|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Από R1150GS σε F800GS.... (οι πρώτες εντυπώσεις...)
Οι Ινδιάνοι Κρί έλεγαν: "Αυτά που κάνουμε στα δάση μας, είναι μια αντανάκλαση αυτών που κάνουμε στον εαυτό μας, αλλά και αυτών που κάνουμε στους άλλους. Διότι ο άνθρωπος ως ον είναι από τη φύση του λαίμαργο. Και δεν χορταίνει. Αλλά μόνο όταν το τελευταίο δέντρο έχει πεθάνει και το τελευταίο ποτάμι έχει δηλητηριαστεί και το τελευταίο ψάρι έχει πιαστεί, τότε ο άνθρωπος θα διαπιστώσει πως δεν μπορεί να τραφεί με χρήματα...”
Υπάρχει και ένα πολύ ωραίο σχετικό φυλλάδιο της Greenpeace.... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Nα την χαιρεσαι την επετειακη F8 σου... Και οσο για εντυπωσεις,οπως λεει και ο τιτλος του Τοπικ.να εισαι σιγουρος...ή μαλλον...ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι οσο πιο πολυ την καβαλας τοσο πιο πολλα θα εχεις να γραφεις...αλλά κυριως να χαιρεσαι.
Καποιος φιλος πιο πανω σου εγραφε οτι "οταν μπεις και χωμα θα δεις τι οδηγεις"...και θα συμφωνησω Καλα χιλιομετρα με την κουκλα σου! Last edited by mAthosalas; 17-08-2011 at 19:33. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να είσαι καλά αδελφέ... Δεν την έχω αφήσει μέρα ήσυχη από τότε που την πήρα... και αυτό το χαμόγελο δεν σβήνει.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Σε είδα χθες το πρωί έξω από το ΜΟΤΟ ΜΟΤΟ.... Ήμουν ψηλά σε ένα κτήριο και έκανα νοήματα... αλλά δεν με είδες....
|
|
|||
|
|||
σοβαρα???ναι ειχα παει να παρω ενα καπελακι και κατι αλλο που ηθελα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το μηχανάκι το είχα πάρει όταν πρωτοβγήκε (κίτρινο μοντ '08). ελαφρύ-δυνατό-κοντό γρανάζωμα-ανεβάζει αστραπιαία-καλά φρένα-καλές αναρτήσεις. ό,τι πρέπει για Κρήτη και χώμα! (με καλά λάστιχα στο χώμα θα νιώσεις ότι είσαι ο kinigardner) ψιλοπροβληματάκια (αρχικά μοντέλα δεν ξέρω για έπειτα): σβησίματα στις στροφές (υπό κλίση), διαρροή από σωλήνα ψυγείου, απαράδεκτη σέλα (νομίζω ισχύει και τώρα..) το θεματάκι με την σέλα ήταν για μένα πολύ δύσκολο... και φαντάζομαι και για σένα μετά από το 1150. ελπίζω -ειλικρινά- να βρεις λύση. εγώ δεν βρήκα και έτσι πλέον δυστυχώς αποτελεί παρελθόν. καλά χλμ και πάλι! (νομίζω τα έχουμε πει μέσω και ενός άλλου παρεμφερούς site... ) |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΦΙΛΕ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ (ΒΛ. R1200GS 30 YEARS GS)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τώρα το βγάζει και triple black... |
Tags |
bmw, f800gs, κρήτη, r1150gs |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Από Harley σε GS | priest | Καλώς ήλθατε | 21 | 13-05-2011 08:19 |
BMW f650gs οι πρώτες εντυπώσεις | Apirathos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 14-02-2011 23:43 |
Οι εντυπώσεις από τις πρώτες δοκιμές VFR 1200F !!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 29 | 29-10-2009 13:00 |
Από Varadero σε GS1200 | Sakis | Καλώς ήλθατε | 25 | 18-10-2009 23:07 |
Από τι έλκονται κατά περίεργο τρόπο οι γυναίκες | skippybi | Κόσμος | 2 | 06-10-2009 01:47 |