|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!!
εχω μια αδελφη ακομα!1,70 μελαχρινη,πρασινα ματια,νοσοκομα.αντε να την παντρεψω και αυτη να ηρεμησω!!
|
|
|||
|
|||
Φίλε Μηνά... πες της να ετοιμάζεται γιατί έρχεται ο Πρετεντέρης!!! Πες της να μου στείλει request στο facebook (Costis Pretenteris) για να σπάσει ο πάγος..
|
|
|||
|
|||
για σενα δουλευω αγορι μου!
|
|
|||
|
|||
Άντε να σε δω όμως... εκ´ του αποτελέσματος θα κριθείς...
|
|
|||
|
|||
Το GS Forum μας φερνει πιο κοντα.... αντε με το καλο παιδια να κουμπαριασετε....
|
|
|||
|
|||
Μηνάά φωτογραφίες δε βλέπω... κι εδώ κοντεύουμε να φάμε κουφέτα!! Βλέπεις ότι έχω τη στήριξη του forum...ε??
|
|
|||
|
|||
Να σας πω βρε κοπέλια... εκτός από νύφη... θα χρειαστώ να αλλάξω και λάδια/φίλτρο στο εργαλείο... (σε εξουσιοδοτημένο)!! Θα με φτιάξετε? Έχουμε καμιά άκρη? (Χανιά, Ηράκλειο... όπου να ναι)
Μηνά εσύ μην ασχολείσαι μ αυτά... έχεις άλλες δουλειές... πιο σοβαρές!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Εεεερρρρεεεε τι γίνεται στο Ηράκλειοοοο φέτος.... θα γράψω ιστορία... To Saitman δε βλέπω όμως... και ανηχυχώ....
|
|
|||
|
|||
ετοιμάζει το Ε9 για να στο στείλει τι έτσι
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αύγουστο στη (Κων)Πόλη... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-08-2010 20:50 |
Σκέφτηκα ένα ταξιδάκι (γύρο Ισπανίας-Πορτογαλίας) για τον Αύγουστο... | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 24-06-2010 17:14 |
Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 |
Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 17:22 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |