|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έτοιμος ο νέος δρόμος-Τρίπολη-Καλαμάτα από 75 min θα μειωθεί σε 35 min
Εκεί υπήρχε, είμαι σίγουρος. Για να το λες όμως, κρατάω επιφύλαξη....
Το ΣΚ θα κατέβει Καλαμάτα ο αδερφός μου, οπότε θα το τσεκάρουμε. Αν έχεις δίκιο, είναι εγκληματικό! Ακόμα κι αν υπάρχει βέβαια και υπήρχε και παλιότερα, παίζει να μην υπήρχε για μικρό χρονικό διάστημα και απλά ... ατύχησες. Και πάλι εγκληματικό είναι, για όσους περνάνε την ταλαιπωρία |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έτοιμος ο νέος δρόμος-Τρίπολη-Καλαμάτα από 75 min θα μειωθεί σε 35 min
Απόσπασμα:
Από το C μέχρι το D δηλ. την Σπάρτη θα έκανες μια σουπερ διαδρομή που φαντάζομαι θα την ξέρεις! Στίς παρυφές της διαδρομής αυτής, περνάει και ο νέος δρόμος.... Έπρεπε να βγείς προς Μεγαλόπολη.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ενδιαφέρον το Link...Χάρη πώς είναι ο δρόμος Λεοντάρι - Σπάρτη; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
λίγο δασωμένη, χαμηλής βλάστησης τοπίο στα περισσότερα Υπάρχει ταξίδι του φόρουμ πιό παλιά που περάσαμε αυτά τα μέρη: Κόβαμε λάστιχα να μπορέσουμε να βάλουμε βενζίνη στους μη έχοντες: Αξίζει Σωτήρη, πήγαινε την διαδρομή, αν μπορείς... |
|
|||
|
|||
Φρέσκια ενημέρωση.....
Μόλις γύρισα από Καλαμάτα, η απόσταση από τη πόλη μέχρι την είσοδο της Αθήνας στο Δαφνί είναι τώρα 2 ώρες ακριβώς με ταχύτητα ελαφρά μεγαλύτερη των προτεινόμενων ορίων και με χρήση e-pass για αποφυγή της κίνησης στα διόδια.... Κάνεις τα πρώτα 30χλμ σε νέο αυτοκινητόδρομο και μετά καβαλάς το βουνό μέχρι τη Μεγαλόπολη, και από εκεί ..μια ευθεία μέχρι Αθήνα Το κομμάτι που λείπει είναι αυτό που θα αντικαταστήσει το παραπάνω βουνό (Τσακώνα-Παραδείσια) και τότε η απόσταση χρονικά θα μικρύνει κι άλλο. Τα διόδια για μοτό συνολικά είναι 8 ευρώ και για ΙΧ στα 11,40 ευρώ για τα περίπου 240χλμ που διένυσα..... Μου φάνηκε ότι γύρισα από μπάνιο στη ...Χαλκίδα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
την ιδια ακριβως κουβέντα ειχα με εναν φίλο Καλαματιανό,χθές..
|
|
|||
|
|||
για τον φίλο που "εχασε"την έξοδο για Σπάρτη..και για όσους δεν θέλουν να την "χάσουν"στο μέλλον..
η εν λόγο ταμπέλα βρίσκεται στο υψός της Τρίπολης ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Για εκείνους που τους ενδιαφέρει η διαδρομή πρός Σπάρτη,θα πρέπει να ακολουθησουν(οπως λέει και η πινακίδα) την κλασσική διαδρομή, δλδ λίγο μετα την Τρίπολη βγαίνουν στην εξοδο για Σπάρτη και ακολουθούν τις σχετικές ταμπέλες *η παραπάνω φωτο "βγήκε"31.8.2012 |
|
|||
|
|||
Αυτό είχα κι εγώ υπόψη μου
|
|
|