|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος!!!
Παίζεται. Το έχω ξαναπεί.
Και το έχω σκεφτεί κ σοβαρά. Και έχει γίνει και κουβέντα με συμφορουμίτη. Με μισθό 730, και χωρίς άλλο εισόδημα, δεν μπορώ να το κρατήσω. Αλλά δεν έχει να κάνει με εμένα. Σε καφέδες στο φόρουμ, σε συνεργεία για καφέ και μπαμπάδες , και βλέποντας την αγορά, και τις αγορές φίλων, αυτό έχω δει. 500 ευρώ δεν είναι τπτ, ειδικά για ένα 1200 που παίζεται στα 12,000ε. Last edited by kostas_366; 27-11-2011 at 23:07. |
|
|||
|
|||
Σαφώς κ´ πρέπει να αναφερθεί το όνομα του μ@λ@κα ...
Κάτ´ εμέ: 1/ Του κάνεις αγωγή για απάτη και επί έδρας απαιτεις να εκδικαστεί μαζί με την αγωγή που σου έχει κάνει αυτός για το υπόλοιπο. Παίρνεις κ´ καποιους από εμας για μαρτυρες (εγω ευχαριστως ερχομαι) 2/ Δε του δίνεις φράγκο 3/ Του ζητάς τα μαλλιοκέφαλά σου για ηθική βλαβη (ξερουν οι νομικοί) 4/ Δεν τον ξανακαλεις ποτε κ´ εαν σε ξανακαλεσει αυτός τον παραπεμπεις στο δικηγόρο σου!! Αυτά μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Και εξτρα εκτίμηση της ζημιάς από εκτιμητή μηχανολόγο μηχανικό που μετράει και στα δικαστήρια….(ως μάρτυρας της κατάστασης με έκθεση που φτιάχνει) Μην του δώσεις ούτε σεντς του απατεώνα…. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Η συγκεκριμένη άποψη νομίζω πως είναι και η καλύτερη(άσχετα με τη δικαστική εξέλιξη). Θα σου κοστίσει μεν σα να έπαιρνες μια 1200 αλλά θα έχεις ένα εξαιρετικό μηχάνημα στο στο τέλος. Δυστυχώς αυτές τις δύσκολες εποχές υπάρχουν μερικοί που δολιεύονται για να ξεφορτωθούν κάτι σκάρτο. Το θέμα είναι να μη κολλήσεις σε αυτό και να μη φας το γκολ του τύπου που ε κορόιδεψε. Όμως, υπάρχει και κάτι άλλο που δε μπορώ να το περάσω έτσι απλά. Κοιτώντας τις φωτογραφίες που μας έβαλες δε προκύπτει από πουθενά τρακάρισμα αλλά μια κακή - κάκιστη - απαράδεκτη συντήρηση και επισκευή του κινητήρα. Σε κάποια κομμάτια του κινητήρα όμως, το λάδι έχει κτίσει από την έξω πλευρά. Αυτά δε τα είδες όταν την αγόραζες ? Δεν είδες ότι το μοτέρ και το σασμάν είχαν σημεία κτισμένα απ΄ τη μάκα ? Τέλος πάντων, παρόλα αυτά μπορείς με η βοήθεια του e-bay να στήσεις ένα πολύ καλό μηχανάκι. Εάν δε αποδεχθείς και το δικό σου μέρος της ευθύνης τα πράγματα θα σούρθουν κάπως ελαφρύτερα. Last edited by DoctorAbo; 28-11-2011 at 00:05. |
|
|||||
|
|||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είχα αποφασίσει να πληρώσω το λάθος μου για να μάθω να κοιτάω καλύτερα την επόμενη φορά.... αλλά ψεύτης δεν υπήρξα ποτέ και κατηγορούμενος δεν μου αρέσει να είμαι...και κερατάς και δαρμένος??? πάει πολύ.... όταν ήταν να κάνω την πρώτη κατάθεση των χρημάτων έψαχνα να βρω τρόπο να τα δώσω Σ/Κ γιατί πληρώθηκα αργά την Παρασκευή και δεν ήθελα να νομίζει οτι τον εξέθεσα.... τέσπα Last edited by Akyla; 28-11-2011 at 00:17. |
|
|||
|
|||
Eρώτηση σε ειδικούς περί των μηχανολογικών,
Είναι δυνατό να έχεις αυτό το μηχανάκι και να μην ξέρεις σε τι κατάσταση είναι; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Παναθηναική ονειρεμένη νύχτα...!!! | CPretenteriS | Αθλητισμός | 12 | 01-04-2011 09:51 |
Στο εξωτερικό καταλαβαίνεις τι σημαίνει Έλληνας! Υπερηφάνεια, αλλά και θλίψη για ... | ckalfas | Ελλάδα | 3 | 12-02-2011 00:15 |
Τα Άγια Θεοφάνεια - Xρόνια Πολλά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 19 | 08-01-2010 19:38 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 21:23 |
Ποτέ μην κρίνεις κάποιον από την εξωτερική του εμφάνιση! | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 31 | 03-06-2009 01:42 |