|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΤΕΟ-ΔΕΝ ΙΣΥΕΙ ΓΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ!
Απόσπασμα:
Επισημα το προστιμο μπαινει αν εισαι εκπροθεσμος και ειναι 400 ευρω που αν εξοφληθη τις πρωτες δεκα μερες γινεται 200. Σημερα σε πολλες περιφερειες δεν οριζεται ποιος ειναι ο εκπροθεσμος. Αλλα απο την 1-1 θα υπαρχει προασυξηση για τον εκπροθεσμο ελεγχο συν το προστιμο σε πιθανο ελεγχο απο την Τροχαια.. Πρεπει ομως πρωτα να οριστει ποιος εινια ο εκπροθεσμος. Αμα καταλαβες κανε μου σινιαλο εμπροθεσμα |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Μάλλον σου ξέφυγε κάτι!..Το r1200gs adv δέν έχει συμβατικό μπροστινό.Αυτό σε συνδυασμό με τα χωμάτινα δημιουργούν το πρόβλημα.Το οποίο συμβαίνει και στα αυτοκίνητα, αλλά σε εκείνα τα μηχανήματα έχουν διευρύνθει τα όρια, για να θεωρηθεί εντάξει από το μηχάνημα.
|
|
|||
|
|||
Έλα ντε!!Και τους ρώτησα κι όλας!!!!Έχω αναθέσει τη περίπτωση σε δικηγόρο..για να δούμε..
|
|
|||
|
|||
και στο νομό Καρδίτσας υπάρχει κέντρο ελέγχου για μοτοσυκλέτες.Το ξέρω γιατί πρόσφατα ( το καλοκαίρι) πέρασα τη δικιά μου (η οποία κανονικά πέρναγε στη Πάτρα).Η μικρή πέρασε εκπρόθεσμα χωρίς επιπλέον πρόστιμα
|
|
|||
|
|||
Της Πόπης γίνεται !!!
Δεν βγαίνει άκρη μου φαίνεται... Κάθε νομός τα δικα του, κάθε ΚΤΕΟ λέει τα δικα του, το υπουργείο εχει μπερδεψει τα μπουτια του και γενικότερα τους πάντες ... Ένα μπουρ.δελο δηλαδή ! |
|
|||
|
|||
Ααααααααα, ζητώ το έθνος!!! .......
(σας θυμίζει κάτι η ατάκα; ) |
|
|||
|
|||
Εντάξει μωρέ!Θα τη βρούμε την άκρη!.. κάποια στιγμή!
|
|
|||
|
|||
Για να δούμε, θα τα καταφέρουμε ;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μάλλον αδερφέ,μεγάλο η μικρό έχουμε μάθει πλέον να καθόμαστε και να το απολαμβάνουμε κιόλας !!! |
|
|