|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Να γιατί GS Forum !!!
Απόσπασμα:
Αυτά ήθελα να πώ αλλά δεν μπορούσα να τα εκφράσω τόσο καλά!!! :sm4: |
|
|||
|
|||
Δεν φανταζόμουνα ποτέ οτι μπορεί σε ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ να υπάρχει τέτοιο επίπεδο και να μαθαίνουμε τέτοιες πληροφορίες.
ΣΥΝ ΧΑ ΡΗ ΤΗ ΡΙ Α !!!! Το θέμα για τα ΙΜΙΑ :sm5::sm4::sm4: Last edited by apple2; 23-07-2010 at 22:52. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Άξιος ο 366 ...... εδώ !!!
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Παιδιά γεια σας & από εμένα,
Είμαι σχετικά νεό μέλος της πανελλήνιας αυτής μοτοσικλετιστικής συντροφιάς. Στην αρχή ομολογώ πως ένοιωθα κάπως άβολα όντας μικρότερος απο τους συνφορουμίτες εδώ αλλά σύντομα εντάχθηκα & εγώ στην παρέα τους. Δε θα ξεχάσω την προθυμία διάφορων παιδιών όταν πρωτοαπέκτησα την BMW μου & με άφησε από αντλία βενζίνης (εδώ θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Κώστα Πρετεντέρη). Δεν μπορούσα να φανταστώ πως μέσα σε ένα forum μοτοσικλέτας υπάρχουν τόσοι ξεχωριστοί άνθρωποι. Να είστε όλοι καλά, εύχομαι σε όλους υγεία, καλά ταξίδια & ότι καλύτερο. Γιατί οι τέσσερις τροχοί ταξιδεύουν το κορμί, οι δύο τροχοί ταξιδεύουν την ψυχή. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Να γιατί BOXER ! | cm246 | Αστεία Video | 13 | 14-06-2010 21:22 |
Να γιατί μισούν το ποδόσφαιρο οι γυναίκες ! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-03-2010 14:16 |
Να γιατί πρέπει να διαβάζουμε το Αθηνόραμα. | vellos | Κινηματογράφος | 11 | 29-11-2009 10:38 |
Να γιατί πρέπει νάχουμε ενδοσυνεννόηση στο κράνος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 19 | 23-06-2009 14:38 |
Να γιατί πήρα κινητήρα boxer! | GS_maniac | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 22 | 31-03-2009 20:46 |