|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οδική Βοήθεια ADAC.
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Είμαι πλεόν μέλος της ADAC, μάλιστα όπως με πληροφόρησαν είμαι μέλος από τις 10/06/2009. Από την μέρα δηλαδή που έστειλα την αίτηση με email.
Η πληρωμή ήταν τελικά εντάξει...Δεν είχα πληρώσει τα 4 επιπλεόν ευρώ της εγγραφής και τα έξοδα μεταφοράς ήταν SHAred δηλαδή η τραπεζα του εξωτερικού θα κρατούσε την δική της προμήθεια (αν κρατάει). Βέβαια εαν ξαναέκανα την αίτηση σήμερα θα έβαζα και τα 4Ε αλλά και θα επέλεγα το web banking της Αγροτικής που ναι μεν κρατάει μεγαλύτερη προμήθεια (1Ε αντί για 0,3Ε της Alpha bank) αλλά έχει επιλογή τα έξοδα να είναι όλα με χρεωση δική μου.(Στερνή μου γνώση....). Το αστείο είναι ότι χτες χαλασε η μίζα από το αμάξι της γυναίκας μου...βέβαια το αμάξι πήρε μπρος στο τσουλιστό...αλλά μέχρι να πάρει είχα κατεβάσει θεούς και δαίμονες γιατί νόμιζα ότι δεν μου είχαν ενεργοποιήσει την συνδρομή. Last edited by Ionlab; 19-06-2009 at 17:38. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να σου είναι πάντα αχρείαστη Γιώργο!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Θέλω να σε ρωτήσω.Ολα ολα μαζί πόσα σου κόστησαν ;;;;;; |
|
|||
|
|||
Όσα λέει ο τιμοκατάλογός τους ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξεις + 0,30Ε προμήθεια στην τράπεζα (Alpha Bank) για την μεταφορά των χρημάτων.
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σημερα μου ήρθαν οι καρτες μέλους....και επίσης μου ήρθε και ένα επιπλεόν γράμμα με μια φόρμα που αν ήθελα συμπληρώνω τα στοιχεία της πιστωτικής μου και τους εξουσιοδοτώ να κάνουν την ανάληψη του ποσού της συνδρομής. Επιπλέον στο έντυπο πάνω στο οποίο είναι κολλημένη η κάρτα μέλους αναγράφει ξεκάθαρα τα 4Ε εξτρα της εγγραφής (τα οποία δεν εχω πληρώσει και θα επικοινωνήσω για να δω τι θα πρέπει να γίνει τώρα).
Τέλος μετά απο επικοινωνία με μερικούς Γερμανούς στους οποίους χρειάστηκε να κάνω μεταφορά μετρητών ενημερώθηκα πως η τράπεζά τους ΔΕΝ κράτησε καθόλου προμήθεια. Αυτα έτσι ενημερωτικά... Last edited by Ionlab; 27-06-2009 at 13:48. |
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 11:39 |