|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ρολοϊ τυπου Bmw
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για ένα
|
|
|||
|
|||
Αυτό με το τελωνείο, να το επιβεβαιώσω κι εγώ που την άρπαξα την πενηνταρού σε πράγματα αξίας 130 ευρωπουλακίων. Περιμένω και κάτι άλλο κι επειδή έχει αργήσει το έψαξα και είναι κι αυτό τελωνείο.
|
|
|||
|
|||
Έχουμε λοιπόν:
MARK ->1 μπλέ 1 μαύρο vasilis.vasilis -> 1 THANOSEOD -> 2 sliv -> 1 christosg -> 1 phoenix -> 1 omorfantras-> 2 anegis -> 1 N4pSt3R -> 1 PeterV-> 1 alekni -> 1 Arkas -> 1 gentleman -> 1 thomas100 -> 1 mpekas kostas -> 2 μπλέ 1 μαύρο Vagos -> 1 GAGARIN -> 2 Papadopaidi -> 1 jets -> 2 slane -> 1 |
|
|||
|
|||
Κι εγω μεσα
MARK ->1 μπλέ 1 μαύρο vasilis.vasilis -> 1 THANOSEOD -> 2 sliv -> 1 christosg -> 1 phoenix -> 1 omorfantras-> 2 anegis -> 1 N4pSt3R -> 1 PeterV-> 1 alekni -> 1 Arkas -> 1 gentleman -> 1 thomas100 -> 1 mpekas kostas -> 2 μπλέ 1 μαύρο Vagos -> 1 GAGARIN -> 2 Papadopaidi -> 1 jets -> 2 slane -> 1 mAthosalas -> 1 μπλε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
πολυ καλο το ρολογακι αλλα κανετε ενα λαθος.θα ερθει απο κινα και οχι απο αμερικη...τελωνειο δεν παιζει μια και το στελνουν μεσω ταχυδρομειου... εχω παρει απειρα μικρα πραγματακια(θηκες κινητων,βασεις κινητων,ταμπλετ,εξαρτηματα για αιρ σοφτ) ποτε ταχυδρομειο και σχεδον παντα χωρις μεταφορικα...παντος πολυ καλη προταση' |
|
|||
|
|||
Παρακαλώ πολύ ένα Μπλέ και ένα Μαύρο !!!!
Είμαι Μπεμβεδάκιας !!! |
|
|||
|
|||
Και εγω ενδιαφερομε για ενα
Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
Παρακαλω και εγω ενα μπλε και ενα μαυρο.
Ευχαριστω Μαρια. |
|
|||
|
|||
Έχουμε λοιπόν:
MARK ->1 μπλέ 1 μαύρο vasilis.vasilis -> 1 THANOSEOD -> 2 sliv -> 1 christosg -> 1 phoenix -> 1 omorfantras-> 2 anegis -> 1 N4pSt3R -> 1 PeterV-> 1 alekni -> 1 Arkas -> 1 gentleman -> 1 thomas100 -> 1 mpekas kostas -> 2 μπλέ 1 μαύρο Vagos -> 1 GAGARIN -> 2 Papadopaidi -> 1 jets -> 2 slane -> 1 mathosalas -> 1 BMW 1150 RT -> 1 staga -> 1 μπλέ 1 μαύρο evanb -> 1 μπλέ 1 μαύρο |
|
|||
|
|||
Που είδατε ρολόγια για μπλε και μαύρο ;
Πως θα τα δώ και εγω ; Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|