|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Michelin ANAKEE ή scorpion pirelli ;;;;;
τελικά που καταλήξαμε!!! |
|
|||
|
|||
conti road attack 2!!!!
|
|
|||
|
|||
Εχοντας δοκιμασει και τα δυο με 1150gsa αναμεσα τους καλυτερες εντυπωσεις μου εχουν αφήσει εδω και 15000 χλμ τα pirelli. Δεν εχω μπει ομως χώμα με αυτά.
|
|
|||
|
|||
εγω φοραω τα EXP τωρα κ γενικα ειμαι ευχαριστημενος αλλα δεν εχω γνωμη απο αλλα ελαστικα ακομα ! παντως εχω ακουσει τα καλυτερα για τα ΑΝΑΚΕΕ κ μαλλον λεω να τα δοκιμασω στην επομενη αλλαγη
|
|
|||
|
|||
Εγω παντος φοραω τα anakke και είμαι Πολυ ευχαριστημενος
|
|
|||
|
|||
+800
|
|
|||
|
|||
pirelli scorpion η dunlopTR91?Tα εχει δοκιμασει κανεις κ τα δυο?Αν ναι τις εντυπωσεις του......
|
|
|||
|
|||
τα scorpion είχαν σχεδιαστεί για το KTM 950... άρα ένα βαρύ on-off (λιγότερο βαρύ από GS αλλά βαρύ) επιδόσεων
είχαν πάρει καλές κριτικές τα TR91 είναι νεώτερα (νομίζω βγήκαν πέρυσι) και επίσης έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές είναι ενδιαφέρον αν κάποιος έχει δουλέψει και τα δυο να μας πει περισσότερα τα δεύτερα είναι πιο "της μόδας" αυτή την περίοδο όντας νεώτερα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
τα pιrelli τα δοκιμασα οταν ειχαν πρωτοερθει στην ελλαδα και ειναι για μενα μακραν το καλυτερο λαστιχο για GS,με μοναδικο μειονεκτημα τα λιγα χιλιομετρα που κρατουν(10000)...
τα TR91 τα εχω εδω και 4000 χλμ και με εχουν απογοητευσει.....ειναι το μαναδικο λαστιχο που μου εχει γλιστρησει σε νερο και το μοναδικο που με ψιλοτρομαζει....ειμαι ετοιμος να τα πεταξω εχω κανει 7 αλλαγες ελαστικων μετα απο 95000 χλμ και κατακηγω στα PIRELLI και ας βγαζουν λιγοτερα χιλιομετρα... |
|
|||
|
|||
άρα θα ήταν χρήσιμο να πεις και τι άλλα έχεις δοκιμάσει
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
MICHELIN ANAKEE 2 vs BRIDGESTONE BT502 | nivam | Τεχνικά θέματα διάφορα | 36 | 21-10-2011 13:51 |
ομαδικη συναγερμου scorpion | johntsip | Διάφορα | 39 | 10-03-2011 19:50 |
Pirelli -Condinental-Metzeller-Michellen? | Blackstaf | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 42 | 07-04-2010 17:32 |
Michelin Anakee 2 σε 1150gs | kostas_366 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 29-07-2009 01:06 |
Turbocharged: The 2008 Canjamoto BMW R1200S Scorpion | syan | Νέα μοντέλα BMW | 13 | 21-03-2009 14:53 |