Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Tiger
Λεωνίδα και υπόλοιποι αναγνώστες του φόρουμ καλημέρα,
Επιτέλους μετά από πολύ καιρό κατάφερα σήμερα να γίνω και επίσημο μέλος του φόρουμ.
Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω προσωπικά για τα καλά σου λόγια καθώς επίσης και την υπέροχη φωτογραφία.
Πραγματικά για εμένα αυτό το ταξίδι ήταν ένας άθλος αλλά όπως λέει και η παροιμία "ο τολμών νικά" και αυτό οφείλεται σε έναν και μόνο άνθρωπο και φίλο επί σειρά ετών τον Θανάση τον "Beduin" που με την παρότρυσήν του μετά από σειρά ετών κατάφερα να κάνω αυτό το ταξίδι.
Η ασφάλεια του ταξιδιού μας καθώς και η οδιγική συμπεριφορά οφείλεται καθαρά στην εμπειρία του Θανάση με τα χιλιάδες χιλιόμετρα που έχει διανύσει ανά την υφήλιο μετέτρεψε την κούραση σε διασκέδαση, τον ευχαριστώ και μέσα από το φόρουμ που μου χάρισε αυτή την εμπειρία και μαζί του έμαθα πάρα πολλά πράγματα σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά και την ασφάλεια.
Θέλω μέσα από αυτό το μύνημα, να ευχηθώ σε όλους τους αναγνώστες να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν ένα ταξίδι σαν αυτό που κάναμε εμείς, η αίσθηση που αποκομίζεις είναι απερίγραπτη.
|
τα είπες πολύ όμορφα
είσαι τυχερός που έχεις τέτοιο φίλο
για παρόμοιο πράγμα ετοιμάζομαι τον Σεπτέμβρη, δηλαδή μα μυήσω ένα φίλο με Transalp [που το έχει μόνο και μόνο σαν εργαλείο μεταφοράς δουλειά-σπίτι] σε ταξίδια, μπας και τον καταφέρω να γίνει .... μοτοσικλετιστής. Για αρχή τον πάω Τοσκάνη, εάν θα του αρέσει, θα τον πάρω του χρόνου Συρία/Ιορδανία