GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-08-2011, 16:00
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Ράλι στο χρηματηστήριο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν πανηγυριζει κανεις!! απλα συζηταμε οτι μια πετρελαιοπαραγωγος ζαπλουτη χωρα που δεν εχει αναγκη κανεναν ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ ξενος επενδυτης ο οποιος αψηφησε τα spreads και την παραφιλολογια-απαισιοδοξια Ελληνων και ξενων, αλλα και οικων αξιολογησης περι πτωχευσης κι επενδυσε στην χωρα μας!! Γιατι το εκανε αυτο αυτη η χωρα? γιατι μας αγαπαει? Γιατι ειναι ο καλος σαμαρειτης? ΟΧΙ!!!! το εκανε γιατι θελει να βγαλει λεφτα!! Και τι λεφτα μπορει να βγαλει απο μια χρεωκοπημενη χωρα σαν την Ελλαδα? απαντηση: συμμετεχοντας στην αναπτυξη της κλεινοντας ετσι και το ματι και σε αλλους επενδυτες!!!!

Αυτο ειναι το μαθημα για ολους τους παραφιλολογους-απαισιοδοξους που επιθυμουν την πτωχευση της χωρας!!!
ο Καταριανός έρχεται για πολλά και όχι για λίγα.....
αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι τα δίνουμε κοψοχρονιά, όχι μόνο τα κρατικά αλλά πλέον και τα ιδιωτικά συμφέροντα της χώρας...
Πάντα ήθελα να πουλάμε περιουσία αξιοποιόντας την υπεραξία της, αλλά τώρα τα ξεπουλάμε χωρίς κανένα πραγματικό όφελος για τη χώρα
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 16:12
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι οι Καταριανοί ανοίγουν πόρτα για το χειμώνα. Το πήραν χαμπάρι ότι πολύ σύντομα οι μισθοί των Ελλήνων θα είναι κάτω κι από αυτών των Ασιατών μεταναστών στο Κατάρ και θα βγάλουν πολύ χρήμα με ελάχιστο κόστος. Και τους ευχαριστούμε κι από πάνω, όπως θα κάνουμε με τους Γερμανούς και τα φωτοβολταϊκά. Με αυτό το φούμαρο πάλι;! Για να δούμε πόσο σύντομα θα αρχίσουν να χάνονται περιουσίες στην επαρχία; Αλλά μέχρι τότε θα λέμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι Γερμανοί επιχειρηματίες. Τα θέλουμε και τα παθαίνουμε.
Στην ελλαδα της ευρωπης ζουμε Γιαννη κι οχι στην Κινα της Ασιας! Οι ασιατες αυτους τους μισθους ειχαν κι εχουν, στην ελλαδα και στην ευρωπη αυτους τους μισθους εχουμε και αυτους θα εχουμε!
Και στην Βουλγαρια αυτους τους μισθους ειχαν κι αυτους εξακολουθουν να εχουν...αυξανομενους σιγα-σιγα!!
Συλλογικες και κλαδικες συμβασεις δεν θα υπαρχουν, και καλα θα κανουν να μην υπαρχουν! ''Ο χαμηλοτερο μισθος κυριε ειναι τοσο κι αναλογως παραγωγης θα πληρωνεσαι παραπανω ¨η θα παιρνεις αυξησεις'', οτι δηλαδη γινεται σε ολο τον σωστο κοσμο! Τι θα πει συλλογικη συμβαση εργασιας? ¨η δινεις τοση αυξηση ανα ετος¨η κατεβαζω τον κοσμο σε απεργια? ειναι λογικη αυτη?
Εφτασα να παιρνω Γιαννη και 4000 μισθο καθαρα πριν απολυθω με συλλογικη συμβαση, βαση ετων προυπηρεσιας, τα 1700!!!!! Ξερεις γιατι? διοτι 16 ωρες την ημερα παρηγαγα κι εφερνα στον εργοδοτη μου τα 3πλασια απο οσα επαιρνα!! αυτο θα πει παραγωγηκοτητα κι ανταμοιβη αυτης! Θα μου πεις ετσι σκεφτονται ολοι? Οχι, δεν σκεφτοντουσαν ετσι μεχρι τωρα αλλα θα αναγκαστουν να σκεφτουν ετσι διοτι ο παραγων χρημα υπαλληλος θα του φυγει και θα παει αλλου να το παραξει!

Τι εννοεις θα χαθουν περιουσιες? Δηλαδη τα χωραφια που εχω στην Μανη θα μου τα παρουν ετσιθελικα οι Γερμανοι? με ποιον τροπο?
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 16:15
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
ο Καταριανός έρχεται για πολλά και όχι για λίγα.....
αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι τα δίνουμε κοψοχρονιά, όχι μόνο τα κρατικά αλλά πλέον και τα ιδιωτικά συμφέροντα της χώρας...
Πάντα ήθελα να πουλάμε περιουσία αξιοποιόντας την υπεραξία της, αλλά τώρα τα ξεπουλάμε χωρίς κανένα πραγματικό όφελος για τη χώρα
αυτο δεν πειραζει στην παρουσα φαση Βασιλη!!!! Ας ανοιξουν οι δουλειες να πεσει χρημα στην αγορα να δουλεψει ο κοσμος (εστω και με 600-700ε, σημερα δεν τα εχει ουτε αυτα) και μετα 30 χρονια στην ληξη του ματς ξαναβαζουμε τα χαρτια στο τραπεζι.....απο θεση ισχυος πια!! Και δεν ειναι ουτε πρασινη, ουτε μπλε, ουτε τυρκουαζ η αποψη αυτη, ειναι αποψη λογικης στην παρουσα φαση!!
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 16:46
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007

Απόσπασμα:
Στην ελλαδα της ευρωπης ζουμε Γιαννη κι οχι στην Κινα της Ασιας! Οι ασιατες αυτους τους μισθους ειχαν κι εχουν, στην ελλαδα και στην ευρωπη αυτους τους μισθους εχουμε και αυτους θα εχουμε!
Και στην Βουλγαρια αυτους τους μισθους ειχαν κι αυτους εξακολουθουν να εχουν...αυξανομενους σιγα-σιγα!!
Συλλογικες και κλαδικες συμβασεις δεν θα υπαρχουν, και καλα θα κανουν να μην υπαρχουν! ''Ο χαμηλοτερο μισθος κυριε ειναι τοσο κι αναλογως παραγωγης θα πληρωνεσαι παραπανω ¨η θα παιρνεις αυξησεις'', οτι δηλαδη γινεται σε ολο τον σωστο κοσμο! Τι θα πει συλλογικη συμβαση εργασιας? ¨η δινεις τοση αυξηση ανα ετος¨η κατεβαζω τον κοσμο σε απεργια? ειναι λογικη αυτη?
Εφτασα να παιρνω Γιαννη και 4000 μισθο καθαρα πριν απολυθω με συλλογικη συμβαση, βαση ετων προυπηρεσιας, τα 1700!!!!! Ξερεις γιατι? διοτι 16 ωρες την ημερα παρηγαγα κι εφερνα στον εργοδοτη μου τα 3πλασια απο οσα επαιρνα!! αυτο θα πει παραγωγηκοτητα κι ανταμοιβη αυτης! Θα μου πεις ετσι σκεφτονται ολοι? Οχι, δεν σκεφτοντουσαν ετσι μεχρι τωρα αλλα θα αναγκαστουν να σκεφτουν ετσι διοτι ο παραγων χρημα υπαλληλος θα του φυγει και θα παει αλλου να το παραξει!

Τι εννοεις θα χαθουν περιουσιες? Δηλαδη τα χωραφια που εχω στην Μανη θα μου τα παρουν ετσιθελικα οι Γερμανοι? με ποιον τροπο?
για ποιους μισθούς Ευρώπης μιλάς φιλέ μου, όταν το κράτος φρόντισε αυτούς να τους ρίξει στα 500€ τον μηνά για τους εργαζόμενους κάτω των 25... ποιος από αυτούς έζησε πότε με τόσα χρήματα τον μηνά...

με ποιο δικαίωμα αναγκάζεις κάποιον να μένει όλη του την ζωή με την μανά του και τον πατέρα του, μιας και τα 500€ δεν φτάνουν ούτε για το μηχανάκι του να βάλει βενζίνη με 1,70/λιτρο...ποσό μάλλον για να πάει και να έρθει στην δουλεία του, να πληρώσει ενοίκιο κτλ κτλ...??? οι κατώτεροι μισθοί πρέπει να ορίζονται βάση του κόστους ζωής και όχι τα νούμερα που βλέπει κάποιος στους ισολογισμούς του κράτους, αν ξέρει να τους διαβάζει μιας και αυτοί δεν έχουν εργαστεί απο τότε που αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο...

ποιος σου είπε οτι στην Ευρώπη ο νέος ειναι αναγκασμένος να ζει με τους γονείς του από την στιγμή που εργάζεται 40+ωρες την εβδομάδα...???

οσο για το ποσο παραγει ενας υπαλληλος και το ποσο αμείβεται απλα θα σου πω, οτι στην μεγαλη εταιρια (ισως ο απο τις μεγαλύτερες ιδωτικες εταιριες για τα Ελληνικα δεδομένα) που εργάζομαι, ήρθε το εξής μαντάτο και αυτο δεν ειναι ραδιο αρβυλα ημουνα λογω θεσης ενας από τους αποδέκτες...

"αξιολογηστε τους υφιστάμενους σας, και έχετε υποψιν σας οτι ακόμα και καλοί να είναι, "εξω" υπάρχουν καλυτεροι και φθηνότεροι..."
οποτε τι να λεμε για αντίκρισμα στην παραγωγικότητα, η αγορά εχει γυρίσει τούμπα και μας έχει πάρει όλους και μας έχει σηκώσει...

οσο για το χρηματιστήριο και το ράλι του, τα έχουμε ξαναδει...και τα έχουμε ξανακουσει απο τους τοτε υπουργούς και τις 10000μοναδες τους...τα πήραν και ουτε καν φυγανε...και μας το παίζουν και καμποσοι...

όσο για τις περιουσιες που θα χαθουν και το πως θα χαθουν, οταν δεν θα εχουμε να φαμε θα τα δωσουμε για ενα κομματι ψωμι...
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 17:28
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
για ποιους μισθούς Ευρώπης μιλάς φιλέ μου, όταν το κράτος φρόντισε αυτούς να τους ρίξει στα 500€ τον μηνά για τους εργαζόμενους κάτω των 25... ποιος από αυτούς έζησε πότε με τόσα χρήματα τον μηνά......
Εγω ζω με 1100 τον μηνα εδω και 18 μηνες και ειμαστε 2 ενηλικες με ενα παιδι! Τα μονα λεφτα που σηκωνω απο τα ετοιμα ειναι για αγορα μετοχων!!!!!
Αν ο 20αρης θελει με τον πρωτο μισθο να νοικιασει σπιτι, να το επιπλωσει, να το πληρωνει, να διασκεδαζει τοτε καλυτερα να ειναι μαματο θηλυκο και να το λεει η ψυχουλα της ¨η μαματος αντρας που να καθεται εκολα στα....τεσσερα!!!!

Απόσπασμα:
με ποιο δικαίωμα αναγκάζεις κάποιον να μένει όλη του την ζωή με την μανά του και τον πατέρα του, μιας και τα 500€ δεν φτάνουν ούτε για το μηχανάκι του να βάλει βενζίνη με 1,70/λιτρο...ποσό μάλλον για να πάει και να έρθει στην δουλεία του, να πληρώσει ενοίκιο κτλ κτλ...??? οι κατώτεροι μισθοί πρέπει να ορίζονται βάση του κόστους ζωής και όχι τα νούμερα που βλέπει κάποιος στους ισολογισμούς του κράτους, αν ξέρει να τους διαβάζει μιας και αυτοί δεν έχουν εργαστεί απο τότε που αποφοίτησαν από το πανεπιστήμιο.........
σου εχει πει κανεις οτι τα 1200ε κατωτερος μισθος στην Γερμανια φτανει για να ζησει καποιος μονος πληρωνοντας ενοικιο (800+ε), βενζινη 1,75 και ντοματες στα 3ε οι δυο (2 ντοματες συσκευασμενες)

Απόσπασμα:
ποιος σου είπε οτι στην Ευρώπη ο νέος ειναι αναγκασμένος να ζει με τους γονείς του από την στιγμή που εργάζεται 40+ωρες την εβδομάδα...???
Ο πρωτοεργαζομενος νεος στην ευρωπη οταν ειναι μονος του ζει με τους γονεις του ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ διοτι τα λεφτα δεν φτανουν!! Μαλιστα πληρωνει και την ζηση του στην οικογενεια του. Γιαυτο κι αναγκαζεται οταν μενει μονος του να το κανει ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ (αρσενικο ¨η θυληκο) για να μοιραζονται τα εξοδα. Καποιοι απο εμας ζησαμε για χρονια στο εξωτερικο και τα παιζουμε στα δαχτυλα αυτα! καποιοι ζουν ακομα...ρωτα τους!!

Απόσπασμα:
οσο για το ποσο παραγει ενας υπαλληλος και το ποσο αμείβεται απλα θα σου πω, οτι στην μεγαλη εταιρια (ισως ο απο τις μεγαλύτερες ιδωτικες εταιριες για τα Ελληνικα δεδομένα) που εργάζομαι, ήρθε το εξής μαντάτο και αυτο δεν ειναι ραδιο αρβυλα ημουνα λογω θεσης ενας από τους αποδέκτες...

"αξιολογηστε τους υφιστάμενους σας, και έχετε υποψιν σας οτι ακόμα και καλοί να είναι, "εξω" υπάρχουν καλυτεροι και φθηνότεροι..."
οποτε τι να λεμε για αντίκρισμα στην παραγωγικότητα, η αγορά εχει γυρίσει τούμπα και μας έχει πάρει όλους και μας έχει σηκώσει
φιλε μου αυτα να τα πεις στους Δ.Υ. κι οχι στους Ιδιωτικους σαν κι εμενα! Με εχουν αξιολογησει κι εχω αξιολογησει με αυτον τον τροπο πολλες φορες και πολλους υπαλληλους, καποιοι δεν ειχαν καλη αξιολογηση και πηγαν σπιτια τους....προβλημα τους. Οταν τους ελεγα οτι ο μισθος ειναι 700ε και η δουλεια 10ωρες ημερησιως αυτοι προτιμησαν το σπιτι τους!! Μεγεια τους με χαρα τους!! Ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν με συνδεω τον μισθο με τις ωρες δουλειας αλλα με την παραγωγη!! Αρχισα 18 χρονων με 10000δρχ μισθο (1981) και 16 ωρες δουλειας καθημερινως Σαββατα, Κυριακες και αργιες. Εκανα Χριστουγεννα και Πασχα για πρωτη φορα στο σπιτι μου το 2001!!!!!!!!!!!! Τελειωσα με απαολυση λογω κρισης το 2010 με μισθο 4000ε καθαρα με 16 ωρες δουλειας καθημερινως Σαββατα, Κυριακες και αργιες. Τα τελευταια 3 χρονια ανευ καλοκαιρινης αδειας!!!! προτιμω να δουλευω και να αμοιβομαι (δεν εχει σημασια με ποσα) παρα να καθομαι και να ζω εις βαρος άλλον!! Δουλευοντας ανεξαρτητως ωραριου θα ερθουν και οι καλλυτεροι μισθοι!

Απόσπασμα:
οσο για το χρηματιστήριο και το ράλι του, τα έχουμε ξαναδει...και τα έχουμε ξανακουσει απο τους τοτε υπουργούς και τις 10000μοναδες τους...τα πήραν και ουτε καν φυγανε...και μας το παίζουν και καμποσοι...
καποιος φιλος ειπε πιο πανω αν σου λεγανε οτι το μηχανολαδο 20/50 ειναι ποσιμο νερο, θα το επινες???????
Οχι ουτε τα εχεις ξαναδει ουτε τα εχεις ξανακουσει ΑΥΤΑ που γινονται σημερα!

Απόσπασμα:
όσο για τις περιουσιες που θα χαθουν και το πως θα χαθουν, οταν δεν θα εχουμε να φαμε θα τα δωσουμε για ενα κομματι ψωμι...
Ο νοικοκυρης πριν πεινασει μαγειρευει φιλτατε!!

Last edited by GeorgeP; 30-08-2011 at 17:32.
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 18:04
Senior Member

Απόσπασμα:
Εγω ζω με 1100 τον μηνα εδω και 18 μηνες και ειμαστε 2 ενηλικες με ενα παιδι! Τα μονα λεφτα που σηκωνω απο τα ετοιμα ειναι για αγορα μετοχων!!!!!
Αν ο 20αρης θελει με τον πρωτο μισθο να νοικιασει σπιτι, να το επιπλωσει, να το πληρωνει, να διασκεδαζει τοτε καλυτερα να ειναι μαματο θηλυκο και να το λεει η ψυχουλα της ¨η μαματος αντρας που να καθεται εκολα στα....τεσσερα!!!!

σου εχει πει κανεις οτι τα 1200ε κατωτερος μισθος στην Γερμανια φτανει για να ζησει καποιος μονος πληρωνοντας ενοικιο (800+ε), βενζινη 1,75 και ντοματες στα 3ε οι δυο (2 ντοματες συσκευασμενες)

Ο πρωτοεργαζομενος νεος στην ευρωπη οταν ειναι μονος του ζει με τους γονεις του ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ διοτι τα λεφτα δεν φτανουν!! Μαλιστα πληρωνει και την ζηση του στην οικογενεια του. Γιαυτο κι αναγκαζεται οταν μενει μονος του να το κανει ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ (αρσενικο ¨η θυληκο) για να μοιραζονται τα εξοδα. Καποιοι απο εμας ζησαμε για χρονια στο εξωτερικο και τα παιζουμε στα δαχτυλα αυτα! καποιοι ζουν ακομα...ρωτα τους!!

φιλε μου αυτα να τα πεις στους Δ.Υ. κι οχι στους Ιδιωτικους σαν κι εμενα! Με εχουν αξιολογησει κι εχω αξιολογησει με αυτον τον τροπο πολλες φορες και πολλους υπαλληλους, καποιοι δεν ειχαν καλη αξιολογηση και πηγαν σπιτια τους....προβλημα τους. Οταν τους ελεγα οτι ο μισθος ειναι 700ε και η δουλεια 10ωρες ημερησιως αυτοι προτιμησαν το σπιτι τους!! Μεγεια τους με χαρα τους!! Ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν με συνδεω τον μισθο με τις ωρες δουλειας αλλα με την παραγωγη!! Αρχισα 18 χρονων με 10000δρχ μισθο (1981) και 16 ωρες δουλειας καθημερινως Σαββατα, Κυριακες και αργιες. Εκανα Χριστουγεννα και Πασχα για πρωτη φορα στο σπιτι μου το 2001!!!!!!!!!!!! Τελειωσα με απαολυση λογω κρισης το 2010 με μισθο 4000ε καθαρα με 16 ωρες δουλειας καθημερινως Σαββατα, Κυριακες και αργιες. Τα τελευταια 3 χρονια ανευ καλοκαιρινης αδειας!!!! προτιμω να δουλευω και να αμοιβομαι (δεν εχει σημασια με ποσα) παρα να καθομαι και να ζω εις βαρος άλλον!! Δουλευοντας ανεξαρτητως ωραριου θα ερθουν και οι καλλυτεροι μισθοι!

καποιος φιλος ειπε πιο πανω αν σου λεγανε οτι το μηχανολαδο 20/50 ειναι ποσιμο νερο, θα το επινες???????
Οχι ουτε τα εχεις ξαναδει ουτε τα εχεις ξανακουσει ΑΥΤΑ που γινονται σημερα!

Ο νοικοκυρης πριν πεινασει μαγειρευει φιλτατε!!
επειδη εχω ζησει/δουλεψει για αρκετα χρονια και μελη της αμεσης οικογενειας μου συνεχιζουν να ζουν στο εξωτερικο (Αγγλια, Γαλλια, Ολλανδια, Γερμανια) και ετσι οπως παει με βλεπω να ξαναφευγω αγνωστο για που, μπορω να σου πω με βεβαιωτητα οτι για τους πολιτες του το καθε Ευρωπαικο κρατος ειχε και εχει μεριμνα...αν καποιοι απο αυτους θελουνε να ζουνε με τους γωονεις τους ειναι γιατι ειναι επιλογη τους ως ενα πολυ μεγαλο βαθμο και το οτι πληρωνουν στην οικογενεια τους "ενοικιο" ειναι γιατι αυτη ειναι η λογικη της διαπαιδαγωγησης στο εξωτερικο που ως ενα βαθμο με βρησκει και απολυτως συμφωνω.
ναι το κοστος ζωης ειναι αρκετα μεγαλο στο εξωτερικο και ναι στην Ελλαδα σε πολλες περιπτωσεις το εχουμε ξεπερασει, το σιγουρο ειναι οτι οι μισθοι δεν ειναι ιδιοι με της Ελλαδας...και το σιγουρο ειναι οτι στην Ευρωποι ειμαστε απο τους σκληροτερα εργαζομενους...μιας και σε καμια Γαλλια, Αγγλια κτλ δεν θα απαιτησει κανενας εργοδοτης να δουλεψεις καθε μερα για 10++ωρες...το 90% θα φυγει στο 8ωρο του, 7,5ωρες σε πολλες περιπτωσεις χωρις να νιωθει οτι κανει σκασιαρχειο...

αληθεια σε ποσα δυαρια των 300+€ θα μπορουσες να μεινεις με συγκατοικο...??? γιατι οταν στις παραπανω χωρες μενεις με συγκατοικο το σπιτι ειναι τετοιο το οποιο σου επιτρεπει να εχεις συγκατοικους...αρα μην κρινουμε τα ανωμοια...

οσον αφορα τις αξιολογησεις προσωπικου νομιζω οτι με το παραδειγμα μου σου απαντησα πληρως στα γραφομενα σου...πλεον δεν εχει σημασια μονο το ποσο αποδηδεις αλλα και το ποσο αμοιβεσε...υπαρχουν πολλοι που λογο αναγκης πλεον θα κανουν την δουλεια μας περιπου το ιδιο καλα, ισως και καλυτερα και θα παρουν και πολλα λιγοτερα απο εμας...

μην ξεχνας οτι οι ευκαιριες του να φτασεις πλεον να περνεις 4000€καθαρα τον μηνα για καποιον που ξεκηνα απο τα 500€ εχουν σχεδον εκληψει στον ιδιωτικο τομεα...και αυτο ειναι το κακο στην ολη υποθεση...να δουλευεις να αποδηδεις και αμοιβεσε αντιστοιχα με το εργο που παραγεις...πλεον δουλευεις...αποδιδεις...πληρωνεσαι με τα μινιμουμ και καποιοι βαζουν ακομα περισσοτερα στην τσεπη...δες απλα γυρω σου τι συμβαινει...

συμφωνω στο να δουλευεις και να μην ζεις εις βαρος αλλον...αλλα να υπαρχει και μελλον...αυτο αλλωστε ειναι το καροτο για να προσπαθεις και ακομα παραπανω για να πετυχεις στην ζωη σου...
αν ειναι να φτασουμε σε επιπεδα δουλειας...τοτε κατι κανουμε λαθος...
οχι δεν μπορεις ή καλυετρα δεν πρεπει να απαιτεις απο καποιον να δουλευει 50+++ωρες την εβδομαδα για 500€ τον μηνα...οταν δινεις τον βασικο πρεπει να περνεις την βασικη εργασια...απο εκει και περα πρεπει να δινεις κατι παραπανω στον εργαζομενο ωστε και αυτος να σου δωσει...αυτο ειναι που εχει χαθει στην Ελλαδα, ο εργαζομενος πλεον δεν μπορει να ελπιζει κατι στο μελλον...και αυτη η ανασφαλεια ειναι που δημιουργει πολλα προβληματα...
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 20:12
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
O αραβας δεν εξαγορασε τιποτε!! Ο αραβας μετεχει με 24% στο καινουριο πιστωτικο ιδρυμα που θα ιδρυθει - με ελληνικο board of directors ΟΥΆΟΥ απο τις δυο τραπεζες επικεφαλης του οποιου θα ειναι ο Κωστοπουλος της Αλφα- και στο οποιο θα εισχωρησουν οι δυο τραπεζες!
Με 24% δεν εισαι Ο αγοραστης ουτε ο κυριος μετοχος!!!

Μάλλον κύριος μέτοχος θα είναι ο Κωστόπουλος με 4%... έ?

Απόσπασμα:
γιατι Χρηστο μου, στα λογιστικα κερδη δεν αναλογουν φοροι? Δεν υπαρχουν λογιστικες ζημιες? Τι ειναι, αϋλα κι ανυπαρκτα κερδη και ζημιες ολα αυτα? Δεν περνιουνται σε βιβλια? δεν δηλωνονται στην εφορια? τα ομολογα που κατεχω δεν τα δηλωνω στην εφορια και στην ληξη τους πληρωνομαι μειον τον φορο? Οταν αυτα τα ομολογα τα πουλησω μειον 50% δεν ειναι ζημια την οποια και δηλωνω στα βιβλια μου?
Για ρωτα τον λογιστη σου. Τον σέβομαι, δεν μπορώ να του κάνω τέτοιες ερωτήσεις.
Κατανταει πολυ εκνευριστικο να χρωματιζεις τον αλλον μονον και μονον διοτι δεν συμβαδιζει με την αποψη σου!!
Αν στην υποθεση της Αλφα-Ευρομπανκ ενεπλακη και η Ελληνικη Κυβερνηση (ειτε μπλε, ειτε κοκκινη, ειτε πρασινη, ειτε ασπρη) πρεπει να τους πουμε ευγε διοτι αλλιως θα κλαιγαμε σε λιγο καιρο!! Και ποιος σου είπε ότι δεν θα κλαίμε? Τουλάχιστον εμείς που καταλαβαίνουμε. Σοφη κινηση απο οπου και να προερχοτανε και απο οπου και να παροτρυνθηκε!! διαβασε και λιγο ξενο τυπο να δεις με ποση χαρα κι ανακουφιση υποδεχτηκαν το νεο αυτο! Κοιτα το χρηματιστηριο, τον καθρεπτη της καθε οικονομιας!!! –5% σήμερα. (χωρίς αυτο να σημαίνει και κάτι). Γίνε λίγο πιο ενδιαφέρον αντίδικος.
Ελα τωρα, μην με σκοτωνεις σιγα σιγα γιατι ....υπαρχει ακομα ο ''Ριζοσπαστης''!!!
Απόσπασμα:
σκέφτομαι να επισυνάψω ένα ενδιαφέρον άρθρο από οικονομική εφημερίδα που αποδεικνύει πως τον παρακάλαγαν τον Καταριανό να τους σώσει, αλλά θα το καταλάβει κανείς ?????
Απόσπασμα:
Σ.Σ. Ο Καταριανός ήδη κατείχε το 5% της Alpha, είναι προσωπικός φίλος του γερο-Κωστόπουλου......τον ήξεραν, τον προσέγγισαν, του έταξαν και σκεφτηκε να τους ριξει το σωσιβιο γιατί στο τέλος ο Καταριανός θα κερδίσει από τη συγχώνευση......
Απόσπασμα:
Δεν πανηγυριζει κανεις!! απλα συζηταμε οτι μια πετρελαιοπαραγωγος ζαπλουτη χωρα που δεν εχει αναγκη κανεναν ειναι ο ΠΡΩΤΟΣ ξενος επενδυτης ο οποιος αψηφησε τα spreads και την παραφιλολογια-απαισιοδοξια Ελληνων και ξενων, αλλα και οικων αξιολογησης περι πτωχευσης κι επενδυσε στην χωρα μας!! Γιατι το εκανε αυτο αυτη η χωρα? γιατι μας αγαπαει? Γιατι ειναι ο καλος σαμαρειτης? ΟΧΙ!!!! Το έκανε επειδή αγόρασε τζάμπα….το εκανε γιατι θελει να βγαλει λεφτα!! Και τι λεφτα μπορει να βγαλει απο μια χρεωκοπημενη (λες εσύ χρεωκοπημένη? Μα δεν είμαστε ο παράδεισος της ανάπτυξης στην Ευρώπη? Χάλασες Γιωργάκηηηηη…. ) χωρα σαν την Ελλαδα? απαντηση: συμμετεχοντας στην αναπτυξη της κλεινοντας ετσι και το ματι και σε αλλους επενδυτες!!!!
Αυτο ειναι το μαθημα για ολους τους παραφιλολογους-απαισιοδοξους που επιθυμουν την πτωχευση της χωρας!!!
Μα δύο… στιχάκια πιο πάνω λες ότι είναι χρεωκοπημένη…. άάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάάά

Απόσπασμα:
αυτο δεν πειραζει στην παρουσα φαση Βασιλη!!!! Ας ανοιξουν οι δουλειες να πεσει χρημα στην αγορα να δουλεψει ο κοσμος (εστω και με 600-700ε, σημερα δεν τα εχει ουτε αυτα) και μετα 30 χρονια στην ληξη του ματς ξαναβαζουμε τα χαρτια στο τραπεζι.....απο θεση ισχυος πια!! Και δεν ειναι ουτε πρασινη, ουτε μπλε, ουτε τυρκουαζ η αποψη αυτη, ειναι αποψη λογικης στην παρουσα φαση!!
Μετά από 30 χρόνια θα έχουμε πεθάνει της πείνας, από θέση ισχύος βεβαίως – βεβαίως.

Ενώ τα αντίστοιχα αποτελέσματα για την AlphaBank, μετά την αφαίρεση και της επίδρασης του rollover των ομολόγων οι ζημιές φτάνουν τα €524,8 εκατ.

Φαντασθείτε να μην αφαιρούσαν τα rollovers

Και πάλι καλή επιτυχία στους παίκτες...
Reply With Quote
Παλιό 30-08-2011, 21:19
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Τα χωράφια δε θα τα πάρουν άμεσα οι Γερμανοί, αλλά οι τράπεζες, που ίσως να ανήκουν σε Γερμανούς, Καταριανούς ή και Ελληνες.

Διάβαζα προχθές ότι έχουν γίνει κάμποσες χιλιάδες αιτήσεις για φωτοβολταϊκά. Κάθε φάκελλος δικαιολογητικών έχει κοστίσει από 3 έως 5 χιλιάδες ευρώ. Η Ελλάδα έχει όριο παραγωγής μέχρι το 2020 το οποίο είναι 2.567 MW. Οι αγρότες ήδη εξαπατήθηκαν μία φορά πληρώνοντας για τη δημιουργία φακέλλων όταν κάποιοι γνώριζαν ότι δε θα εγκριθούν όλες οι αιτήσεις. Σε δεύτερο επίπεδο, ο νόμος που ψηφίστηκε πέρσι "ενέδωσε" στην πίεση των αγροτών ώστε να επιτραπεί η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε "γαίες υψηλής παραγωγικότητας". Αλλά ας μην το σχολιάσουμε αυτό.

Σήμερα η ΔΕΣΜΗΕ ( Διαχειριστής ελληνικού συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας ) πληρώνει στον παραγωγό 0,45 ευρώ ανά KW.
Ποιός όμως εγγυάται ότι αυτή η τιμή θα παραμείνει τόσο ώστε να αποσβεστεί τουλάχιστον η επένδυση. Μιά αξιοπρεπής μονάδας κοστίζει περί τις 600-700.000 ευρώ με τις τράπεζες να δανείζουν το 70%.

Στην Ισπανία που εφαρμόζεται ένα αντίστοιχο πρόγραμμα, ήδη μείωσαν την τιμή που αγοράζουν το ρεύμα από τους ιδιώτες. Πολλοί, μα πάρα πολλοί θα κάτσουν στον z!

Αυτό εννοώ λέγοντας ότι θα χαθούν περιουσίες. Οι τράπεζες θα δανείσουν, θα πάρουν τόκους και στο τέλος τις μονάδες μαζί με τη γη.

Πως μας φαίνεται;!

Για να μην πω και για το φόρο ΑΠΕ που πληρώνουμε μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ.
Reply With Quote
Παλιό 31-08-2011, 00:54
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Παίδες, στη υγεία σας χαίρεται και απολαμβάνει τώρα και καθίστε εσείς να χτυπιόσαστε για το ΠΑΣΟΚ.
Για τα κορόιδα του χρηματιστηρίου σας κάνει και τη χειρονομία.

Μόνο σηκωτό δε με πήραν οι φρουροί του όταν πήγα να προσεγγίσω την περιοχή της βίλας του στη Σύρο... Συνεχίστε εσείς να παίζετε χρηματιστήριο.

Γιάννος Παπαντωνίου: Ο πρώην... τσάρος της οικονομίας και τα ανάκτορα των 4 εκατομμυρίων ευρώ | Π.Σ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

Γιάννος Παπαντωνίου: Ο πρώην... τσάρος της οικονομίας και τα ανάκτορα των 4 εκατομμυρίων ευρώ

Υποβλήθηκε από Aristotelis την Δευ, 07/06/2010 - 17:17.

Πώς ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε ως υπεύθυνος για το χρηματιστηριακό κραχ του '99 βρίσκεται σήμερα με 5 ακίνητα-φιλέτα στην κατοχή του
ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, Η εμπορική αξία της οποίας ξεπερνάει σήμερα τα 4 εκατ. ευρώ, έχει στην κατοχή του ο πρώην υπουργός κ. Γιάννος Παπαντωνίου. Μέσα σε μια χρυσή γι’ αυτόν δεκαετία, η οποία ξεκίνησε την εποχή της μεγάλης «φούσκας» του Χρηματιστηρίου, κατάφερε να αποκτήσει μία μικρή συλλογή ακινήτων-φιλέτων. Μια εντυπωσιακή βίλα στην Κάτω Κηφισιά με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, που η εμπορική της αξία φτάνει σήμερα το 1,5 εκατ. ευρώ, μια εξοχική κατοικία στη Σύρο με πισίνα και θέα το Αιγαίο που η τιμή της αγγίζει σήμερα τα 2 εκατ. ευρώ και τρία γραφεία στην οδό Αμερικής στο Κολωνάκι, που η εμπορική τους αξία ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ.

Η βίλα των 550 τ.μ. με τη θερμαινόμενη πισίνα

Το 1,5 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι φτάνει η σημερινή αξία αγοράς του ακινήτου που ο πρώην υπουργός χρησιμοποιεί ως μόνιμη κατοικία του
Μία πολυτελής βίλα με εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα στην Κάτω Κηφισιά αποτελεί τη μόνιμη κατοικία του κ. Γιάννου Παπαντωνίου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κτίριο τριών επιπέδων που αποτελείται βάσει συμβολαίου από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, συνολικά 544 τ.μ. μαζί με όλους τους βοηθητικούς χώρους. Η σημερινή αξία αγοράς του ακινήτου, σύμφωνα με κτηματομεσίτρια της περιοχής, αγγίζει τουλάχιστον το 1,5 εκατ. ευρώ. Το 1998 το ζεύγος Παπαντωνίου αγόρασε στην κοσμοπολίτικη Κηφισιά ένα οικόπεδο 447,55 τ.μ. με μια ισόγεια κατοικία, αναφέροντας τιμή αγοράς στο συμβόλαιο 40 εκατ. δραχμών, τιμή που σύμφωνα με κτηματομεσίτες ήταν πολύ κοντά στην αντικειμενική αξία του κτήματος, αλλά... πολύ μακριά από την πραγματική τιμή της αγοράς. Από τα 40 εκατ. δραχμές της αναφερόμενης τιμής αγοράς, κατέβαλαν τα 30 μέσω δανείου από τη Eurobank και τα υπόλοιπα από προσωπικές καταθέσεις. Μεταβιβάστηκε κατά 80% εξ αδιαιρέτου στον πρώην υπουργό και κατά 20% στη σύζυγό του κυρία Σταυρούλα Κουράκου. Η υπάρχουσα κατοικία κατεδαφίστηκε και τη θέση της πήρε μια πολυτελής κατοικία τριών επιπέδων με εσωτερική πισίνα και φυσικά το ακριβό γούστο των ιδιοκτητών της.
Οι εργασίες οικοδόμησης ξεκίνησαν το 1999. Το σπίτι αποτελείται από τρία πατώματα. Το υπόγειο που περιλαμβάνει μια αποθήκη 89 τ.μ. και έναν χώρο που έχει δηλωθεί ως γκαράζ 188 τ.μ. Το ισόγειο έχει συνολική επιφάνεια 145,27 τ.μ. και ο πρώτος όροφος 122 τ.μ. Ολα τα επίπεδα επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. Αυτό που δίνει περισσότερη αίγλη στη μόνιμη κατοικία του κ. Παπαντωνίου είναι η 16 τ.μ. θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα που βρίσκεται στο ισόγειο. Το 2002 με γονική παροχή η ψιλή κυριότητα του ακινήτου, αντικειμενικής αξίας 258.493 ευρώ, μεταβιβάζεται στον γιο του πρώην υπουργού, ενώ ο πρώην υπουργός και η κυρία Κουράκου κρατούν την επικαρπία.
Για τη χρηματοδότηση πάντως της κατασκευής της κατοικίας στο συμβόλαιο δεν γίνεται αναφορά για χορήγηση νέου δανείου. Το 1999, παράλληλα με την κατασκευή της νέας οικίας του, ο κ. Παπαντωνίου εκποίησε ένα άλλο ακίνητο. Σύμφωνα με κτηματομεσίτες της Κηφισιάς, η εμπορική αξία του συγκεκριμένου ακινήτου αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. Οπως λένε οι ίδιοι, το κόστος αγοράς στη συγκεκριμένη περιοχή φτάνει τις 4.000 ευρώ/τετραγωνικό και συμπληρώνουν:
«Πρόκειται για μια ακριβή περιοχή και παρά το γεγονός ότι το ακίνητο δεν είναι νεόδμητο, η εμπορική του αξία αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. Εχει τρία επίπεδα, πισίνα και βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Κηφισιάς. Οταν το αγόρασε ο ιδιοκτήτης η τιμή απόκτησής του πρέπει να ξεπερνούσε τις 600.000 ευρώ».
Παλάτι 2 εκατ. ευρώ με θέα το απέραντο γαλάζιο
Μια εξοχική έπαυλη αξίας 2 εκατ. ευρώ στη Σύρο κατασκεύασε για να περνάει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές με θέα το απέραντο γαλάζιο ο πρώην υπουργός Οικονομικών και Αμύνης κ. Γιάννος Παπαντωνίου.
Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 224 τ.μ. που βρίσκεται στην περιοχή Τρία Λαγγόνια του κυκλαδίτικου νησιού, διαθέτει μεγάλη πισίνα, βοηθητικούς χώρους, ακόμη και σκαλάκια για άμεση πρόσβαση από το σπίτι στη θάλασσα.
Σύμφωνα με κτηματομεσίτη του νησιού, η σημερινή εμπορική αξία του ακινήτου αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ. Μόλις φτάσει κάποιος στη Σύρο και αντικρίσει τα παλιά αρχοντικά καταλαβαίνει τη μεγαλοσύνη του τόπου αλλά και των ανθρώπων εκεί. Αυτή την αρχοντιά φαίνεται πως ζήλεψε ο πρώην υπουργός και πήρε την απόφαση να χτίσει στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων την εξοχική του κατοικία. Τέλη του 2002 και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο προχωράει στην αγορά πέντε στρεμμάτων και ενός ημιτελούς ακινήτου στα Τρία Λαγγόνια τα οποία βάσει αδείας ανήκουν στη σύζυγο του κ. Παπαντωνίου κυρία Σταυρούλα Κουράκου.
Την ίδια ώρα, αποφασίζουν από κοινού ότι θέλουν να κάνουν και δικές τους παρεμβάσεις ώστε να διαμορφωθεί η εξοχική τους κατοικία σύμφωνα με τις επιθυμίες τους. Γίνεται λοιπόν αμέσως αναθεώρηση της υπάρχουσας άδειας για κατασκευή πισίνας και άλλων εξωτερικών βοηθητικών χώρων. Οι εργασίες για την ανακατασκευή της συγκεκριμένης οικίας ολοκληρώθηκαν το 2006. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή διώροφη παραδοσιακή κατοικία 224 τ.μ., με δυνατό σημείο του σπιτιού φυσικά την πισίνα όπου απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης ο πρώην υπουργός με τη σύζυγό του ατενίζοντας το Αιγαίο και απολαμβάνοντας μοναδικά ηλιοβασιλέματα. Σημαντικό κομμάτι αποτελούν επίσης οι υπαίθριοι χώροι. Πέτρινες κατασκευές, απέραντη θέα, βοηθητικοί χώροι, αλλά και σκαλάκια για πρόσβαση στην παραλία. Η αρχιτεκτονική του κτίσματος ακολουθεί τα κυκλαδίτικα πρότυπα, αφού υπερισχύουν το λευκό και το μπλε.
Ωστόσο, περνώντας κανείς την ξύλινη πόρτα, στέκεται μπροστά σε μια μεγάλη αυλή περιστοιχισμένη από μια πέτρινη μάντρα, κόντρα στον βοριά, προστατεύοντας την κατοικία από τους δυνατούς ανέμους.
Η υπερπολυτελής βίλα βρίσκεται σε οικόπεδο-φιλέτο της Σύρου και η εμπορική της αξία στη σημερινή της κατάσταση φτάνει τα 2 εκατ. Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», ο κτηματομεσίτης του νησιού κ. Ανδρέας Πολίτης εκτιμά ότι «η σημερινή αξία του συγκεκριμένου ακινήτου όπως εγώ κρίνω ξεπερνάει το 1,5 εκατ. και φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Είναι πάνω σε πλαγιά, δίπλα στη θάλασσα και διαθέτει πισίνα. Μιλάμε για μια αναπτυσσόμενη περιοχή με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά η οποία λόγω της γεωγραφικής της θέσης έχει ασυναγώνιστη θέα».
Μισό εκατομμύριο για τρία γραφεία. Τα δύο αγοράστηκαν αμέσως μετά το κραχ του Χρηματιστηρίου

Στις 24 Ιανουαρίου 2008, αφού έχει αποσυρθεί από την πολιτική, ο κ. Παπαντωνίου προχωράει σε μία ακόμη επένδυση, για επαγγελματικούς λόγους αυτή τη φορά. Αγόρασε λοιπόν ένα γραφείο 38 τ.μ. στον 5ο όροφο κτιρίου, στην οδό Αμερικής 19, στο Κολωνάκι. Η αντικειμενική αξία του εν λόγω ακινήτου, σύμφωνα με το συμβόλαιο, είναι 69.809 ευρώ και για τη χρηματοδότησή του ο κ. Παπαντωνίου πήρε ισόποσο δάνειο. Στο ίδιο κτίριο όμως ο πρώην υπουργός είχε πραγματοποιήσει και άλλες δύο αγορές στο παρελθόν.
Συγκεκριμένα, το 2003, κατάφερε να αποκτήσει δύο γραφεία 71,53 τ.μ. και 69 τ.μ. αντίστοιχα. Για την αγορά αυτών των δύο ακινήτων έδωσε 200.339 ευρώ. Σήμερα, η εμπορική αξία των τριών ακινήτων ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με κτηματομεσίτη της περιοχής. «Η Αμερικής είναι μια ακριβή περιοχή. Σήμερα το τετραγωνικό μπορεί να φτάνει τις 3.500 - 4.000 ευρώ, αλλά το 2003 που πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αγορές οι τιμές ήταν πολύ ψηλότερες. Τότε το τετραγωνικό έφτανε τις 7.000 ευρώ. Μετά την κρίση του Χρηματιστηρίου όσοι είχαν χρήματα τα επένδυσαν σε ακίνητα. Η ζήτηση ήταν μεγάλη και αυξήθηκαν οι τιμές».
Πηγή: Πρώτο Θέμα, Κυριακή 6 Ιουνίου 2010
Reply With Quote
Παλιό 31-08-2011, 09:48
Senior Member

που να αρχισουν να δειχνουν τι εχει το αλλο "καλο" παιδι του ΠΑΣΟΚ...το δεξι χερι ολων μεχρι της αποσυρσης του, τον Κ. Λαλιωτη...που απλα εξαφανηστηκε οικιοθελως απο την πολιτικη σκηνη...
λεγεται για πολυ μεγαλη περιουσια σε Κρητη - Ελουντα συγκεκριμενα...αλλα ποιος απο τους καναλαρχες - εφημεριδες τολμαει να πιασει στο στομα του τον μεγαλοκαρχαρια Κ.Λ στο στομα του, μιας και ολοι φαγανε παρεα του...μην ξεχναμε οτι ηταν στο ΥΠΕΧΩΔΕ εν καιρω μεγαλων εργων/σκανδαλων...Ριο Αντιριο, Ελ. Βενιζελος, Ολυμπιακα Εργα, Χρηματιστηριο και ποσα ακομα...!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης