|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Εχει κανεις στολη για δοκιμη?
Λετε να επαιξε ρολο οτι τους ανεφερα οτι ειμαι μελος του.....GSFORUM!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Λοιπόν από το κατάστημα εκεί πήρα ένα οφφ-τρακ. Καλά παιδιά και ο Λουκάς και οι κοπελιές. Το οφφ-τακ δείχνει πολύ προσεγμένο, και νομίζω αξίζει πολύ και για καλοκαίρι λόγω ότι ανοίγει και στο πλάι. Δεν το έχω κυκλοφορήσει ακόμα με την μπάχα, αλλά μόνο στα σαλόνια του Κολωνακιού και αι γυναίκας ξετρελαίνονται... Περισσότερα στην πορεία για το οφφ-τρακ. |
|
|||
|
|||
Εννοείς το 1200 το μετάνιωσες που το έδωσες???? Α τα βλέπεις τώρα? Θυμάμαι τότε που μου έλεγες να σου δώσω το 1150 και να μου δώσεις το 1200 + 2000ευρω να το πάρεις… αλλά λέω άσε το φιλαράκι μην το ``φάμε`` τελείως.
Άντε να σε δω τώρα με το κτμ που θα σε σταματάνε για έλεγχο και θα νομίζουν ότι είσαι ……..παράνομος |
|
|||
|
|||
παντως αν εβγαζε η reviti μηχανες ο ηλιας-emix θα ετρεχε πρωτος να παρει!
|
|
|||
|
|||
Ωχ.... ρε Ντινόπουλε θα μας πνίξεις καμιά μέρα.... Ρε αγόρι ...σιγούλια σιγούλια να τα λες αυτά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
α ρε κακια!!!!α ρε κακια!!!! φιλε οχι δεν το μετανιωσα αυτο που θελω να κανω το κανω καλητερα με αυτο που πηρα!!! τελος θελω να σε ευχαριστισω που δεν με εκανες μεροκαματο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε αυτό είναι θέμα μαγαζιού και όχι της Revit.Πολύ σωστά έκανε και του έδωσε νέο σετ αν θέλει να θεωρεί τον εαυτό του καλό επαγγελματία γιατί ο lempoi (και ο κάθε πελάτης)έχει πάρει αρκετά πράγματα από κει και θα ξαναπάρει όταν βλέπει τέτοια αντιμετώπιση + το ότι αυτό το περιστατικό εδώ μέσα παραδειγμάτισε πολλούς και θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά όταν θα θέλουν να αγοράσουν κάτι να προτιμήσουν αυτό το μαγαζί από κάποιο e-shop από το εξωτερικό. |
|
|||
|
|||
Τεο σωστά αυτά που λες, αλλά από ότι κατάλαβα, στους διάσημους όπως ο λεμποι (αθλητής και μοντέλο) υπάρχει μια άλλη αντιμετώπιση...
|
|
|||
|
|||
Εχω την εξης απορία για τη rally2:Πως την χαρακτηριζετε 4εποχων τη στιγμη που έχει μια αφαιρουμενη επενδυση κ οχι δυο; Δοκιμαζοντας τη νεα rally3 διαπίστωσα οτι η αδιαβροχη επένδυση ειναι κ θερμικη.Σε μια καλοκαιρινη ας πουμε βροχη, πως θα τη φορεσεις; Δε θα εισαι μουσκεμα εξωτερικα αλλά εσωτερικα...στο δικο μου 4εποχων βαζω την αδιαβροχη κ ολα καλα σε καμια ομως περιπτωση δεν θα αντεχα να εχει κ την θερμικη πανω της, η οποια μπαινει στα πολυ κρυα.Εκτος κ αν η αδιαβροχη της bmw δεν ειναι κ θερμικη κ εκανα εγω λαθος ή εχει τοσο καλη αναπνοη που δεν ιδρωνεις...ερώτηση ειναι κ οχι μομφη για το jacket μιας κ με ενδιαφερει η αγορα του
|
|
|||
|
|||
Χαχαχ!!!!
Να σας πω και το τελος της ιστοριας!!! Τα λευτα για την στολη την εκανα μπενζινα στην ευρωπη Και εμαθα το χρυσο κανονα!!!! Να εισαι προστατευμενος στην......ουσια ......οχι στην μαρακα Γιαντο σ ολιο σου περι...4 εποχων........εχεις απολυτο δικιο!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ξερει κανεις να driftarei...? Για να παθουμε εγκεφαλικο... | ace_gln | Διάφορα | 23 | 24-12-2011 19:20 |
μην το κανεις | wolferin | Τι μας έτυχε | 3 | 07-10-2009 13:55 |
σκυλο κανεις? | kostasmats | Κοινωνική ευαισθησία | 6 | 16-09-2009 00:57 |
Τι ειπες θα με κανεις το Πασχα???????? | Troublemaker | Αστεία Video | 7 | 04-09-2009 00:44 |
Φραπεδακι κανεις; | georgekostas | Χιούμορ | 7 | 19-06-2009 01:06 |