|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στην Πεύκη - Τραυματίστηκε ο έ
Απόσπασμα:
Συμφωνω απολυτως με αυτο που λες!! αλλα εφοσον το κρατος δεν θελει (ακομα) να τους μπουζουριασει, το καθηκον/διαταγες της αστυνομιας ειναι να τους διαλυσει, να τους δειρει ακομα και να τους σκοτωσει σε περιστατικα σαν της Πευκης! Ο αστυνομικος εκτελει εντολες....., άλλος αποφασιζει και τις εντολες και τους νομους οπου ''πατανε'' οι εντολες!!!! Αλοιμονο αν ο καθε αστυνομικος αποφασισει και πει ''δεν εκτελω εντολη ξυλοδαρμου αναρχικου'' εν ωρα επεισοδιων!!!! Last edited by GeorgeP; 20-05-2011 at 16:40. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ο όρος "παράπλευρες απώλειες" (collateral damages) είναι αμερικανική εφεύρεση και νομίζω ότι πρωτοχρησιμοποιηθήκε στον πρώτο πόλεμο του κόλπου και είναι ένας εύσχημος τρόπος να δικαιολογείς τις ######## σου ΣΚΟΠΙΜΕΣ ή μη ένα κατασκευασμένο άλλοθι αν θέλεις, που στόχο έχει να κάμψει το ηθικό του εχθρού και να προστατεύσει την εικόνα του δυνατού.
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=frits;384336]Δεν ξέρω για την Αμερική παιδιά, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αν δοθούν τέτοιες εξουσίες στους αστυνομικούς εδώ τα φαίνομενα κατάχρησης θα είναι πολλά, δεν εχουν δα και όλοι οι αστυνομικοί το πνευματικό επίπεδο να διαχειριστούν τέτοιες κσταστάσεις.
πολυ ανωτερο απο τους αμερικανους... Αμφιβάλλει κανείς από εσάς που υποστηρίζεται την Αμερικάνικη προσσέγγιση ότι αν δεν του αρέσει ή φάτσα σου θα μπορεί να σε τρέχει χωρίς λόγο; εγω... Στην Αμερική ίσως να υπάρχουν και οι δικλείδες ασφαλείας (που αμφιβάλλω) εδώ που είμαστε το μεγαλύτερο κ@λ@χανείο φαντάζεσται τι θα γίνει...; απλα θα μειωθει η εγληματικοτητα... |
|
|||
|
|||
[quote=ntinopoulos;384587]
Απόσπασμα:
Δηλαδή Κώστα πιστεύετε εσύ και ο Γιώργος ότι αν οι αναρχικοί έτρωγαν περισσότερο ξύλο δεν θα τολμούσαν να βγουν στις διαδηλώσεις |
|
|||
|
|||
[quote=frits;384668]
Απόσπασμα:
Γιαυτο εγω δεν θα απαντησω! Αν απαντουσα θα γινομουν ΠΟΛΥ κακος, τοσο κακος που θα αμφεβαλλες αν ειναι ο ιδιος ανθρωπος μεσα στο φορουμ με αυτον που εχεις γνωρισει εξω απο αυτο!! Σημ.Κακος οχι φυσικα με εσενα!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιος λέει ανοιχτά μια γνώμη που οι υπόλοιποι ντρέπονται να την πουν τον λένε έτσι…. (Ιδιαίτερα αν θέλουν να βρίσουν κάποιον….ανάθεμα αν ξέρουν τι λένε) Θέλω να ξέρω όμως αν ήταν ένας από εμάς ο γιός η ο αδερφός του ανθρώπου που τον σκοτώσανε για μια κάμερα, για να οικονομήσουν τρεις εγκληματίες από 40 € τι θα λέγαμε μετά? Ότι η πείνα τους ανάγκασε να το κάνουν?....η ότι θέλουν κρέμασμα? Αν πεις το δεύτερο σε λένε έτσι που ανάφερες ε? |
|
|||
|
|||
[quote=frits;384668]ναι,αν ηξεραν οτι θα φανε χοντρο ξυλο θα το σκεφτονταν καλα πριν κανουν τα καφριλικια τους...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να σε συλλάβουν και να σε οδηγήσουν στο τμήμα, πρέπει να υπάρχει "προφανής αιτία" (propable cause), δηλ. να μοιάζεις με καταζητούμενο κλπ... Από εκεί και πέρα, πιθανόν να έχει συμβεί και σ' άλλους, όταν πλησιάζεις πεζούς αστυνομικούς για ερώτηση, ασυναίσθητα ( ; ) ακουμπούν το όπλο τους. Όπως και να το κάνεις, σου προκαλεί ένα δέος η κίνηση αυτή. . |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι όπως ήμαστε εδώ του λες και ένα, χαλάρωσε βρε μεγάλε και δεν τρέχει και τίποτα |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χτύπησαν 4 αστυνομικούς με καλάσνικοφ | wet & dirty | Επικαιρότητα | 104 | 04-03-2011 22:32 |
Ακόμη ένας στην παρέα! | Μπουρακης Ηλιας | Καλώς ήλθατε | 23 | 04-10-2010 11:42 |
Άλλος ένας στην παρέα | geopay | Καλώς ήλθατε | 19 | 10-06-2010 16:25 |
Επίθεση σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια | frits | Επικαιρότητα | 15 | 06-12-2009 16:09 |
'Αλλος ένας νέος στην παρέα. | pit | Καλώς ήλθατε | 17 | 10-06-2009 10:27 |