|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τροχαία Λιμεναρχείου Ηρακλείου
Απόσπασμα:
νομιζω οτι καλυπτουν ολο το λιμανι μεχρι και το talos,χωρις να ειμαι σιγουρος. |
|
|||
|
|||
Καλορίζικες και καλό δουλευτες !!
Αν και δεν μπορείτε να πάτε καμιά βόλτα με αυτές καλο ταξιδες !!! Αντε και σε κανένα Ηρακλειοτικο καφέ ! |
|
|||
|
|||
ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ . Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΞΕΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΤΡΟ . ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ . ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΑΣ . ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ . ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ . ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ . ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ . ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ . ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ ή ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΑΓΚΙΑ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ πολύ! |
|
|||
|
|||
ΦΙΛΕ PIRATE ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΗΛΘΕΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ . ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 08,30 ή ΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΕΔΩ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ |
|
|||
|
|||
Χαιρομαι 2πλα-οταν δειαβαζω αυτο το post---
α) Αφορα την Ιδιαιτερη πατριδα μου--Κρητη---Ρεθυμνο-Μυλοποταμο β) Βλεπω οτι σαν νεο μελλος φίλε μου εχεις μια πολυ θετικη αυρα-και πραγματικα μακαρι να ειναι --ειμαστε ολοι ετσι---και να μας συμπαρασυρεις σε αυτην την εκστρατεια ενημερωσης.!!! κατα τα λοιπα--θα σου πω οχι τυπικα αλλα απο καρδιας---πραγματικα χαιρομαι που υπαρχουν τετοιοι ενστολοι στην χωρα μας---που παρολο τα τελευταια ασχημα μαντατα περι οικονομικων και αλλων δυσκολιων,στον δημοσιο τομεα--ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΚΑΠΟΥ. Πραγματικα ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ!!!!!!!!! και τον Ιουλιο ή Αυγουστο που θα καταφερω να κατεβω στο νησι,,,θελω να παντιξομε(να τα λεμε και λιγο Κρητικα) καλορίζικες και καλοταξιδες οι κουκλες σας!!!!πολλα--ασφαλη και καλα χιλιομετρα!!! Φιλικά Βασίλης |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΧΝΗ ΕΠΑΦΗ ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
η ιδεα για τα σχολεια ειναι πολυ σωστη,δεν ξερω κατα ποσο θα υπαρξει ανταποκριση απο τα παιδια βεβαια ομως αξιζει η προσπαθεια. πολυ χαιρομαι και που ειστε στην παρεα αλλα κι ο τροπος που μιλατε.μπραβο. |
|
|||
|
|||
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΙΔΙΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΩΙ ή ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ή ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΥΓΧΡΩΝΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΖΕΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ BMW ΣΑΝ ΘΕΑΜΑ , ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ή ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ή ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ . ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΛΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ . ΦΙΛΕ VASOFRA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑΣ .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τροχαία Εγκλήματα..... μας αφορά όλους !! | frits | Ελλάδα | 7 | 14-11-2009 12:01 |
Δραστηριότητες από το Off Road Club Ηρακλείου | arisxios | Αυτοκίνητο | 2 | 19-06-2009 02:32 |