|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Moto Adventures Day 1. Meeting - Tour - Show!
ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!
|
|
|||
|
|||
Μακάρι να μπορούσα ρε παιδιά αλλά έχει γενεθλια η κόρη μου στις 29
Καλά να περάσετε... |
|
|||
|
|||
Κρίμα!... και είχα αναβάλει μια δουλειά για να έρθω… τώρα τα χάνω όλα…. δουλειά, βόλτα αυτή την Κυριακή και την άλλη Κυριακή…. Κρίμα…
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Πραγματικά κρίμα ...... Αλλά το ρητό λέει ..... Θεού θέλοντος κ καιρού επιτρέποντος .... .
|
|||
|
|||
η πλακα ειναι οτι την κυριακη θα κανει και #### τους καιρους και θα ξενερωσουμε ολοι!
|
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ)....
|
|
|||
|
|||
ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Moto Adventures Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009 Θέμα: Μετάθεση Ημερομηνίας Moto Adventures Day 1 Αγαπητοί συμμετέχοντες, Η Moto Adventures μεταφέρει την διοργάνωση του Moto Adventures Day 1 για την επόμενη Κυριακή 29 Μαρτίου. Η απόφαση λήφθηκε αφού σύμφωνα με τις έως σήμερα μετεωρολογικές προγνώσεις για το επικείμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει μεγάλη πιθανότητα βροχοπτώσεων γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα συμμετοχής. Η Moto Adventures τέλος συνυπολόγισε το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός συμμετοχών και δεδομένης της ολισθηρότητας των δρόμων δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να προκληθεί κάποιο ατύχημα κατά την διάρκεια μιας ημέρας που όλοι επιθυμούν να ευχαριστηθούν στο μέγιστο. Η μετάθεση της ημερομηνίας δεν συνεπάγεται ακύρωση ούτε και τροποποίηση του ανακοινωθέντος ωρολογίου προγράμματος. Επίσης ενημερώνουμε αναβάτες οι οποίοι αντιμετώπιζαν δυσκολία στην συμμετοχή τους αυτήν την Κυριακή ότι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την ερχόμενη Τετάρτη 26 Μαρτίου 2009. Με εκτίμηση, Moto Adventures ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: http://www.motoadventures.gr/el/news.aspx?id=99 |
|
|||
|
|||
OK γιά 29/3.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ναι ρε Κώστα έχω ρεπό, και μάλλον θα είναι και η πρώτη μακρινή βόλτα της γυναίκας!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum. | SpanosNikos | GS Forum - Road & Enduro Training | 169 | 11-06-2009 15:43 |
Το GS forum εκπαιδεύεται στη Moto Adventures !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | GS Forum - Road & Enduro Training | 10 | 21-05-2009 04:16 |
22-26 Απριλίου **** ATHENS MOTO SHOW 2009 **** | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 4 | 06-03-2009 20:18 |
GS Silk Road Tour | syan | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 24-01-2009 00:07 |