|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κροταλισμα σβηστο .....
Απόσπασμα:
Εσυ μαλλον εισαι ο μεγαλος χαμενος του θεματος φιλε...ΑΝ ειχα θεμα με σασμαν ΤΟΤΕ θα ειχες μιαν ελπιδα να εβλεπες και ξαναλεω ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ την πισω ροδα μου ,,αφου θα ημουνα ξενερωμενος με το μοτοσακο μου .. Εμ βεβαια ΤΩΡΑ μπορω και να κανω χιουμορ....Αφου πληνω πρωτα το βρακι μου Μιχαλη μου σε ευχαριστω φιλε.. |
|
|||
|
|||
Μην αγχώνεσαι Γιάννη, όλο και κάποιος θα έχει ADAC στην παρέα....
|
|
|||
|
|||
Εχω και εγω........Μετα το Βελιγραδι?????Πρωτα κοιταω την ADAC και μετα βαζω μπεζινα
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακι κροτάλισμα; Κανένας κροταλίας θα ήταν
|
|
|||
|
|||
Ξερουμε κανεναν ΚΑΛΟ μηχανικο αμα χρειαστω??????
τι κανεις φιλαρακι μου...???? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έχω τον καλύτερο ειδικό στα φιδάκια και μάλιστα εξπερ στο επιτραπέζιο παιχνίδι... Φιλαρακι μου το παλεβω.. Πόσο καιρό έχουμε να βρεθούμε ρε φιλέ; Ωραία βόλτα με τον teo κάνατε. Τώρα τον περιμένω κέντρο εδώ να πιούμε καφεδακι.. Ελπίζω να τα πούμε απο κοντά σύντομα.. Αν πάρει το αυτί σου κροτάλισμα ξανά, τώρα ξέρεις... |
|
|||
|
|||
Με τόσα φιδαράκια που έχεις κολλητέ τι περιμένεις να ακούς στην μηχανή σου;
|
|
|||
|
|||
Εγώ τώρα το είδα το θέμα. Με σβηστό κινητήρα και ταχύτητα στο Σασμάν είστε τυχερός που δεν πάθατε ανεπανόρθωτη ζημιά. Εάν αυτό το επιχειρήσεις σε βαρύ όχημα θα πήγαινες για αντικατάσταση.
Τελικά δεν είναι τυχαίο που όλοι χρειάζεστε μαθήματα οδήγησης................. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
. . . Ευτυχώς έχω αρχείο. Πέφτουμε λοιπόν στα γόνατα . . . Κι αφού διαπιστώσουμε πως όλα είναι καλά συνεχίζουμε χαρούμενοι το ταξίδι μας . . . Και λίγες ώρες μετά, τηλεφωνούμε στην ΑΝΤΆΚ. (ADAC). ουάου, θα το κάνω μαντινάδα. Αντάκ εδώ, Αντάκ εκεί, Αντάκ στο Βελιγράδι. Του Προβατίνα το μοτέρ, το πάει για σερΓΙΑΝΗ. ΥΓ: Ο fritsάκος κι ο magelanίδης φταίν Αν δεν έγραφε ο πρώτος, δε θα μ' έζωναν τα φίδια του δεύτερου. Τέλος καλό, όλα καλά, φέγουμε για τα βουνά. |
|
|