|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Στον «αέρα» η μείωση των διοδίων
Απόσπασμα:
Οπως λες κι εσυ στο τελος του παραπανω ποστ θα δουμε τους ''μαγκες'' οταν τους ερθει ο λογαριασμος στο σπιτι ¨η αυτο τους επιβληθη στο δικαστηριο που αναποφευκτα θα πανε αν δεν πληρωσουν με την πρωτη κληση!!!!! Εγω πια σταματησα να ασχολουμαι με το θεμα περιμενωντας το γελιο βλεποντας τους μαγκες των φυλασσομενων ασφαλων περιοχων, αλλα και των μη φυλασσομενων, να βαζουν την ουρα στα σκελια οταν για 3,10ε (οταν και αν χρησιμοποιησουν τις Εθνικες οδους) πληρωσουν τα 200αρια συν τα εξοδα της δικης!!! Οπως τους ειχα αποκαλεσει και στο παρελθον.........''τσαμπα μαγκες'' ειναι!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στα ταμεία των κατά τόπους Δήμοτικών Αρχών. Απόσπασμα:
Γιάννη, με τον TEOSS η αλήθεια είναι ότι έχω μια μακρά, εκ μέρους του, ιστορία φιλοφρονήσεων. Ειδικότερα στην αρχή, που δεν ήξερα. Σε αυτό το thread απάντησα, διότι όπως έγραψα φωτογράφιζε εμένα και την σχέση μου με την κόρη μου και την ηθικοπλαστική πλευρά αυτής της σχέσης. Επίσης απάντησα διότι στο forum γράφουν και παιδιά στην ηλικία της κόρης μου, που καλό θα ήταν να μαθαίνουν το τι συμβαίνει στην ζωή, να το αξιολογούν και να πράττουν ανάλογα. Αλλά και μεγαλύτεροι άνθρωποι, που σκέφτηκα ότι επειδή πίνουμε και έναν καφέ, καλό θα είναι οι άνθρωποι να μην με θεωρούν όλα αυτά, που μου προσάπτει, ήτοι μπαταξή ή κακόβουλο ή τσαμπατζή ή ψευτόμαγκα ή ντοπαρισμένο φασίστα ή κινηματία ή κομμ#####στή ή κομματόσκυλο ή αστείο ή προπαγανδάτορα ή φερέφωνο σκοτεινών κέντρων ή ανόητο Δον Κιχώτη ή απλά ###### και όχι λεβεντο######, που εγώ νόμιζα ότι είμαι και άλλα γραφικά. Ένας απλός ανθρωπάκος είμαι παιδιά, που μόλις γύρισα από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Απόσπασμα:
Βρε δεν πα... Σας το έχω ξαναγράψει, ανάποδα greekenglish, proti for a vlepo. Πρέπει να έρθω να σας γνωρίσω από κοντά. Σίγουρα μυρίζομαι, τα γραφόμενά σας, να εξυπηρετούν διάφορα κέντρα σκοτεινών δυνάμεων, που μάλλον προσβλέπουν στην καταστροφή της χώρας μας. |
|
|||
|
|||
Nεα βραχοπτωση στα Τεμπη-KΛΕΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΒΡΑΧΩΝ
Νέα πτώση βράχων σημειώθηκε στην κοιλάδα των Τεμπών χωρίς να επηρεάσει καθόλου την κυκλοφορία ανακοίνωσε η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. Η νέα βραχόπτωση σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή 22 Ιουλίου και έγινε γνωστή σήμερα από την εταιρεία, η οποία επισημαίνει πως κατά την επιθεώρηση των πρανών που ακολούθησε, προέκυψε η ανάγκη εκτέλεσης περιορισμένων εργασιών καθαρισμού – συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας. Για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών την Τετάρτη 27/07/2011 από ώρα 08:00 έως και ώρα 14:00. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού του παραπάνω τμήματος καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία. Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα . ΠΗΓΗ-www.larissanet.gr ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΑΠΟ ΒΡΑΧΙΑ, ΤΡΑΚΤΕΡ, ΝΤΑΛΙΚΕΣ (ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ.
|
|
|||
|
|||
Όταν κλείνουν τα τέμπη,τα διόδια λειτουργουν ή κλείνουν και αυτά;;;;
|
|
|||
|
|||
Επίτηδες το κάνεις
|
|
|||
|
|||
Τι greeklish ωρε άσχετε και όλα όσα πολύ καλά σου προσάπτουν Greekench (στην ανάποδη) είναι αυτά
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τους λόγους για τους οποίους δεν είναι δυνατό να μειωθούν τα διόδια στα εθνικά οδικά δίκτυα εξέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης, αποδίδοντας την ευθύνη για την αρνητική αυτή εξέλιξη στις τράπεζες οι οποίες δεν επαναχρηματοδοτούν τα έργα μη θεωρώντας τα βιώσιμα, αλλά και στους παραχωρησιούχους των έργων που δεν τήρησαν την σχετική συμφωνία με την κυβέρνηση.
Ο ίδιος, ωστόσο, εκδήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, την αισιοδοξία του ότι τα έργα είναι βιώσιμα και πάνω από όλα δεν θα πτωχεύσει η χώρα «γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού των τραπεζιτών αυτή η σκέψη υπάρχει». Τα λένε οι ίδιοι και εγώ θα πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω… |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Νέα μείωση στις αποδοχές των βουλευτών | ortho | Ελλάδα | 8 | 13-07-2011 16:57 |
Έως και 50% η μείωση των διοδίων, αλλά από το τέλος του καλοκαιρι | gsmaniac | Ελλάδα | 10 | 14-06-2011 19:26 |
Οι νέες τιμές των διοδίων | Acen | Χρήσιμα | 10 | 17-07-2010 21:03 |
Αυξήσεις στις τιμές των διοδίων | Kwstas_kef | Ελλάδα | 12 | 06-01-2010 15:39 |
Στον «αέρα» χιλιάδες λογαριασμοί της Hotmail | Kwstas_kef | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 1 | 06-10-2009 13:14 |