|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάμε Θεσσαλία... Πάμε Eλάτη... Πάμε και Πλαστήρα (All i
Μεσα κ εγω απο παρασκευη μαλλον!
|
|
|||
|
|||
Λοιπόν φίλοι μου, ας ανασυγκροτηθούμε, γιατί βλέπω οι συμμετοχές έρχονται με γρήγορους ρυθμούς!!! Αρα μέχρι στιγμής έχουμε: 1. Arkas, από Παρασκευή διαμονή, μονός 2. Nivam, Κυριακή εκδρομικό 3. Tsitsos, από Σάββατο διαμονή 4. Jtnakos, από Σάββατο διαμονή, διπλός 5. nmamdakkar, από Σάββατο διαμονή, διπλός 6. adventure, από Σάββατο διαμονή, διπλός 7. frits, από Σάββατο διαμονή, διπλός 8. gepol, από Παρασκευή διαμονή, μονός 9. Fuji, Σάββατο εκδρομικό 10. Gia1200nnis, από Παρασκευή διαμονή, μονός 11. giamil, από Παρασκευή διαμονή 12.. 13.... 14...... Για πάμε δυνατά, να πήξουμε το Mouzaki Palace, από μηχανές και μέλη του GS-FORUM...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Oπως λέει και ο φίλος μου, ο jtnakos, χίλιοι καλοί χωράνε, κακός κανένας και πουθενά!!!
WELCOME... |
|
|||
|
|||
Τι εγινε ρε παιδια????????δεν βλεπω staga και ανυσηχω....Σταυρε τι εγινε φιλαρακι εκανες ΟΛΗ την Ελλαδα Πατησια-Κολιατσου και σε φοβιζει μια Πλαστηρα??????
ΕΛΑ ΝΑ ΔΙΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΕΤΟΧΗ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιαννάκη, πως να έρθει το παιδί..?? Την τελευταία φορά που ήρθε στα μέρη σου, παραλίγο να φύγει με..... Βλέπεις Staga, δεν μιλάω...!!!
|
|
|||
|
|||
Και ο Bill_idol, (Βασίλης-Βόλος) από Σάββατο μέσα διπλός....!!!!
|
|
|||
|
|||
Φιλαράκια μου καλά αυτά εγώ δεν τα χάνω !!
Μάλλον Σάββατο απογευματοβραδάκι θα είμαι εκεί !!!! Μάζεψε σαλάτες διάφορες Αργύρη !! Ξέρεις εσύ !!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
και εγω διπλος απο σαββατο
|
|
|||
|
|||
Μου αρέσει αλλά δεν μπορώ να δεσμευθώ...
θα δούμε.... Καλη επιτυχία |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θεσσαλονικη-Nordkaap με...vespa | klagenfurt | Info ταξιδιών εξωτερικού | 72 | 21-06-2012 09:50 |
Αθήνα-Θεσσαλονίκη με μοτό ??? | Slane | Γενικά - Αναβάτης | 40 | 25-05-2011 01:26 |
Να ξεκινήσουμε το '11 με καφέ; και πριν βγει η εβδομάδα το γυρνάμε στα κοκορέτσια; | nikos-x | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 07-01-2011 17:55 |
Λεωφορείο ντυμένο με γκαζόν κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη | skippybi | Περιβάλλον | 2 | 16-05-2010 09:50 |
Γιατί γουστάρουμε Θεσσαλονίκη | frits | Ελλάδα | 14 | 18-01-2010 22:41 |