|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Έκθεση Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας του GS Forum !!!
Μια διευκρίνιση. Η ιδέα της Έκθεσης τέθηκε από τον αγαπητό φίλο ARGI( Αργύρη) απλά το μόνο που είχαμε να κάνουμε όλοι εμείς στη διαχείριση ήταν να στηρίξουμε αυτήν την καταπληκτική ιδέα και να την έχουμε αρχικά εδώ στο φόρουμ και μετά στο Σοφικό πλαισιωμένη από όλους εσάς με τις φωτογραφίες σας. Για αυτό ένα μεγάλο μπράβο στον Αργυράκο μας. :sm5: Last edited by adventure; 17-01-2012 at 12:40. |
|
|||
|
|||
Παίδες, επειδή είμαι λίγο μπουμπούνας και έχω μπερδευτεί με τη συρροή ερωτήσεων και πληροφοριών, να «οργανωθούμε»; Προτείνω πχ μια εκ συμπληρωματική ανακοίνωση της έκθεσης που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις οδηγίες συγκεντρωμένες σαν αυτή παρακάτω και ότι άλλο νομίζετε:
Τίτλος: Έκθεση Ταξιδιωτικής Φωτογραφίας Που: Σοφικό Κορινθίας Χώρος: Η αίθουσα που θα αποφασίσετε. Πότε: 3-5 Φεβ 2012 Συμμετοχή: Ελεύθερη Οδηγίες συμμετοχής: 1. Όποιος επιθυμεί συμμετέχει με 5 φωτογραφίες το πολύ. 2. Διαστάσεις φωτογραφίας Α4 (προτείνω όχι το 20Χ30) 3. Οι φωτογραφίες θα είναι καθαρά ταξιδιωτικού περιεχομένου όπου μέσα σε αυτές θα εμφανίζεται σαφώς αντικείμενο μοτοσυκλεττιστικού ενδιαφέροντος, πχ. μοτοσυκλέτα, αναβάτης, κράνος, γάντι και οτιδήποτε παραπέμπει σε μοτοσυκλέττα. 4. Οι φωτογραφίες θα τοποθετηθούν σε «πασπαρτού» που θα διαθέσει το φόρουμ έναντι τιμής κόστους των, ήτοι 1€/πασπαρτού. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητη η δήλωση των τεμαχίων από τους συμμετέχοντες. 5. Πληροφορίες για την φωτογραφία (ημερομηνία, τίτλος, φωτογράφος με nickname) θα αναγράφονται από τον κάτοχο στο κάτω δεξιό μέρος του πλαισίου. 6. Μετά το πέρας της έκθεσης οι φωτογραφίες θα συγκεντρωθούν από το φόρουμ και θα δημοσιευτούν σε σχετική ανάρτηση. Η κάθε μια φωτογραφία θα φέρει υδατογράφημα του φόρουμ για προστασία δικαιωμάτων των ιδιοκτητών και αποτροπή αντιγραφής. 7. Όσες διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή παρακαλούνται οι κάτοχοί τους να τις στείλουν μέχρι τις 15 Φεβ 2012 με e-mail στην τάδε διεύθυνση, στην μέγιστη ανάλυση. Κάθε αρχείο (jpg) φωτογραφίας θα έχει σαν όνομα τις παραπάνω πληροφορίες στα Ελληνικά, πχ: "Μάιος 2011, Ταξίδι στα Κύθηρα, gemara". Όσες έχουν τραβηχτεί με φιλμ, θα σκαναριστούν από το φόρουμ και θα επιστραφούν στους κατόχους των. 8. Κλπ |
|
|||
|
|||
Γιώργο θα γίνει και αυτό όταν ανεβεί το νήμα με τις συμμετοχές αν και τα είπες όλα . |
|
|||
|
|||
μπραβο για την ιδεα........και για την υλοποιηση της,φυσικα
αν και οι δικες μου καλες φωτο.....ειναι απο θαλασσα,κατι θα βρουμε απο μοτοσυκλετα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
άντε να κάνουμε χάζι πάλι...
|
|
|||
|
|||
Εχω μία φωτογραφία που κρατάς ένα "τεράστιο" ψάρι!! Να την βάλω στην έκθεση?? Πάντως αυτή που σε έχω τραβήξει στην Πάτμο, την ώρα που φεύγεις,
είναι πολύ όμορφη, με φόντο το απέραντο μπλε.. Για φέρ' την Skippako μου... |
|
|||
|
|||
Και για να μην πέσει όλη η δουλειά στους μοντ,
γιατι δεν κάνετε μια ομάδα διαχείρησης διαγωνισμού, που να τρέξει το προτζεκτ πχ βλέπω ο Γιωργος το "εχει" οργανωτικά... Gemara λοιπόν κ άλλοι 2-3 να τρέξουν το θέμα Διαγωνισμός.... Εεε μην το παρετε στραβα οι μοντ, αλλά θυμάμε πως ετρεχε ο ιδρωτας περσυ που δεν προλαβαίνατε να κλ.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Μπραβο Δημητρη και Αργυρη..
Ελπιζω να δεχτει και ο Γιωργος να βοηθησει! Εξασφαλισμενη επιτυχια |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έκθεση μαθητή περί δημοκρατίας | alfred69 | Πολιτισμός | 9 | 28-12-2011 12:20 |
Έκθεση Vespa στην Αθήνα | ming | Άλλες εταιρίες | 14 | 31-10-2011 22:32 |
Έκθεση Τρόικας | ckk | Επικαιρότητα | 13 | 21-10-2011 14:56 |
Έκθεση Ζωγραφικής Crazy artist | crazy artist | Πολιτισμός | 20 | 28-05-2011 03:03 |
Μαθητικη Έκθεση | Alext | Χιούμορ | 0 | 29-09-2009 00:40 |