|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΕΛ.ΑΣ. Το Μεγαλείο σου...
Απόσπασμα:
τη RAM μπίλια την έχω μόνιμα πάνω στο τιμόνι......μήπως να ξεκινήσω και εγώ ή τους χαλάμε τη ....κάλυψη ???? |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και να φανταστείς, σήμερα το πρωί που πήρα τη μηχανή να φύγω, βλέπω ότι από χτες το βράδυ είχα αφήσει την Gopro επάνω από το ταξιδάκι. Ε, ας τη βγάλω λέω, τι να την κάνω μες την πόλη. Και στο πρώτο φανάρι, βλέπω τον ένα εκ των δυο ΔΙΑΣ που ήταν μονός, να ξεκινάει και να φεύγει σούζα!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν τα ξερεις καλα συντεκνε.....................ολοι αυτοι ειναι Δ.Ε και πανω...........που την ειδες εσυ την μη μορφωση κτλ? εκτος και εκει στην κρητη τα μετρατε,αλλιως.............. |
|
|||
|
|||
[QUOTE=gemara;453663]το σύνολο των μοτοσυκλετών που κινούνται χωρίς πινακίδες, ανήκει σε ένστολους αστυνόμους. Δεν πληρώνουν δε, ασφάλειες και τέλη, οπότε το κράτος στερείται σημαντικό ποσό από φορολόγηση.
τι αλλο θα ακουσουμε σημερης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το kontra channel περιμενει |
|
|||
|
|||
Υπομονή φίλε, θα δεις πολλά <<εργόχειρα>> …. Ο κάθε άσχετος και κομπλεξικός φτιάχνει την << προίκα>> του !
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αλήθεια, πιστεύεις ότι δεν προξενεί εντύπωση σε όλους αυτή η περιφρονητική συμπεριφορά και ο εμπαιγμός; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στο ξαναγράφω (ποιο αναλυτικά) : Μάθε να τα διαβάζεις όλα όσα γράφονται και όχι επιλεκτικά όσα θες (εκτός εάν τα διαβάζεις και … τα ξεχνάς) , κοιτά πρώτα τι γράφεις εσύ και οι <φίλοι> σου και μετά τα λέμε… |
|
|||
|
|||
Στην Παργα την προηγουμενη εβδομαδα ημουν παρκαρισμενος με το αυτοκινητο σε δρομο που απαγορευοταν να παρκαρεις αλλα ολοι ηταν παρκαρισμενοι,μετα απο μια ωρα γυρισα να παρω το αυτοκινητο και βλεπω κληση,''καλα να παθω''ειπα.
Βλεποντας ομως τα αλλα αυτοκινητα που ηταν εμπρος και πισω μου παρατηρησα οτι κλησεις ειχαν μονο αυτα με Ελληνικες πινακιδες,''αρε μακακα ελληνα σε ξεφτυλιζουν απροκαλυπτα'' σκεφτηκα. Πηρα το αυτοκινητο και εφυγα για το ξενοδοχειο,λιγο ποιο κατω βρισκω τους φιλοελληνες (μαλλον) Λιμενικους,σταματαω και τους ρωταω γιατι αυτη η διακριση; Η απαντηση .... ''την επομενη φορα που θα περασουμε θα γραψουμε και τα ξενα'' Υ.Γ. οι πινακιδες του δικου μου αλλα και των ξενων διπλα διπλα στην διαθεση σας,αντε με τις υγειες μας |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μεγάλωσα απότομα!!! | Akyla | Γενικά - Αναβάτης | 28 | 01-11-2011 09:34 |
--Μεγάλη Προσοχή-- | Benjamako | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 14-10-2010 00:52 |
Μεγάλη μου αγάπη | mario | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 14-05-2010 23:10 |
SOS - Μεγάλη προσοχή στα ρέστα !!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 8 | 16-01-2009 00:31 |