|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Ουουπς!! Δεν γνωριζα για την προσφορα του Νικου αλλα αν ισχυει ακομα ειμα κι`εγω μεσα για τις 31/05
|
|
||||
|
||||
Απάντηση: Enduro Training απο την Moto Adventures. Προσφορά για τα μέλη του GS Forum.
Ευχαριστούμε το μέλος μας Νίκο Σπανό και τη Moto Adventures για την πραγματικά δελεαστική προσφορά που παρέχουν στα μέλη μας.
Το έργο και τα αποτελέσματα των μαθημάτων του Νικόλα και της Moto Adventures είναι γνωστά γι' αυτό τα πολλά λόγια περιττεύουν..... Αρχίζω λοιπόν την λίστα συμμετοχής για τα μαθήματα: EnduroTraining 1 / 08.03.2009 yannis gma21 laertis mvlad78 ntinopoulos EnduroTraining 1 / 31.05.2009 ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ arkas riko46 Dionisis africanos EnduroTraining 2 / 11.04.2009 Mariner emix xristos1978 spiros .
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να μην φωνάζει εκείνος ο φουκαριάρης ο φίλος μου ο Γιάννης, ότι είναι μόνος του!!! |
|
||||
|
||||
Λίστα συμμετοχής για τα μαθήματα:
EnduroTraining 1 / 08.03.2009 yannis gma21 laertis mvlad78 ntinopoulos Οι παραπάνω 5 συμμετέχοντες, θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους , στην σελίδα της Μοto Adventures ΕΔΩ !!!!! .
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Αν δεν είναι πολύ αργά, μπορώ να δηλώσω και εγώ συμμετοχή αλλά για τις 31/5???
Ε! αυτή η κυριακή είναι πολύ νωρίς.... Ευχαριστώ και αν χρειαστεί κάτι να γίνει από την πλευρά μου, παρακαλώ να με ενημερώσετε με pm |
|
|||
|
|||
Παιδιά καλησπέρα.
Εάν θέλετε την προσωπική μου άποψη για το πότε να παρακολουθήσετε ένα σχολείο η απάντηση είναι όταν έχει χειμώνα και πολύ κρύο...οι περισσότεροι την "πατάνε" και έρχονται Μαϊο - Ιούνιο - Σεπτέμβριο, φοβούμενοι λάσπες και γενικά κακές συνθήκες και το αποτέλεσμα είναι να λιώνουν στον ιδρώτα...Όσο πιο κρύο τόσο καλύτερα! Όσο για τα αποτελέσματα του Enduro Training 1 στην άσφαλτο και τον χειρισμό της μοτοσυκλέτας γενικότερα...θα τα πούμε την Κυριακή το απόγευμα με τους συμμετέχοντες. Keep on Dirty! N.S ΥΓ 1: Σας παρακαλώ όσοι δεν έχουν στείλει την αίτηση τους για την Κυριακή μέσω της σελίδας μας να το κάνουν άμεσα είναι διαδικαστικό αλλά απολύτως απαραίτητο. ΥΓ 2: Όσοι θα παρακολουθήσουν Enduro Training 2 επίσης παρακαλώ να κάνουν ΑΜΕΣΑ την αίτηση τους γιατί γίνεται ένας πανικός για την επόμενη ημερομηνία και το κεφάλι μου ήδη γυρίζει! |
|
|||
|
|||
Απο εμένα η Αίτηση για το ΙΙ έφυγε!
Μαρίνος |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστούμε το μέλος μας Νίκο Σπανό και τη Moto Adventures για την πραγματικά δελεαστική προσφορά που παρέχουν στα μέλη μας.
Το έργο και τα αποτελέσματα των μαθημάτων του Νικόλα και της Moto Adventures είναι γνωστά γι' αυτό τα πολλά λόγια περιττεύουν..... Αρχίζω λοιπόν την λίστα συμμετοχής για τα μαθήματα: EnduroTraining 1 / 08.03.2009 yannis gma21 laertis mvlad78 ntinopoulos EnduroTraining 1 / 31.05.2009 ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ arkas riko46 Dionisis africanos george1968 EnduroTraining 2 / 11.04.2009 Mariner emix xristos1978 spiros .
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποσοι απο εσας αγαπατε το travel enduro; | emix | Χωμάτινες εξορμήσεις | 48 | 08-02-2012 19:45 |
Μια απο τις καλυτερες Πολεμικές Αεροπορίες του κόσμου Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ !!!! | Black_Shadow | Ελλάδα | 32 | 10-09-2010 12:47 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
....για χαρα και απο μενα φιλαρακια! | ΙoannisPanagiotidis | Καλώς ήλθατε | 26 | 13-02-2009 02:02 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |