|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Όσοι ξέκοψαν από τη γη τους, έχασαν τον δρόμο για την Ιθάκη.
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...ενοχλει καποιους που θελουν να μιλησουν ομορφα με αποψεις και επιχειρηματα στο φορουμ, δλδ θερουμε ενα φορουμ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ?? Εδω εμενα μου εχουν σβησει μηνυμα που ουτε εβρισα ουτε τπτ απλα για να μην αναψουν τα αιματα (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ) ενω ειχα δικιο...το δεχτηκα ομως και τωρα σε ολα αυτα ουτε ΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ??? Ε ΟΧΙ...ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ??? ΑΥΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΑΣ???.....ΟΧΙ... ΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΑ ΕΔΩ????? |
|
|||
|
|||
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑς TRELOSS
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΝΕΜΕΛΑ ΤΙς ΣΚΕΨΕΙς ΣΑς |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μακάρι να υπήρχαν/δινόταν τα κατάλληλα κίνητρα για επιστροφή στα χωριά μας. Last edited by Fuji; 17-10-2012 at 19:05. |
|
|||
|
|||
Σωστός....
|
|
|||
|
|||
Αλήθεια τι ακριβώς σας πείραξε από όλα τα παραπάνω ? Το ποστ μου διαγράφηκε, ειστε οκ τώρα ?
|
|
|||
|
|||
Λάθος...έπρεπε να σβηστει τελείως το ποστ του TEOSS και ΚΑΤ επέκταση και το δικό σου μετα...ότι να ναι γίνεται...
|
|
|||
|
|||
Οκ. Δεν καταλαβαίνω επίσης που προκαλούν τα δικά μου λεγόμενα που είναι τελείως προσωπικά κ δεν αναφέρονται ούτε άμεσα με παράθεση ούτε έμεσα, σε άλλα άτομα.
Αν ενοχλεί το ύφος μου μπορώ να σταματήσω να γράφω κ να συμμετέχω ελάχιστα σε συζητήσεις. Ας πάρει θέση παρακαλώ κάποιος υπεύθυνος, γιατί αν ξαναπροσβάλει κάποιος εμένα ή τους γονείς μου δε θα αρκεστώ απλά με το να τον χαρακτηρίσω "τρελό" του forum. Το εν λόγω άτομο που με βρίζει δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε με γνωρίζει, εδώ τον συνάντησα. Έχω ξαναζητήσει παρέμβαση αλλά αγνοήθηκα. Λυπάμαι !! Last edited by JohnGS1100; 17-10-2012 at 21:06. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα είπες όλα Νίκο..... χωρίς οικονομική βάση δε μπορείς να κουνηθείς, ούτε μπρος ούτε πίσω.... |
|
|||
|
|||
Φίλε Γιάννη (jmar) πραγματικά πολλή ωραίο το κείμενο όπου ανάρτησες εκφράζει πολλούς εδώ μέσα ακόμη κι εμένα. Θα ήθελα να συμπληρώσω και εγώ στο θέμα από προσωπική εμπειρία αλλά μερικές φορές υπάρχουν κάποιοι παράγοντες όπου τα χαλάνε όλα.
Keep Walking |
|
|||
|
|||
Γιάννη πάρε ένα iPhone και ολα θα φτιάξουν,θα δεις!
|
|
|