|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΤATTOO!! Εχετε??? Και τι?? (Και γιατι???)
Απόσπασμα:
Απο αυτο προκυπτει και η γενικοτερη αντιληψη που προανεφερα περι στατους. Επαναλαμβανω παντως οτι δεν χρειαζεται να με "πεισεις" να αποδεχθω οτι υπαρχουν ανθρωποι προτυπα με τατουαζ. Αλλωστε πρεπει να δωσεις χρονο σε καποιον ανθρωπο προκειμενου να σου "πει" πραγματικα ποιος ειναι. Σε αυτη τη περιπτωση εχει μικρη σημασια το "περιτυλιγμα". Ομως πολλες φορες πρεπει να αξιολογησεις καποιον σε λιγο χρονο και αυτο που βλεπεις ειναι αυτο που κρινεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πιεση, προστατη, χοληστερινη,τριγλυκεριδια και GS δεν εχω, ακομη τουλαχιστον.... |
|
|||
|
|||
Και εύχομαι να μην αποκτήσεις ποτέ!!!!!
|
|
|||
|
|||
ναι,ναι καντε τατουαζ...
|
|
|||
|
|||
Δεν έχω, πάντα μου άρεσαν, ίσως κάνω.
Και την πρώτη μου μηχανή στα 35 την απέκτησα. Μάλλον παλιμπαιδίζω. Κι ίσως οι ασθενείς μου να με θεωρούν αλήτη μηχανόβιο! Να το κοιτάξω μήπως να πουλήσω τη μηχανή;! Ακόμη και το Huyndai που έχω ίσως να δείχνει φτωχομπινέ και μάλλον ανάξιο στο επάγγελμά μου, διότι αν ήμουν καλός θα είχα τουλάχιστον μερσεντέ! Αυτό το "ράσα κάνουν τον παπά" μου κάθεται στο λαιμό! Είναι κάτι σαν κάτι θρησκευάμενους αρχικλέφτες.... |
|
|||
|
|||
Ε βάλε και συ μια φωτογραφία με μερσεντές στο γραφείο σου και κει..δίπλα στο πτυχίο σου βάλε και μία να ψαρευεις από κότερο με καλάμι..!
|
|
|||
|
|||
Δεν έχει μιλήσει ο καλιτεχνης της παρέας μας ακόμα.....
Χρησταραααααα........που είσαι;;;; Επειδή κάποιος μίλησε για μόλυνση, καθαριότητα κλπ.....μια επίσκεψη στην Χαλκιδική,στο ιατρείο του tattoopanther,θα σας άφηνε κάγκελο.... Ούτε σε ιατρείο δεν βρίσκεις τέτοια καθαριότητα ......όσο για το χέρι του,παπάδες φτιαχνει Έχει γίνει μόδα τώρα τελευταία, αλλά και εμένα πάντα μου άρεσαν τα κεντηδια...:rolleyes Ετοίμασε τις βελονες χρησταρα και έρχομαι.... Θα γίνω ασοβαρος και θα χάσω το κύρος μου,αλλα θα κάνω αυτό που γουστάρω,χωρίς να με νοιάζει τι θα πει κάποιος συντηρητικός στην σκέψη.... |
|
||||
|
||||
Όλα με "το μέτρο" ... όπως ... εδώ ...
|
|||
|
|||
Στη Μέδουσα πάμε εμείς Χρήστο!
|
|
|||
|
|||
Εχει απολυτη λογικη το σκεπτικο σου, απλα επειδη εγω, λογω δουλειας, εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια στο θεμα "υγεια" (και αντιλαμβανεσαι τι παιζει με αυτες τις περιπτωσεις.. Piersing, tattoo κλπ..) γι'αυτο το εβαλα σ'αυτην την κατηγορια, ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ!)
βεβαια με το ιδιο σκεπτικο θα επρεπε να μπει στον τομεα'' υγεια'' και το θεμα με τους νεους φορους,αφου με αυτα που μας στελνουν παμε για εγκεφαλικο,εμφραγμα και οτι αλλο |
|
|