυλόκαστρο 11.00 11.30 αλλά που ακριβώς??????????
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Άσε ν' αποφασιστεί οριστικά από τον ΝΝΝ, ότι η συνάντηση θα γίνει Ξυλόκαστρο κ το μέρος θ' ανακοινωθεί ...... .
|
|||
|
|||
Επειδή σήμερα έχουμε Πέμπτη
και μέχρι τώρα οι περισσότεροι που έχουν δηλώσει είναι εκτός Αχαίας και από αυτούς που έχουν δηλώσει όλοι (εκτός από τον lykos27) είναι ΟΚ για Ξυλόκαστρο) προτείνω να το κλείσουμε τώρα για Ξυλόκαστρο και να μαζέψουμε τελικές συμμετοχές. Νίκο, πες μας το μέρος στο Ξυλόκαστρο που προτείνεις να πάμε. |
|
|||
|
|||
Τελικά το Λυκόπουλο δεν θά' ρθει;;;
|
|
|||
|
|||
Ο georgekostas;
o GANTZA, o fire red;;; |
|
|||
|
|||
Παιδια ηρθα σημερα Αθηνα να παραλαβω αυριο τη κουκλα μου και μετα την παραλαβη θα γυρισω Γιαννενα λογω δουλειας.
Οποτε αντικειμενικα ειναι λιγο δυσκολο για μεθαυριο μιας και θα το ηθελα πολυ να ερθω.Στην επομενη βολτα θα ειμαι παρον. Καλα να περασετε ευχομαι και προσοχη στο δρομο. |
|
|||
|
|||
Παίδες δουλεύω....αφήνω μία πιθανότητα μήπως κ ακυρωθεί κάτι...ακόμα δεν ξέρω..θα ενημερώσω...
|
|
|||
|
|||
Ραντεβού λοιπόν οι Αχαιοί, το Σάββατο 6/6 στις 10:15 λίγο μετά τα διόδια του Ρίου, για ξεκινήσουμε για Ξυλόκαστρο. Οκ?
Jefe |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι - Φαγητό στη Χαλκίδα Κυριακή 7 Ιουνίου | Jorge | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 54 | 07-07-2009 01:19 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 29 Απριλίου | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 01-05-2009 13:51 |
Καφές στο Πόρτο Γερμενό το Μ. Σάββατο 18-4-09. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 24 | 28-04-2009 01:14 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 1 Απριλίου | leonidas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 04-04-2009 20:55 |