|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Aποτοξίνοση με πικ-νικ, στον Αγίο Ακάκιο !
Η παρέα τέλεια, η τοποθεσίες μοναδικές,
οι μεζέδες εξαιρετικοί ! Ναι, άλλη μια μοναδική εξόρμηση στέφτηκε με επιτυχία από την παρέα του GSFORUM ! Παλικάρια αλλά και κοριτσιούδια, σας ευχαριστούμε για την όμορφη μοτοεξόρμηση μας... Σύντομα φωτορεπορτάζ ! |
|
|||
|
|||
άντε να δούμε τι χάσαμε
|
|
|||
|
|||
άντε να δούμε τι χάσαμε
|
|
|||
|
|||
Καλυτερα να μην δεις ........μακρινες εξορμησεις οταν κανουμε περναμε ωραια βλεποντας καινουργια μερη ....εδω στις κοντινες εξορμησεις εχουμε την ευκαιρια να μιλησουμε και να προγραμματιστουμε για μενα ειναι κατι που πιστευω πως ειναι απαραιτητο και οταν δεν γινεται μου λειπει !! γι αυτο περιμενω την επομενη !!!!
|
|
|||
|
|||
πολυ βαρυ το ραβανι ακομα στριφογυρναει.
|
|
|||
|
|||
Καλά περάσατε και ήταν σίγουρο ...........................φωτογραφίες θα δούμε ?
|
|
|||
|
|||
Είμαστε τυχεροί... Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε μια τέτοια όμορφη χώρα... Είμαστε τυχεροί που ζούμε ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα... Είμαι τυχερός που έχω γνωρίσει σωστά άτομα και ταιριάζουν τα "χνώτα" μας και περμάμε όμορφα.... Είμαστε/είμαι τυχερός ! Κυριακή πρωί.... Ολοι Εγγλέζοι στα ρεντεβού τους ! 11.00 νταν είμασταν στο Κτήμα Χαλίλη, έτοιμοι για αναχώρηση... Οπως ήταν το πλάνο, πρώτη μοτοδιαδρομή εώς τον Αγιο Ακάκιο! (Ναι Κωστάκη, του είπα ότι τα μακαρόνια είναι πια Μisko !!) Ομορφα στροφιλίκια με μπόλικο πράσινο δίπλα μας.... |
|
|||
|
|||
Και οι πρωταγωνιστές ..... |
|
|||
|
|||
Στην παρέα είχαμε και δύο φιλοξενούμενους εκ Βόλου, φίλοι του Σωτήρη, ο Δημήτρης με τον γιό του τον Γιάννη ! Παιδιά χαρήκαμε για την γνωρίμια.... Αφού ήπιαμε τα καφεδάκια μας, κτυπήσαμε και τα κεράσματα μας, κατηφορήσαμε προς την σκήτη του Αγίου Ακάκιου... Δρόμος στενός κατηφορικός μέσα από χωριό, όπου τερματίζει σε μια όμορφη τοποθεσία με γεφύρια, πλατάνια και τρεχούμενα νερά ! |
|
|||
|
|||
Αφού θαυμάσαμε το μεγαλείο της φύση, επισκεφτήκαμε και το Ασκηταριό του Άγιου Ακάκιου... Μια μικρή εσοχή στην μέση του βουνού.... Χαμένο μέσα στην πρασίναδα του τοπίου... Δέος σου προκαλεί, πως έζησε σε ένα τόσο μικρό μέρος ! Οδεύοντας προς το Ασκηταριό ! Και ζωή τραβά την αναηφόρα..... |
|
|