|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τρέμουλο με Metzeler Tourance
einai na gelas kai na klais mazi......
|
|
|||
|
|||
kostis esena akoma kounane?
|
|
|||
|
|||
για τα λάστιχα μιλάς πάντα ε;
|
|
|||
|
|||
Μάλιστα..αν τελικά είναι τα λάστιχα ....τότε μάλλον είμαι τυχερός που δεν έχω καταλήξει εκτός δρόμου..με 160,180++++...Τα ρουλεμάν μου είναι σε καλή κατάσταση...
|
|
|||
|
|||
Αυτά φορούσα για 20.000 km... αυτά ξαναέβαλα... κανένα τρέμουλο έως τα 215km/ώρα.
|
|
|||
|
|||
Κώστα είχες και το βαλιτσάκι πίσω?? ο αέρας σε ποιο βαθμό επειρεάζει??
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μιλάω... ΠΑΝΤΑ με TOP case και σχεδόν πάντα φορτωμενο !! Κάποιες δε από τις φορές αυτές... τριβάλιτσος...
Δε με επηρρεάζει καθόλου... |
|
|||
|
|||
Δεν ειναι θεμα βαλιτσας-ων εγω τα φοραγα και πριν και δεν ειχα κανενα θεμα εως 200plus το προβλημα το εχω μετα την αλαγη και ειμαι 1000% σηγουρος για αυτα που λεω και γραφω! Θα δουμε αυριο τι θα πει ο Νικος που θα δει το adv. Ισως να μου εκατσε εμενα στραβη παρτιδα. Παντος οτι και να παιζει σε καμια περιπτωση ΔΕΝ φταιει το μαγαζι......αλου ειναι το θεμα
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εχει ακουστεί πάντως για "ελλατωματικές" παρτίδες EXP... Σίγουρα ΔΕΝ φταίει το μαγαζί πάντως!!!
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |