|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Σαββατο 16/1 στο δρομο με τις λασπες!!
Εβρεξε και σημερα και το τεραιν ετοιμαζεται.
|
|
|||
|
|||
ετσι ετσι φιλε!!!! |
|
|||
|
|||
hp βλέπω.έχω καιρό να κάνω spa.να μυρίσω καμμένη λάσπη στα boxer....για που τελικά η διαδρομή?δεν κατάλαβα.σημείο συνάντησης?
και η πιο μεγάλη ερώτηση... με τι να έρθω?με το κτμ 640 lc4 η με το θηρίο bmw r 1150gs adventure,να έχει και πιο ενδιαφέρον?? ελπίζω να καταφερω. (αυτό το ανέβασε ο φίλος ηλίας με το 950.αυτά κάνουμε σαν παρέα.enjoy) |
|
|||
|
|||
για την διαδρομη θα ξερουμε αυριο το πρωι που θα παρουμε και καιρο!!ελα με οτι γουσταρεις εσυ φιλε!!!
|
|
|||
|
|||
Θελετε και κάποιον που δεν εχει πολύ εμπειρία σε λάσπες??? Ξέρω ότι από ευγένεια θα πείτε ναι ,αλλά δεν θέλω να σας χαλάσω την βόλτα καθώς δεν θα είμαι και πολύ γρήγορος.Αν είναι να ετοιμάσω το κατσικάκι (ΚΤΜ 640 Αdv)
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
δεν εχεις εμπειρια????δεν ειχες μικρος κουβαδακια στην παραλια και εβαζες μεσα αμμο και λασπη????ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα μονο που την λασπη τωρα στην βαζουμε πανω μας και στην μηχανη!!!! ετοιμασε το κατσικι και ελα να γνωριστούμε!! |
|
|||
|
|||
να πω και κατι σοβαρο τωρα!!!
στις βολτες που βαζουμε στο φορουμ της βαζουμε για να ερθει οποιος θελει και γουσταρει της χωματινες διαδρομες.δεν παμε αυτες τις βολτες για δειχτουμε οτι εμεις ξερουμε(ξεραδια ξερουμε) και εσεις οχι!!παμε να περασουμε μια ομορφη μερα με χαβαλε νεες γνωριμιες και οτι προκυψει δεν κραταμε χρονους δεν κανουμε αγωνες αν θελαμε να κανουμε τετοια επερνα τηλ τον Δαναο και αλλους 5 φιλους και πηγεναμε να λιωσουμε χωρις να το ανεβάσουμε στο φορουμ. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! στο βουνο οσοι παμε τοσοι γυριζουμε!!!!αν καποιος φιλος εχει μια βλαβη-πεσιμο οτιδηποτε δεν τον αφινουμε στο ελεος του βουνου ειμαστε ολοι εκει να βοηθησουμε και να βρουμε λυση για τον ασφαλη γυρισμο του αναβατη και της μοτοσυκλετας!!!εστω και αν χριαστει να παμε με 5χιλ σε ολη την διαδρομη.. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για καλό και για κακό θα φέρω και το κουβαδάκι μου μαζί για να έχω να κάνω κάτι και εγώ!!!! Και να πω στον Δαναό να με προσέχει γιατι αλλάζω μονοπάτια όπως τότε με τον Σπανό πηγαίνοντας για Λουτράκι που έφτασα κορυφή Πάρνηθας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
...!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ναι αλλα δεν ηταν ομορφα στην παρνηθα???? |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες 2010 (Trailer) | skippybi | Κινηματογράφος | 3 | 01-10-2009 03:24 |
Το βίντεο με τις 2.000.000 θεάσεις | Alext | Κόσμος | 7 | 29-09-2009 16:32 |
Formula BMW: O Γιώργος Κατσίνης δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Spa! | riko46 | Αγώνες | 3 | 03-09-2009 14:18 |
Πρέπει να προσέχουμε με τις ..μπαλακλάβες.. | kostas_366 | Επικαιρότητα | 10 | 18-03-2009 19:42 |