|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πολύ κρύο βρε παιδιά
Απόσπασμα:
Να να να..... Και τόσο καιρό σου λέμε να πεις την αλήθεια, και κρύβεσαι..... Καλτσονάκι λοιπόν έτσι??? Καιαιαιααι, τι χρώμα? Πάνω από το στρινκγ? Ίδιο χρώμα με το ...σουτιέν?? Πες κούκλα μου, δεν σε παρεξηγούμε? Στο θέμα, θα πω αδιάβροχο. Και ζεστό και στεγνό. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλύτερα το κάτω αδιάβροχο, πρωτα γιατί το έχεις ήδη και είναι αρκετα αντιανεμικο και μονωτικό και άρα δεν χρειάζεται να πληρώσεις και δεύτερον βγαίνει πολύ πιο εύκολα από ισοθερμικό, καλσόν, δερματινο στρινγκ κλπ...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πολυ καλα αποτελεσματα ειδικα αν φορουνται κατω απο το παντελονι. Ειδικα αν ειναι τζην, δε χρειαζεται να τα βγαλεις και εκει που θα πας γιατι δε φαινονται καθολου. Σε υφασματινο παντελονι , ομως, φαινονται. Αυτα βεβαια κυριως για αστικες μετακινησεις. |
|
|||
|
|||
Έχω πάρει από colori επιγονατιδες υφασμάτινες.
Κάνουν δουλειά. Είναι αυτά JACKET | THERMAL LOCK | WINDTEX ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΓΟΝΑΤΟΥ Αν δεν είχα θέμα χώρου στην μοτό, θα έπαιρνα πλαστικές αρθρωτές. Αν ήσουν Σαλόνικά θα στις έδινα να τις δοκιμάσεις. |
|
|||
|
|||
Από σήμερα πάντως θα φοράω το αδιάβροχο από πάνω να δω αν κάνει δουλειά. Δεν έκανε και πολύ κρύο σήμερα για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη αλλά κάτι κόβει όπως και να έχει. Αν δε μείνω ικανοποιημένος με το αδιάβροχο θα περάσω σε κάποια αγόρα αφου πληρωθούμε κιόλας.
|
|
|||
|
|||
Αν έχεις πάντως έστω ένα ζευγάρι επιγονατίδες, μπορείς να τις φοράς και αυτές, πριν προχωρήσεις σε αγορά εξειδικευμένης "θερμαντικής" επιγονατίδας.
|
|
|||
|
|||
παρε ισοθερμικο να βρει την ζεστασια σου.εγω το φοραω το πρωι που παω στην δουλεια (06:30) κ δεν καταλαβενω σχεδον τιποτα.στην αρχη δεν το εβγαζα αλλα επειδη καθομαι στο γραφειο με ενοχλουσε κ τωρα με το που ερχομαι παω στην τουαλετα το βγαζω κ ειμαι κομπλε.μια φορα που δεν το εβαλα το πρωι εγινα παγακι.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όξω λούνγκρααα....
Το εσωθερμικό είναι πολύ ζεστό και συνηθίζεται για αρκετές ώρες... εσύ πρέπει να ξέρεις από τις κρύες νύχτες στη γωνία Συγγρού & Φραγκούδη !! |
|
|