|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: στροφη με συνεπιβάτη
Απόσπασμα:
+1200 |
|
|||
|
|||
Και τι έκανες τελικά ?? τους έστελνες με το κτελ ??
|
|
|||
|
|||
Πέρισι είχα βάλει ένα θείο μου και πήγε να με σκοτώσει.Στις στροφές έγερνε ανάποδα για να μην πέσουμε λέει
|
|
|||
|
|||
Δυσκολεύουν τα πράγματα .....
|
|
||||
|
||||
Δεν το καταλαβαίνω καλά ... Αφού ο οδηγός, με το "γυροσκοπικό", την γέρνει όσο θέλει την μοτοσυκλέτα ... Γιατί να πιέζει κ ο συνεπιβάτης τον μαρσπιέ ??? .
|
|||
|
|||
... μα για να ελέγξει το αν και πόσο ο οδηγός γνωρίζει καλά το γυροσκοπικό ...
|
|
|||
|
|||
Εγώ νοιώθω τεράστια ασφάλεια όταν είναι κολλημένη επάνω μου, με σφιχτή αγκαλιά.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τεραστια ασφάλεια και μια ζεστασιά.... οου γες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν είχα δει το thread... αλλά αν προλάβαινα... αυτό θα έγραφα !!
Σε όσους οδηγούμε γυροσκοπικά αρκεί ο/η συνεπιβάτης/ιδα να κρατιέται απο τα πλαϊνά και να μη βάζει (ιδανικά) αντίθετη δύναμη. Κατά τα άλλα όταν αρχίζουν τα S-άκια και δουλεύει το γυροσκόπιο... ούτε κιχ δεν προλαβαίνει να κάνει ο συνεπιβάτης... όχι να ακολουθήσει τον κορμό... |
|
|||
|
|||
Αμα δε... έχεις και τον Τεο (μονό γιατί διπλός δεν ξέρω τι κάνει ) εκεί γύρω... σε καμιά Επίδαυρο... μπορεί να βάζει και κόντρα ο συνεπιβάτης... η μηχανή δεν τον "ακούει"....
Last edited by CPretenteriS; 04-10-2011 at 10:11. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συνεχίζεται το λουτρό αίματος στη Λιβύη | MARK | Επικαιρότητα | 8 | 22-02-2011 22:59 |
kit χαμηλώματος μαρσπιέ συνεπιβάτη wunderlich | Πάνος | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 6 | 10-10-2010 20:44 |
Η επιρροή του συνεπιβάτη!!!!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 16 | 07-06-2010 15:21 |
«Φιλτράρισμα» στο Ίντερνετ θα επιβάλει η Αυστραλία | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 5 | 11-10-2009 16:43 |
Πως να οδηγείτε μαζί αναβάτης και συνεπιβάτης | GS_maniac | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 24 | 08-09-2009 23:04 |