|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Honda 8 νέα μοντέλα έρχονται
Απόσπασμα:
Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει. Πρέπει να διαφωνούμε μεταξύ μας. Εάν συμφωνούμε σε όλα τότε να καθίσουμε σπίτια μας και να βλέπουμε το χαζοκούτι. Δηλ τι να γράφουμε, για της ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ θα βαρεθούμε στο τέλος. Γιαυτό λοιπόν Honda για πάντα. Καλό βράδυ να έχετε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συντήρηση και μια από τα ίδια για πάντα…. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
κακα τα ψέμματα!!!! |
|
|||
|
|||
βρε τι μου θυμιζει......τι μου θυμιζει.... |
|
|||
|
|||
Οποιος έχει photoshop ας βάλει και τον έλικα να τελειώνουμε.....Α ρε γιαπωνέζε μια ζωή αντιγραφέας
|
|
|||
|
|||
Τι σας θυμιζει ρε παιδια! Ενα ΜΚ3 ειναι με φωτοσοπισμενο εναν υποθετικο V4, ενα PRO ARM (Honda μονομπρατσο), ροδες με ακτινες και ενα "Διακοσμητικο" φτερο απο GS! Oχι να του βαλουμε και ελικα για το ψευτοφτερο! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
θα ηταν ιεροσυλια.....
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εμένα μου θυμίζει βαραντέρο με μονομπρατσο, ακτίνες, υποθετικό V4, ενα διακοσμητικό μπεμπεδοφτερό και θέλετε να βάλει και έλικα, ναι να τον βάλει αυτό μόνο δεν χαλάει, ουτε ανάκληση τον εχουν κάνει!!!(τον πλαστικό έλικα)!
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανακαλούνται μοντέλα BMW | mirn | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 20-07-2010 13:12 |
ΚΟΥΙΖ (μοντέλα R1200 GS/A 2010-) | vpentza | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 51 | 06-07-2010 08:57 |
Τα μοντέλα του….Τόκιο | georgekostas | Κόσμος | 8 | 24-10-2009 05:51 |
Τα νέα μοντέλα της BMW | leonidas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 24-02-2009 18:41 |
τα νέα μοντέλα της bmw για το 2009 | GS_maniac | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 23-01-2009 20:25 |