|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Revit Cayenne Pro Jacket
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Το συγκεκριμένο jacket μου αρέσει πολύ αλλα είμαι κυρίως σε τουριστική χρήση και πολύ λίγο χώμα. Επίσης θέλω και ενα μπουφάν που να μπορώ να το χρησιμοποίησω όλες τις εποχές απο χειμώνα μέχρι καλοκαίρι βγαζοντας τις επενδύσεις. Πιστέυετε οτι θα με εξυπερετήσει. Απο μια συζήτηση που είχα με τον Τασο στη Motogenesis που μιλούσαμε εκεί για το Rallye 2 pro μου είπε πως το συσκεκριμένο δεν θα με εξυπηρετήσει για τουριστική χρήση! Ψαχνω στο κάτω κατω να βρωενα μπουφαν που θα με συντροφέψει στο ταξιδι το καλοκαιρι στην Ευρώπη όπου θα περάσουμεαπο Αλπεις με χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και απο αρκετα ζεστα μερη όπως νότια Γαλία και ειδικα το Αυγουστο εχει αρκετα υψηλές θερμοκρασίες!
|
|
|||
|
|||
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν θα εξυπηρετήσει σε τουριστική χρήση.. Εμένα στις Άλπεις μια χαρά μου έκανε την δουλεια, απο τους 38 βαθμούς στην κίνηση της φλωρεντίας μέ όλους τους αεραγωγούς ανοιχτούς μέχρι τους -2 του susstenpass με όλες τις επενδύσεις. Έχει κ πολλές τσέπες για μικροπράγματα
Πήγαινε μια βόλτα απο τα μαγαζιά να τα δοκιμάσεις κ τα 2 πάνω σου κ φρόντισε να κάτσεις κ πάνω στην μηχανή φορώντας το, για να δεις αν ειναι ΟΚ στην θέση που πέρνεις. Μπορεί ενα μπουφαν να είναι οκ όταν είσαι όρθιος αλλα πάνω στην μηχανή να σε τραβάει |
|
|||
|
|||
To Cayenne Pro όπως και το Off-Track ειναι απολυτα για όλες τις εποχες. Το Off-track ειδικ,αβγαινοντας τα πλαινα του γινεται πιο καλοκαιρινο από το Cayenne. Μπορεί να μην φτάνουν τα επίπεδα των κλασσικών καλοκαιρινών,αλλά ειναι πολύ καλά !! Η διαφορά είναι οτι το cayenne είναι cordura 1000 ενω το off-track το αντίστοιχο ύφασμα της Rev'IT (kodra) . Μην τα φοβηθείς καθόλου. Προσωπικά έχω το off-track εδώ και κάποια χρόνια και έχει κάνει από λάσπες,καλοκαίρι και φυσικά χειμώνα
|
|
|||
|
|||
Το κακό είναι πως σε πτώση που είχα και συρθηκα αρκετά, παντελόνι της revit με kodra διαλύθηκε κ πήγε για πέταμα, ενώ το μπουφάν με cordura μονο γρατσουνιες..
|
|
|||
|
|||
Από τα καλύτερα και πιο πρακτικά μπουφανάκια που έχουν κυκλοφορήσει. Το φοράω εδώ και 3 χρόνια, χειμώνα - καλοκαίρι, άσφαλτο και χώμα. Οι επενδύσεις του είναι μια χαρά, τσέπες, αερισμός, όλα τα έχει.
'Αλλωστε δε νομίζω οτι απέχει και πολύ σε φιλοσοφία από τα Rallye της BMW, και είναι στη μισή τιμή. |
|
|||
|
|||
Δες και στο advrider μια αρκετα λεπτομερη παρουσιαση
Rev'it Cayenne Pro Jacket/Pant First Impressions - ADVrider |
|
|||
|
|||
θα συμφωνησω με τον Mariner για οτι εχει πει μεχρι τωρα...πολυ καλη παρουσιαση απο το advrider...
παντως δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος εκφερει μια αποψη χωρις να εχει δοκιμασει το μπουφαν...διοτι απο τα λεγομενα του δεν εχει δοκιμασει το μπουφαν...το Cayenne Pro κατασκευαστηκε με γνωμονα την touring χρηση... αλλα οπως ειπαν και τα παιδια προηγουμενως...δοκιμασε τα...και κυριως ρωτα ανθρωπουσ εχουν το ενα η' το αλλο να σου πουν αντιποσεις.. απο μενα θα ακουσεις μονο καλα λογια...αλλα δυστυχως εχω δοκιμασει μονο αυτο... ειναι πολυ καλο ρουχο...καταλληλο για touring...αντεχει βροχη...τοσο ζεστο για μενα οσο το θελω..και τοσο δροσερο οσο μου αρεσει...το μονο κακο...που δημιουργηθηκε το τελευταιο χρονικο διαστημα...οχι τιποτα το σοβαρο...απλως δεν διαθετει συστημα για συμπεριλαβει το Leatt Brace....οπως για παραδειγμα το καινουργιο μπουφαν της KLIM ή το αντιστοιχο που προσφερει η KTM... Last edited by gzpainter; 28-02-2010 at 14:43. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Αλήθεια υπάρχει κανένας που να φέρνει KLIM στην ελλάδα?? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Airbag Jacket. | Arkas | Διάφορα | 11 | 22-05-2009 09:10 |
Jacket Colori with Airbag Black | Gazi | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 13 | 19-02-2009 12:27 |