GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 25-07-2011, 11:00
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Στον «αέρα» η μείωση των διοδίων

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι προφανές ότι ελλείψει επιχειρημάτων και σοβαρότητας ουδείς <<μάγκας>> τολμά να αγγίξει την ταμπακέρα. Εδώ δεν διαβάζεται καν τι γράφω ή διαβάζεται επιλεκτικά ότι νομίζεται ότι σας συμφέρει για να εκτοξεύσετε συκοφαντίες …
Και <<magka>> το ποιος πραγματικά δεν πληρώνει να μου το πεις όταν σου έρθει ο λογαριασμός…
Χανεις τα λογια σου στο θεμα αυτο.......οσο δικιο και να εχεις......που εχεις απολυτο δικιο!!!!!

Οπως λες κι εσυ στο τελος του παραπανω ποστ θα δουμε τους ''μαγκες'' οταν τους ερθει ο λογαριασμος στο σπιτι ¨η αυτο τους επιβληθη στο δικαστηριο που αναποφευκτα θα πανε αν δεν πληρωσουν με την πρωτη κληση!!!!!

Εγω πια σταματησα να ασχολουμαι με το θεμα περιμενωντας το γελιο βλεποντας τους μαγκες των φυλασσομενων ασφαλων περιοχων, αλλα και των μη φυλασσομενων, να βαζουν την ουρα στα σκελια οταν για 3,10ε (οταν και αν χρησιμοποιησουν τις Εθνικες οδους) πληρωσουν τα 200αρια συν τα εξοδα της δικης!!!
Οπως τους ειχα αποκαλεσει και στο παρελθον.........''τσαμπα μαγκες'' ειναι!!!!
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2011, 11:06
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Eμπλοκή στο ζήτημα μείωσης των διοδίων ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, επιρρίπτοντας την ευθύνη στις τράπεζες, οι οποίες -όπως υποστήριξε «δεν επαναχρηματοδοτούν τα έργα θεωρώντας τα μη βιώσιμα». Ο κ. Μαγκριώτης ανέφερε ακόμη ότι ούτε οι παραχωρησιούχοι τήρησαν τη σχετική συμφωνία με την κυβέρνηση.
«Δεν έχει γίνει πράξη η μείωση των διοδίων, γιατί οι τράπεζες θεωρούν ότι τα έργα δεν είναι βιώσιμα. Η ευθύνη είναι στην πλευρά των τραπεζών. Εμείς διαφωνούμε με αυτή την εκτίμηση. Τους καλούμε να ξεκινήσουν την επαναχρηματοδότηση, ώστε να ολοκληρωθούν τα έργα και φυσικά να μειωθούν ταυτόχρονα και τα διόδια», σημείωσε ο υφυπουργός Υποδομών, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.
Πάντως, ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα έργα είναι βιώσιμα και πως η χώρα δεν θα πτωχεύσει, «γιατί», συνέχισε, «στο πίσω μέρος του μυαλού των τραπεζιτών αυτή η σκέψη υπάρχει».

Εξήγησε ακόμη πως για οποιαδήποτε αλλαγή στις συμβάσεις των οδικών έργων θα πρέπει να συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές ή το Δημόσιο να καταγγείλει μονομερώς την σύμβαση. Στη δεύτερη περίπτωση, ο κ. Μαγκριώτης ανέφερε ότι τα έργα θα σταματήσουν και θα υπάρξει πολλαπλή ζημία.
Τέλος, ο υφυπουργός δήλωσε ότι «η συμφωνία η οποία είχε γίνει, με την υπογραφή μνημονίου συναντίληψης, ακυρώθηκε από την άλλη πλευρά κι έτσι δεν μπορεί να έρθει στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση την οποία είχε προγραμματίσει η κυβέρνηση ώστε να μειωθούν τα διόδια».

Μήπως να ξαναγυρίσουμε στο παραπάνω θέμα, και σ' αυτούς τους τσάμπα μάγκες; Αυτές τις κότες, ποιός θα τις βάλει στο κοτέτσι;
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2011, 17:53
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsompanis Εμφάνιση μηνυμάτων
τα λεφτά απο τα τέλη κυκλοφορίας,μπορεί να μου πει κανένας που πάνε?

Στα ταμεία των κατά τόπους Δήμοτικών Αρχών.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα ίδια Παντελάκι μου.....

Αφήστε ρε Νίκο, Κώστα, Χρήστο....

Δεν έχετε βαρεθεί;!

Γιάννη, με τον TEOSS η αλήθεια είναι ότι έχω μια μακρά, εκ μέρους του, ιστορία φιλοφρονήσεων. Ειδικότερα στην αρχή, που δεν ήξερα.

Σε αυτό το thread απάντησα, διότι όπως έγραψα φωτογράφιζε εμένα και την σχέση μου με την κόρη μου και την ηθικοπλαστική πλευρά αυτής της σχέσης. Επίσης απάντησα διότι στο forum γράφουν και παιδιά στην ηλικία της κόρης μου, που καλό θα ήταν να μαθαίνουν το τι συμβαίνει στην ζωή, να το αξιολογούν και να πράττουν ανάλογα. Αλλά και μεγαλύτεροι άνθρωποι, που σκέφτηκα ότι επειδή πίνουμε και έναν καφέ, καλό θα είναι οι άνθρωποι να μην με θεωρούν όλα αυτά, που μου προσάπτει, ήτοι μπαταξή ή κακόβουλο ή τσαμπατζή ή ψευτόμαγκα ή ντοπαρισμένο φασίστα ή κινηματία ή κομμ#####στή ή κομματόσκυλο ή αστείο ή προπαγανδάτορα ή φερέφωνο σκοτεινών κέντρων ή ανόητο Δον Κιχώτη ή απλά ###### και όχι λεβεντο######, που εγώ νόμιζα ότι είμαι και άλλα γραφικά.

Ένας απλός ανθρωπάκος είμαι παιδιά, που μόλις γύρισα από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
...για να το συνεχίσω διότι με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο τα γραφόμενά σου, θεωρώ ότι κάποιος όταν γράφει μια άποψη, ο απώτερος σκοπός είναι να πείσει για τις απόψεις του, σωστά? Με τέτοιους χαρακτηρισμούς και προσωπικές επιθέσεις, παίρνει κανείς ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα, ν'εστ πα? (για να πετάξω και το γαλλικό μου )

Βρε δεν πα... Σας το έχω ξαναγράψει, ανάποδα greekenglish, proti for a vlepo. Πρέπει να έρθω να σας γνωρίσω από κοντά. Σίγουρα μυρίζομαι, τα γραφόμενά σας, να εξυπηρετούν διάφορα κέντρα σκοτεινών δυνάμεων, που μάλλον προσβλέπουν στην καταστροφή της χώρας μας.
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2011, 22:30
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά

Nεα βραχοπτωση στα Τεμπη-KΛΕΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ

Νέα πτώση βράχων σημειώθηκε στην κοιλάδα των Τεμπών χωρίς να επηρεάσει καθόλου την κυκλοφορία ανακοίνωσε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. Η νέα βραχόπτωση σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή 22 Ιουλίου και έγινε γνωστή σήμερα από την εταιρεία,
η οποία επισημαίνει πως κατά την επιθεώρηση των πρανών που ακολούθησε, προέκυψε η ανάγκη εκτέλεσης περιορισμένων εργασιών καθαρισμού – συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.
Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών την Τετάρτη 27/07/2011 από ώρα 08:00 έως και ώρα 14:00.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού του παραπάνω τμήματος καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα .

ΠΗΓΗ-www.larissanet.gr

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΠΟ ΒΡΑΧΙΑ, ΤΡΑΚΤΕΡ, ΝΤΑΛΙΚΕΣ (ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ.
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2011, 22:40
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Όταν κλείνουν τα τέμπη,τα διόδια λειτουργουν ή κλείνουν και αυτά;;;;
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2011, 23:04
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίτηδες το κάνεις
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2011, 23:07
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων

Βρε δεν πα... Σας το έχω ξαναγράψει, ανάποδα greekenglish, proti for a vlepo. Πρέπει να έρθω να σας γνωρίσω από κοντά. Σίγουρα μυρίζομαι, τα γραφόμενά σας, να εξυπηρετούν διάφορα κέντρα σκοτεινών δυνάμεων, που μάλλον προσβλέπουν στην καταστροφή της χώρας μας.
Τι greeklish ωρε άσχετε και όλα όσα πολύ καλά σου προσάπτουν Greekench (στην ανάποδη) είναι αυτά
Reply With Quote
Παλιό 25-07-2011, 23:37
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίτηδες το κάνεις
Τσάμπα μάγκας....
Reply With Quote
Παλιό 26-07-2011, 09:19
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Φαντάσου να σε παρακάμπτουν μέσω Κοζάνης, και να σου ζητούν και διέλευση. Το κλείνουν το μαγαζί, για να μην ακούνε τα μπινελίκια των διερχομένων.
Reply With Quote
Παλιό 26-07-2011, 21:11
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Τους λόγους για τους οποίους δεν είναι δυνατό να μειωθούν τα διόδια στα εθνικά οδικά δίκτυα εξέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης, αποδίδοντας την ευθύνη για την αρνητική αυτή εξέλιξη στις τράπεζες οι οποίες δεν επαναχρηματοδοτούν τα έργα μη θεωρώντας τα βιώσιμα, αλλά και στους παραχωρησιούχους των έργων που δεν τήρησαν την σχετική συμφωνία με την κυβέρνηση.
Ο ίδιος, ωστόσο, εκδήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, την αισιοδοξία του ότι τα έργα είναι βιώσιμα και πάνω από όλα δεν θα πτωχεύσει η χώρα «γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού των τραπεζιτών αυτή η σκέψη υπάρχει».

Τα λένε οι ίδιοι και εγώ θα πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω…

Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης